Форум на българските шофьори

Разни => Информатика => Темата е започната от: kinggod в Вторник, 21 Август, 2018, 10:06:39Титла: Инвестиция в уеб сайт за автомобили
Публикувано от: kinggod в Вторник, 21 Август, 2018, 10:06:39
Добро утро! С мои роднини сме решили да правим сайт за автомобили и да инвестираме в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Как е по-добре  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ми казаха да закупя стар, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2.   Интересува ме линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3.   Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Отново трябва да питам как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.