Форум на българските шофьори

Дискусии и проблеми => Общ раздел => Темата е започната от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 01 Декември, 2020, 00:40:41Титла: ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 01 Декември, 2020, 00:40:41
     Както съм споменавал проблеми има с утвърдени ваксини които се използват от десетки години. С това са наясно почти всички родители и са с наблюдения върху децата си. Но сега няма да обяснявам повече.
     Повода за това дойде от някакъв "приятел" от Фейсбук, който нито ми е приятел, нито ми е приятен и дори  не го познавам. Толкова яростно подкрепя всичко от правителството, че единственото смислено неизвестно в уравнението е тиквени пари.
     Интересен факт е, че аз като голям противник особено на вирус който е измислен до силни противоречия дори при най-вярващите. Аз и предполагам другите като мен нямаме нищо против който иска да се ваксинира. Освен разбира се на моите близки!
     Обаче обратно изобщо не е така:
"Антиваксърите имате право да вярвате каквито си щете конспиративни теории, но те са само в главата ви, докато навън живеете сред други хора - нямате право в тяхно име да ходите насам-натам и да сеете зараза, при положение че може да се имунизирате против нея!"


     Ало вуйче, а бе сега без ваксина оцелявате, дори и според телевизията и стъкмистиката имало още живи хора. А представяш ли си като си доброволно ваксиниран? Ще станете направо свръхчовеци, кой ще ти пръска зарази?
     В най-лошия случай ще се разделят магазини, учреждения, заведения и т.н. за ваксинирани и не ваксинирани.

      Направили проучване две стъкмиски фирми относно желанието за ваксина. Едните 22%, а другите 43% - не са се уточнили какво ще лъжат. Как пък 100% не я искат тази безплатна ваксина? Идва ми една поговорка: "Евтиното излиза скъпо, а безплатното се заплаща с живота!"     Ето цялата "гениална публикация за която иде реч:

"Едва ли има нужда да казам, че аз съм категорично ЗА ваксините. (Всъщност преди години направо бях искрено изненадан как ползата от тях може да се поставя под въпрос!) Ако наистина се създаде успешна ваксина срещу КОВИД, тя трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Антиваксърството поначало е вредна глупост, но в настоящото ни положение си е буквално смъртоносно престъпление. И без врънканици за права и слободии! Антиваксърите имате право да вярвате каквито си щете конспиративни теории, но те са само в главата ви, докато навън живеете сред други хора - нямате право в тяхно име да ходите насам-натам и да сеете зараза, при положение че може да се имунизирате против нея! Никой не е длъжен да страда и умира, само защото на вас светът ви е твърде сложен за осмисляне, та се налага да си го опростявате чрез примамливо елементарните си брътвежи. Точка!"


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 13 Декември, 2020, 18:06:00
     Вчера май беше, по Нова телевизия съобщиха, че засега 11% от лекарите са пожелали да се ваксинират. Не особено мотивирани хора които виждат "ужаса"!


     Преди малко гледам по Нова (е па колко по-лъжовна телевизия да гледам) интервю с бивш министър на здравеопазването професор, не му запомних името. Ще му казвам професорът или майсторът?!

     Той е твърдо за ваксините нямало никаква опасност. Но той няма да си сложи, понеже скоро е преболедувал, може би след година може и да сложи, ама може би. На мен ми се струва доста по-безопасно да се заразиш с тези неща (ако ги има) и да преболедуваш, отколкото да разчиташ, че ваксината е допустимо (приемливо вредни поражения) безопасна. А тези тестове... лесно е да си положителен! Тези ваксини нямат наночастици, даже и не знае колко са големи тези наночастици. Нещо за микроните знаел. Ами майсторе, че не ти запомних името микрон е доста отдавна е спряна от употреба, дори когато си бил ученик е възможно да не се е употребявала. Този микрон се казва микрометър и пред обозначението за метър (m) се слага гръцката буква микро (няма как да я напиша), но е една милионна от метъра 1-6m е един микрометър. А нанометър nm (тук е лесно означението) е една милиардна от метъра 1-9. Значи лесно установяваме, че 1 000 нанометра са един микрометър или микрон както му казваш. Но става много интересно, ако не говорим за линейни, а кубични и тогава 1 милиард кубически нанометра са само един кубически микрометър. Ако милиардите не са ти ясни питай Тиквата. Та в един кубически микрометър (а в един кубически милиметър има съответно един милиард кубически микрометра). Това е общо взето майсторе, сметна ли че в един кубически милиметър има 1018 (един милион трилиона) кубически нанометра.
     Не знам какво толкова ти пречи да се "ваксинираш" майсторе с физиологичен разтвор например. Малко ми е неудобно, но за всеки случай ще ти кажа как да направиш 0,9% воден разтвор на NaCl (готварска сол не се плаши), на един литър вода 9 грама сол. Ама някой друг да ти ги смеси, че знам ли дали знаеш. Ще направите цирк, как публично, доброволно и с голямо желание се ваксинирате. Ето в Съединените щати ще правят този цирк начело с този който му се иска да заеме президентския пост (Байдън) и други едни "хубави" същества, на които им пожелавам само малка част от нещата които са ни замислили.


     Нали няма такива които да вярват, че тези които силно препоръчват ваксината, те самите ще си сложат ли или ако сложат няма начин да е същото?


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 22 Декември, 2020, 13:44:23
     Както казваше Стивън Хокинг: когато една теория не обяснява нещата търсим друга. Коя теория от официалните източници дава някакво логично обяснение? Ето една която няма да се хареса на платените тролове, както и тези които вярват в Дядо Коледа, Дядо Мраз и най-вече в добрата ТЕЛЕВИЗИЯ - която казва истината и само истината!     "През  2008 г. излиза книгата „Коронавирус: Голямата световна трансформация“ на Робин де Ройтер /най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития/, Taм пише, че ще бъде пуснат коронавирус, за да послужи като оправдание за „глобално заключване“. Кризата ще създаде редица правила – само, които са ваксинирани, да имат право да работят, учат др.
През 2015 г. фондация Ротшилд патентова „система и метод за тестване на Covid-19“.
През 2017г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухването на световна пандемия през мандата на Тръмп.
През 2017 и 2018г. (2 години преди избухването на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са разпространени из целия свят.
През  2014г. Антъни Пач /репортер и изследовател/ пише: „те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще искат ваксина за да се защитят. Тази ваксина ще добави трети щам ДНК към тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си, без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно, за да станат роби на световния елит“.
Д-р  Кари Мадей ръководи две големи американски био лаборатории в Грузия. Тя  изучава ДНК и ваксините през последните 20 години и отправя видео послание с което алармира, че има сили които разработват план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Ковид-19. Целта им ще бъде:
 1. препрограмиране на ДНК и контрол;
 2. свързване с изкуствен  интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, които също ще отвори  изцяло нова зона на контрол.
През 2019 Майкрософт подава иска за  патент с номер „WO2020-060606“, за технология активността на тялото с  криптовалута. Смята се че това е свързано с чипове за тялото, въпреки че не са упоменати такива детайли в патента. Номера на патента  напомня  на белега на звяра /666/ от откровението на Йоан, където се говори за  маркиране на всички хора.
Д-р Джон Колман е бивш разузнавач от ЦРУ, който е написал книгата „Комитет 300“, в която описва как тайните общества контролират правителства, здравеопазване, медии, хранителна  индустрия. В нея пише:
„най-малко 4 млрд. безполезни „гърла“ ще бъдат премахнати до 2050г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от бързодействащи заболявания“.
---
А защо такива неща не се казват по телевизията? Защото 80% от медиите в света са собственост на няколко корпорации, които пък са собственост на същите тези, които искат да бъдете подчинени!
-------------------

А какво следва?
Няколко  щриха от „неизвестното бъдеще“. Планирана 3-та вълна, началото на следващата година. Обявяване на мутация на вируса, ще стане ковид 21. Започва масовата пропаганда за ваксина и вменяване на вина в „невярващите“. Примамливи предложения за „връщане на стария живот“, като самолетни полети за ваксинирани и всякакви нормални неща, които бяха отнети. Това от 2-ра серия, а е написан цял сериал, който по-добре да не знаете! Целта е установяване на ефективен контрол над популацията /сега също го има, но не е така всеобхватен/. В следващите серии са очаквайте въвеждане на криптовалута като основна, универсален доход за послушните и лагери за отцепниците /които в САЩ са вече построени/. И много други неща...
 
----
Колкото повече критична маса хора има толкова по-голяма безопасност cа всички, въпреки че ще се опитат да ви убедят в обратното."


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Петък, 25 Декември, 2020, 17:23:10
     Честита Коледа!


     Преди малко гледам по Нова (е па колко по-лъжовна телевизия да гледам) интервю с бивш министър на здравеопазването професор, не му запомних името. Ще му казвам професорът или майсторът?!

     Чух му името - Радослав Гайдарски.     Ваксинирането наближава, но най-великата Тиква също НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРА! Че колко му е да направи една сценка в която уж го ваксинират, но с физиологичен разтвор или витамини?!
     Раята, нали не смятате че тези които уж се ваксинират, ще бъде същото и за вас? Тиквата имал антитела и затова няма нужда, нали никой не си помисли, че отново е някаква измама?

     Ето някаква част от видимите противопоказания:

"Работен (непълен) списък на очакваните странични ефекти от ковид ваксините


Ще преведа някои от описаните странични ефекти, споменати в слайд 16 от презентацията, като ще поясня и коментирам отделни от тях:

• Синдром на Гилен-Баре (Това е обяснено още в следващия слайд на презентацията. Там FDA не крие, че наблюдава и отчита връзката на ваксините с този Синдром още от 2007 г. Оттогава се споменава като „страничен ефект“ и в листовките на почти всяка противогрипна ваксина. Представлява увреждане на миелиновата обвивка на нервните влакна, която може да се предизвика от невротоксичните адюванти във ваксините и/или като автоимунна реакция на ваксините, съдържащи скуалин.)

• Остър дисеминиран енцефаломиелит (Имуномедииран възпалителен демиелинизиращ процес. Виж горе.)

• Нарколепсия и катаплексия (За връзката на ваксините с бума на нарколепсията вижте тази статия.)

• Анафилаксия (Остра алергична реакция. Може да се очаква както от ковид ваксините, разработени по „традиционната“ технология на противогрипните, така и от новите мРНК ваксини, съдържащи полиетилен гликол (PEG), към който са „чувствителни“ или алергични до 70% от хората по света, като процентите варират от държава до държава.)

• Автоимунно заболяване (Не е уточнено какво точно е заболяването, защото то може да е всякакво според телесната конституция на отделния човек. Почти по правило обаче ваксините причиняват неврологични автоимунни заболявания.)

• Остър миокарден инфаркт (Дали е за предпочитане през грипоподобния ковид?)

• Тромбоцитопения (Намален брой на тромбоцитите и затруднено съсирване на кръвта. При нараняване може да доведе до животозастрашаваща кръвозагуба. Автоимунен проблем, който може да се провокира от повечето ваксини, не само тези „против коронавируса“.)

• Нежелан изход на бременността и раждането (Разбирайте: „спонтанен“ аборт и/или мъртвородени бебета. Как ваксините, включително тези за Covid-19, причиняват това, вижте тук и по-подробно тук. Накратко: от документите на британския регулаторен орган стана ясно, че не са правени изпитания на мРНК ваксините дори на животни относно влиянието им върху бременността, кърменето и плодовитостта. Изяснен е и механизмът, по който могат да действат стерилизиращо както на жените, така и на мъжете.)

• Артрит и артралгия (Когато са причинени от ваксините, също става дума за „неочакван“ и „нежелан“ автоимунен отговор.)

• Синдром на системен възпалителен отговор при децата (Разбирайте: септичен шок; остро отравяне, предизвикано от токсичните ваксини.)

• Смърт (Кратко и ясно, не като „конспирация“, а го четете от експертите на FDA. Как точно ковид или друга ваксина може да предизвика фатален изход, не е обяснено, защото възможните механизми са няколко и отново зависят от индивидуалната телесна конституция на човека.)

Както е отбелязано в заглавната част на този слайд, предложеният списък е чернова. Той се основава на статистическите данни от досегашните ваксини, повечето от които са разработвани дълги години и тествани в продължение на десетилетия. Ето защо FDA си оставят вратичка за възможността да допълват този списък с много повече странични ефекти, предизвикани от безобразно пришпорените ковид ваксини — особено за мРНК ваксините, които са изцяло експериментални и никога досега не са били прилагани на човек, тъй като опитите върху животни са давали ужасяващи (или обратните на желаните) резултати.

Втора актуализация за 09.12.2020 г.: Списъкът със страничните ефекти от мРНК ваксините на FDA ще трябва да се допълни с фациалис (парализа на лицето). Четирима от доброволците, участвали в изпитанията на Pfizer, са развили неврит на лицевия нерв, вследствие на което е била засегната и мускулатурата на едната им лицева половина. Но, хей, ако носят маски и шлемове, може би няма да личи, че са били обезобразени от ваксината."


     Още преди месец или повече, разбрах коя ваксина ще е с най-голяма комисионна. Как разбрах?! По Фейсбук разни правителствени тролове съобщаваха, "имали сведения, че ваксината на Файзер е най-добра"! По това време все още почти не се чуваха фирмите които ще доставят тези неща които наричат ваксини.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: Boroman21 в Петък, 01 Януари, 2021, 10:04:17
Този монолог с цел да разсмива и забавлява ли е ? Ако е с такава цел става , ако е за цел да образова и усведомява 90% от него е невярна .


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 04 Януари, 2021, 16:05:22
     ЧНГ, на всички и на теб!

Този монолог с цел да разсмива и забавлява ли е ? Ако е с такава цел става...

     Отнемане на свободи, принудително лечение, принудително инжектиране на нещо което благозвучно наричат ваксина - смешни ли ти се струват и поясни в коя част е смешно?! А е монолог защото както е казано: "Всеки народ си заслужава съдбата!" Обидно е за овцете да правя някакво сравнение.


...ако е за цел да образова и усведомява 90% от него е невярна .

    От известно време се опитвам да вникна в смисъла на думите ти. Дори пуснах търсачка в последните ти изказвания: резултат от търсене на аргументи - НЕ СА НАМЕРЕНИ! Вероятно изказаното по-горе без никаква аргументация, за тиквопоклониците ще е напълно достатъчно, както да е казано по телевизията. По някое време си бил на протести, ама изведнъж като спуснаха от Партията лафа: президентът е разединител - почна да го повтаряш, разбира се не бяха пуснали "аргументи" отгоре. Хем си от Видин, хем караш камион, хем си на протести в София.
     Преди време бях казал, че е освободено място за правителствен трол тук. Наименувалият се шофьор номер 1 (driver1) отдавна не върлува тук. Администраторът на сайта е много ЯКО търпелив, дори с откровени боклуци като него. Но ти се дръж с него, той е истински професионалист. Ама като ви казвам професионалист ЯКО, ЯКО истински професионалист. Нали не си помислихте нещо с камиони е професионалист, въпросният шофьор1 не е доближавал камион вече 8 години, но пък с това име може ЯКО да тролства в шофьорските форуми. За последните 10 години се е прибрал един път в България, колко да продаде имотите си. За този период не е спрял да обяснява колко добре живеем ние в България. Той затова го вижда понеже е във Валенсия. И Тиквата не бива да се сменя, защото: "нямал алтернатива!" - друг надали ще може да ни краде така.

     Както казваше Стивън Хокинг: когато една теория не обяснява нещата търсим друга.

     Засега нищо друго логично не намирам, в нелогичните ти без никакви аргументи изказвания!


     Някакви закръглени числа:
"Πpeз 2017 гoдинaв cтpaнaтa ни ca пoчинaли нaд 109 xиляди дyши.
Πpeз cлeдвaщaтa 2018-тa ca нaд 107 000,
пpeз 2019 тe ca cъщo нaд 107 000."
     По данни на този сайт:
https://countrymeters.info/bg/Bulgaria

     Направих снимка час и половина преди края на годината 105 860 починали за 2020 година. Ако вярваме на телевизията в това число има 8 000 починали само от коронавирус. Ако извадите двете числа не са ли нереално малко? Дали е ЯКО очевадно, че нещо не е така.
     Евентуално бих се съгласил за 10% починали от коронавирус като този.
 - Мъжът Ви е починал от коронавирус
 - Е как, от инфаркт  почина?!
 - А защо получи инфаркт?
 - Остана без работа, заради коронавируса, притесни се от сметките.
 - Виждате ли, от коронавирус е починал.

     Ако е смешно, па смейте се де!


     Ето нещо което щеше да е много смешно, ако не ставаше въпрос за нашата държава, за нашите близки, нашето здраве. Някакъв трол из Фейсбук:

"Kолкото по-бързо се състои масовата ваксинация, с ваксината на Pfizer, толкова повече български животи ще бъдат спасени, а ние борците на първа линия ще можем да отдъхнем! Страхотна работа от правителството на Генерал Бойко Борисов, който с огромният си авторитет в Европа успя светкавично да договори и организира целият процес за да може немедленно да се ваксинира и спаси цялото общество! Благодарности и поклон от името на всички българи!"

     Да не объркате Партията заради думата "немедленно"?! Той е от Партията на сегашния вожд.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: Бриги Магнито в Петък, 08 Януари, 2021, 17:17:57
Ако нямате против, бих изразил и своето мнение
За мен лично е доста странно тест да струва 120лв., а ваксината да е безплатна и най - вече да ти я рекламират, като прах за пране нон стоп по всичко, защото към момента не са давали само Буда как се ваксинира
Относно принудата, според мен шофьорите ще бъдат лесна плячка
В момента в който се достигне необходимата бройка ваксини е много лесно да се каже, който не е ваксиниран НЕ може да пътува, не мислите ли?


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 10 Януари, 2021, 17:30:57
Ако нямате против, бих изразил и своето мнение...

     Дори обратното, прекъсваш ми "монолога" и може да стане дискусия.


 
За мен лично е доста странно тест да струва 120лв., а ваксината да е безплатна и най - вече да ти я рекламират, като прах за пране нон стоп по всичко, защото към момента не са давали само Буда как се ваксинира

     Както Мангъров казва: в момента вместо производителят да си рекламира ваксината и колко е безопасна това го правят правителствата. При някои могат да се появят съмнения. Тези твърдения казват много повече:

     Дяволът да тълкува Евангелието;
търговец на оръжие - да говори за мир;
курва (безплатна или платена) - да говори за семейни ценности и любов;
тогава може ли корумпиран политик да говори колко е загрижен за здравето на хората (не за първи път питам)?
     Дали имаме корумпирани политици? За обратното (некорумпирани) имам някакви съмнения само за Жан Виденов, но каква хиперинфлация ни спретнаха  тогава и изобщо не изглеждаше така.


Относно принудата, според мен шофьорите ще бъдат лесна плячка
В момента в който се достигне необходимата бройка ваксини е много лесно да се каже, който не е ваксиниран НЕ може да пътува, не мислите ли?

     Разбира се, че те вероятно ще са сред първите принудително ваксинирани. Дори не казвам, че и аз няма да се ваксинирам. НО НЯМА ДА Е ДОБРОВОЛНО или поне няма да се "дам без бой"!
     Точно проблемът е, че в момента в голяма част от случаите се твърди, че ще е доброволна. В останалите открито заявяват, че е желателно задължително всички да се ваксинират и ако няма отпор съвсем лесно ще стане за всички.
     Тиквата още пролетта на миналата година заявяваше, че целта е всички да се ваксинират. Преди това попита ли дали ще искат, а дали е и колко е опасно, това само бъдещето ще покаже. След месеци едва 1/3 от лекарите бяха въодушевени от ваксините.

     Тиквата имал имунитет и нямал да се ваксинира. Ама другите изобщо не се пита дали имат имунитет. В тази част на видеото се обяснява от професор Чорбанов който въобще не е против ваксинирането, че по-добър имунитет от на преболедували няма!

https://youtu.be/3k0avkhBb4M?t=929

     Преди седмица две, една медицинска сестра беше въодушевена, че вече е ваксинирана и ще може да си вижда децата в Испания.
 - Защото нали ще има имунизационни паспорти? - попита репортерите
Замълчаха, защото официалната версията засега е друга, но пък това е я мотивирала.
     Понеже тези които създадоха и разпространиха вируса (психозата е сигурна, друго не), те създадоха ваксините, те ще ни спасят и тези същите съвсем скоро ще искат да премахнат пола. Затова докато мога да ще го употребявам пола. Тази медицинска сестра, може за мен да не е от най-умните, но пък реагира както се очаква от управляващите. Нейните деца са момчета и/или момичета (когато са се родили) може да са само от един пол. Тези деца стават при среща на мъж и жена... и още нещо. И още мога има: момчета , момичета, бащи, майки, дядовци, баби - имената са образувани според пола!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 22 Февруари, 2021, 23:33:15
     Сега имало опашки "доброволно" да се ваксинират. Ето тази камера почти да ги покаже, ама не успя. Може да не е с достатъчна резолюция. Ама каза, че видели за София опашката почвала от Перник.

https://www.facebook.com/1459903685/posts/10219174609823651/

     Ето да си четете листовки с ваксини от МЗ:

https://www.mh.government.bg/bg/search/?q=%D0%9B%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Четвъртък, 25 Февруари, 2021, 14:04:00
Записах се за чипираневаксиниране .Еми така де ,деца повече не мисля да правя , а ме кефи като си пърдя в кенефа Бил Гейтс и  Илон Мъск ме слухтят  ;D


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Събота, 27 Февруари, 2021, 11:33:20
Записах се за чипираневаксиниране .Еми така де ,деца повече не мисля да правя , а ме кефи като си пърдя в кенефа Бил Гейтс и  Илон Мъск ме слухтят  ;D

     Който му харесва, негова си работа, ама доскоро заблудените съвсем искрено и с детска наивност се учудваха: ама кой ви кара насила да се ваксинирате! Сега, освен че в Израел съвсем официално има ограничения на съвсем нормални неща. Гърците ги следват, като обявиха, че ще искат имунизационни паспорти. И при нас се издават сертификати за имунизация - предполагам за "равни права"?! Има само някаква вероятност да се разминем с принудителната ваксинация, тези които сме на различно мнение. Естествено целта не е това.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 14 Март, 2021, 01:47:06
     Когато започнаха да се търсят бройки за да оправдават безумните, нелогични и противоконституционни мерки, придружаващите заболявания не съществуваха. Както вече и грипът в новата реалност. Много често едни такива "младежи и девойки" на по 80-90 години, животът пред тях, пият по половин торбичка вероятно бонбончета. И става белята, само и единствено от страшния вирус. Сега обаче когато не могат да скрият и смъртни случаи след ваксината, сега вече има ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и само те са виновни. Информирам тези които се кланят на Партията Слънце, с главен вожд Тиквата, в случай че са пропуснали актуализация на нещата които ще "припяват".

     Даже казват, че правят експерименти:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216046110860684&id=1686465445     Ето една конспиративна теория, ама за съжаление няма никога да се сбъдне за разлика от другите:

"Ваксър – това е привърженик на конспиративна теория, според която правителствата и големите фармацевтични компании тайно са обединили сили за ликвидиране на болестите и удължаване на след-пенсионната възраст на населението в разрез на собствените си интереси."     Чудя се защо репортерите в телевизията, често пъти са с маски пред камерата?! Може да е с цел приобщаване към новата реалност или да ни предпазят от заразяване с простотия?! Ето нашият крал, който много е крал и сега още повече и се готви да продължи. Много често е без маска и заразява част от раята и те казват: давай още, давай по-голям контрол, давай накажи ни, че сме непослушни, компенсирай се с пари! А бе, това последното нали не е садо-мазо или е?

     Само да припомня за наночастиците, в една капка има няколко кубически милиметра. В само един кубически милиметър са 1 милиард кубически микрометра, а във всеки кубичен микрометър 1 милиард кубически нанометра. В една капка се съдържат няколко по 1 000 000 000 000 000 000 кубически нанометра. Това число се нарича квинтилион 1018.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 20 Юни, 2021, 21:22:47
     Как върви ваксинирането? Някаква статистика от преди 10 дена, на официално починали вследствие ваксинация - 5 993. Вероятно без тези с "придружаващите заболявания" които се броят само когато търсим бройка.

https://www.openvaers.com/covid-data/mortality?fbclid=IwAR1NvQqOuZ05C_4ww1ACS-4IeKd34aDDINwLr8xezXwa6l79wsEu0ct0-IY

     Както се казва: ползата многократно надхвърля рисковете. Пък и там може да е хубаво, след като никой не се връща?! Повече знаят, че когато едно нещо работи не се поправя, най-малко ще го развалиш. Но при хората не е така, когато някой е здрав ще го боцнем и ще стане - ЯКО здрав!
     В някои държави е въведена задължителна ваксинация. Не им обърнах внимание, понеже никак не ме изненада. Ще дам примери когато им обърна внимание.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Събота, 07 Август, 2021, 02:33:24
     За първи път съм писал на 1.12.20 година и тогава на мнозина "принудителна ваксинация" им се струваше многократно пресилено. Сега има ли някой току що паднал от някъде и да има съмнение, че това са въжделенията на управляващите в света? Примерите са за България, за много други държави съвсем открито обявиха задължителна ваксинация, засега само за някои сектори, скоро ще поискат за всички. Тези които си играят с хората, тези които посягат на децата и семейството, тези които създадоха "пандемията", тези които пускат отрови и симптомите на отравянето са като на "вируса". Дори носенето на маски дава "задоволително" увеличаване на дихателните проблеми. Разбира се има малка вероятност да има вирус, но в никакъв случай не и естествено възникнал.
     Същите тези ще ни спасяват чрез ваксинация. Без особенна съпротива предлагат трето боцкане, направо да слагат абокат и в началото или края на седмицата да минават на "презарядка" - предполагам скоро ще има много които не намират нищо нередно ежеседмично боцкане. Тези които вече са се боцнали, дори и да съжаляват, какво против ще имат за другите насилствено да бъдат ваксинирани.
     Идвала нова вълна, може би да оставят заведенията да работят с напълно ваксиниран персонал и пациенти само носещи "белега на звяра" - забранено за хора! Детските градини само за деца на родителите напълно подчинили се и поставили си каквото им е наредено. Вероятно само след месеци ще има "разработена" ваксина и за новородени!
     Към сегашния момент си размишлявам за концентрационните лагери. Те не са ли били доброволни? Е, ако е имало лек намек и "съдействие" за приемане, то това е било за добро на всички и най-вече за лагеристите.

     Онези дни си говорим с един приятел, в далечното минало е бил от Ловеч. После поживял по София и станал местен. Сега по същата причина е "чист" немец. Още не е успял да се боцне, ама вече мрази тези които не са или не искат да се боцнат. Мрази ги понеже небоцнатите разнасят зарази, а малкият му син е доста под 12 години и не може да го предпази с боцкане. В разговора изяснихме, че ще спре да мрази небоцнатите, в момента когато си боцне малкия син. По негово мнение всички интелигентни хора се боцнат. Иначе харесва Тиквата, защо няма кой друг и стана "немец" по време на неговото управление. Малко не намирам логика, ама като не съм от интелигентните?!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 31 Август, 2021, 22:54:48
     В много страни се изисква ваксина или тест, за посещение на заведения, басейни, молове и куп други нормални неща. Това със сигурност са: Франция, Германия, Австрия и Италия и вероятно много други. Ама какво толкова имаш избор, да минеш с тест и дори имаш право на 2-3 безплатни в седмицата (за своите граждани инак 20 евро)?! Употребих граждани, ама те не са вече много на почит. И когато спрат "безплатните" тестове, а продължават да ги искат, няма да има икономическа принуда, нали? Точно за учениците се заговори да искат по два седмично у нас. Преди да кажат "оптимистите" няма как да стане, в Кипър и Гърция е от месеци така за работещи.
     Тези дни в групата (във Фейсбук) се появиха публикации как във Франция изискват ваксина или тест (Карфур например) и много се намират да кажат: пълни глупости, няма такова нещо!
     Има теория от тези за заговора (конспиративна), че се опитват отдавна да изпростят и оглупят населението - явно и тя е вярна и е постигнала "успех"!

     Ето какво прочетох в друг форум.
Цитат:

"Моята лична статистика - до миналия вторник имам 5 /петима/ познати починали от инфаркт в рамките на 3-4 дни след ваксинация. Трима от тях са под 50 годишни, не са имали никакви здравословни проблеми. Единият беше на 32, ваксинира се защото щеше да ходи спасител на морето.
Обаче нямам 5 познато които да са починали от ковида.
За сметка на това 3 пъти бях свидетел, как медицински лица убеждават близките на починал, да го пишат че е ковид."


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 03 Октомври, 2021, 12:07:35
     Представете си някаква "страшна" болест и има спасение чрез ваксина! Да речем е 1 000 - 2 000 лв, значи за семейството ми 5-10 хиляди. Дали не може нещо по-евтино? Само единствено притеснително е: "евтиното излиза скъпо"! Ама те всички били БЕЗПЛАТНИ - супер! Пак има нещо притеснително: "безплатното се заплаща с живота"! Дори имало вариант, хем да се спасиш, хем да получиш нещо материално. Тогава освен здравето, живота и какво още искат душата ли?
     Материални изкушения има още ваучери, казина дават 200 лева. Тази дума "изкушение" малко прилича на онази където Дяволът предлага разни изкушения, ама няма как да е същото!

     Доста са получили СМС като този долу, тези които не са получили (като мен) дали могат да участват в томболата? Часовниците са само 102, колкото по-малко участват, толкова по-големи шансове (за часовник за другото шансовете не се губят). Ако се надяват 102 хиляди да се боцнат, един на всеки хиляда ще получи, ако ги дават, а ако се очакват милион и двеста нови боцнали, един на 10 хиляди ще спечели (часовник) другото е гарантирано!
     Чуват се случай по телевизията (там лъжа няма), фалшиви ваксинации. Най-голямата измама се оплаква от измама! Какви измами при тази доброволност?!

     Ето видео от Виетнам, тази жена явно е тръгнала за боцкане и се е заключила, но полицаите успяват да отключат й помогнат!

https://www.facebook.com/1156886611005175/posts/5249028191790976/


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 10 Октомври, 2021, 01:23:33
     Получих СМС-а и вече раздадоха 25 часовника. И Костадин Костадинов го бил получил:

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/589773902477877/

     Той е от кандидатите за президент. Неговата партия "Възраждане" и още "АБВ", са единствените партии които ясно заявяват, че са против принудителна ваканция! И пак не се знае после как ще е. А като други направо открито се обявяват за нея?"Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква х**ня!

Докторът: Значи имате гъша х**ня!

Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)

Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша х**ня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша х**ня.

Журналист (записва си): Гъшата х**ня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша х**ня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша х**ня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата х**ня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша х**ня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата х**ня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша х**ня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша х**ня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки.

Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша х**ня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население.

Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша х**ня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население!

Еко-активист: Ваксината срещу гъша х**ня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест)

Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна!

Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ еко-активист): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см.

Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша х**ня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!""


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 12 Октомври, 2021, 23:28:02
     По телевизията съобщиха (те не лъжат), в Германия и Франция спират да плащат тестове, на всички които могат да се боцнат, а не са го направили. Тестовете са алтернатива, в случай че искате да посетите: басейни, ресторанти или просто да ходите на работа и не носите "знака". Това още лятото го приложиха в Гърция и Кипър. Австрия през лятото тест струваше 20 евро, за осигурените местни 3 пъти в седмицата - безплатно. Франция може би 2 броя. Към днешна дата по слухове, в Австрия почти не се носят маски (които много предпазват), а изискване има - ама само официално. В Румъния във всякакви заведения изискват да имате "знак на подчинените" и тези по паркингите.

     Чакаме да видим в Италия, АБСОЛЮТНО доброволното боцкане дали ще важи и за чужди шофьори например. Важното е, че е АБСОЛЮТНО напълно доброволна!

     В България учителите искали 2-3 теста на децата седмично. Дали има такова нещо или такива малоумни "учители" са пренебрежимо малко не е ясно? По телевизията го казват - А ТЕ НИКОГА, НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ! Няма чак толкова лошо да се тестват децата, нали са безплатни? Ако се допусне, наистина за известно време ще бъдат безплатни! Историята се забравя, дори да се е случила само преди няколко месеца.

     Ако наистина има достатъчно такива "учители" с промити мозъци от телевизията които уж се страхували от децата и "страшните" вируси които пренасят. Вероятно е доста близо времето в което няма да има професията на учителите (скоро страхуването им ще изчезне), разбира се може да се ускори това да стане за още няколко пъти по-малко време, от такива безмозъчни. Ще останат малко на брой цербери, които ще "преподават" на стотици или хиляди деца през компютъра, разбира се. Ще им преподават новата реалност - ранно сексуално възпитание, педофилство - такива неща! В някакъв хипотетичен прекрасен вариант, само ще им помагат да си развиват оглупяването!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Петък, 15 Октомври, 2021, 00:12:23
     Пак по телевизията съобщиха, не някакви конспиративни теории: обсъждат изисквания за зелени сертификати на обществени сгради и обществени места! Това бил опитът от Еврогея. Дали ще се "провикне" някой: много конспиралози?! Останалите ще кажат ли: чак така няма да стане?! Официално е, а какво ли правят задкулисно?

     Неваксинираните да доплащат за лечение! Още една конспиративна теория, която вече не е! Все още само предложение.

     Гледам Тиквата се готви за завръщане и служебното правителство с много малки изключения си е подобно на предишните. Въпросът ми е: това фашистки методи от комунисти ли е или комунисти методи от фашисти?

     В Италия ваксинирани с паспорти, заедно с неваксинираните протестираха срещу новия фашизъм и си горяха паспортите. В България вероятно ваксинираните, доволни ще си кажат: няма само ние да сме се минали и вие ще станете в нашето положение!

     Чакаме някакви 13 милиарда евро помощи. Груба сметка, най-големите крадци по над милиард могат да отмъкнат. Но и съвсем дребните може да "намажат" - да се старая, има свободни места за: предатели, доносници, безплатно помагащи - за спасението на тези които не искат да бъдат "спасени"!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Събота, 16 Октомври, 2021, 11:46:44
Да, от вчера влизането на всички в италианските предприятия става само срещу представен "гринпас" (негативен тест или сертификат за ваксина или преболедуване) и който няма, си отива в къщи. Няма да бъде уволняван, но и няма да получава заплата, един вид неплатен отпуск. Държавата няма да отпуска безплатни тестове, а ако някой работодател много държи , да ги плаща от джоба си ....
 Много от коментарите от обикновени хора тук са - от къде на къде 10 % мангъри антиваксери ще диктуват условията на останалите 90 % .
И така трябва... Бой по каската на дървените философи . ;D
 
Цитат
. В България вероятно ваксинираните, доволни ще си кажат: нямам сао ние да сме се минали и вие ще станете в нашето положение!
Ми не. В България процента на ваксинирани и не ваксинирани е точно обратен и ние още не сме се "минали"
да копаеме по 2000 умрели на ден, но казва ли ти някой, може и до там да стигнеме до като чакаме да минат изборите .


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Събота, 16 Октомври, 2021, 12:53:39
Фалшивите сертификати в България вървели по 500 лв. а ваксина на черно по 300 лв ......Е не знам дали "Има такава държава" ама нема такива идиоти :D :D :D
(https://www.fenixforum.net/download/file.php?id=2487)


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 17 Октомври, 2021, 21:04:39
Да, от вчера влизането на всички в италианските предприятия става само срещу представен "гринпас" (негативен тест или сертификат за ваксина или преболедуване) и който няма, си отива в къщи. Няма да бъде уволняван, но и няма да получава заплата, един вид неплатен отпуск. Държавата няма да отпуска безплатни тестове, а ако някой работодател много държи , да ги плаща от джоба си ....

     Да припомня заглавието на темата: ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!

     Точно това е първият етап, принуждаване. Явно имаш избор, можеш да не получаваш заплата, можеш също да не си купуваш ядене. Сигурен ли си, че преболедуване временно те освобождава от боцкане? В България доколкото знам, изобщо не се интересуват имаш ли антитела за това "страшното", само е важно да се набодеш! Много отзиви има, че ваксината не им създава имунитет и нямат антитела. Но важното е, че е боцнат.

     Тази Нова реалност, явно много, много ЯКО те кефи!


Много от коментарите от обикновени хора тук са - от къде на къде 10 % мангъри антиваксери ще диктуват условията на останалите 90 % .
И така трябва... Бой по каската на дървените философи . ;D
 Ми не. В България процента на ваксинирани и не ваксинирани е точно обратен и ние още не сме се "минали"
да копаеме по 2000 умрели на ден, но казва ли ти някой, може и до там да стигнеме до като чакаме да минат изборите .

     Оу 2 000 на ден? А сега колко са - 3 000 на ден, ама не ги пишат като умрели от "страшната" болест.

     Значи диктатура на мнозинството - не е много диктатура?! Например в една стая има 6 пушача и 4 непушача, като част от 4-те или всички са деца. Значи мнозинството решава - ще се пуши в стаята - изглежда "справедливо"!Фалшивите сертификати в България вървели по 500 лв. а ваксина на черно по 300 лв ......Е не знам дали "Има такава държава" ама нема такива идиоти :D :D :D
(https://www.fenixforum.net/download/file.php?id=2487)

     Предизборно е, как да не намекнеш, че изключително тъпият, прост и крадлив Тиква ти е любимец!

     След като видях горното и ръчкам из Фейсбук, на страница на Мартин Карбовски:

ИВАН БАКАЛОВ:
"Дават по 300-500 лв. да им издадат сертификат, че са ваксинирани, без да са. За да опазят своята независимост и вяра в имунната си система. И недосегаемост от Биг фарма и т. н.
Само че сега се появява нова група - вече са си платили и са им издали сертификат без да са ваксинирани, но са се уплашили от настъпващата нова вълна и от умиращите хора в препълнените болници. И искат да се ваксинират, но не могат, защото вече се водят ваксинирани."

     Отварям коментарите и втори или трети ето решение:

"Аз искам сертификат, но не и ваксина. Който желае, може да се комбинираме... "

     Доста повече са хората които съжаляват, че са ги и са принудени да се боцнат. Ако изобщо има такива желаещи със сертификат и без набождане. Има голяма вероятност да има достатъчно лесно за откриване, има "ваксина" в тялото. Имам съмнения, че сертификатите могат да "помагат" навсякъде.

     Ако имате такива сведения, давайте доноси. Не оставайте с впечатление, че сте с достойнство на торен червей. Дори, ако сте живели по времето на Левски, няма нищо нередно да го издадете - напълно е било законно и се е насърчавало! То по някое време концлагерите са били законни. Най-вероятно пак е наближило това време, ще бъдат "модерни" разбира се!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Неделя, 17 Октомври, 2021, 21:37:19
    В България доколкото знам, изобщо не се интересуват имаш ли антитела за това "страшното", само е важно да се набодеш!
Ми не знаеш. Съседката го изкара и сега искала да се ваксинира но не можело, имала много антитела.
Цитат
     Значи диктатура на мнозинството - не е много диктатура?!
Еми не е, нарича  се демокрация  :D
Цитат
В зависимост от конкретното приложение принципът на демокрацията може да се окаже инструмент за управление на мнозинството над малцинството.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 17 Октомври, 2021, 23:44:10
Ми не знаеш. Съседката го изкара и сега искала да се ваксинира но не можело, имала много антитела...

     Явно за друга планета става на дума?! На Нашата във Великобритания направо в колата ги боцкат. В България са по паркове, навеси палатки. Кръвно не се мери, какви антитела да тестват? Като се е решил някой и ще го върнат - НИКОГА!
     Нищо не искат освен да подпишеш декларация. Синът на мой познат решил да се ваксинира, а родителите са против ваксините. Успял е, само че той няма 18 години! Престъпници които безчинстват съвсем официално. Какви тестове за антитела?

     Снимките са на един ваксинационен навес в центъра на Плевен 6.09.21 година. Яко навалица!Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Вторник, 19 Октомври, 2021, 19:11:07
      Синът на мой познат решил да се ваксинира, а родителите са против ваксините. Успял е, само че той няма 18 години! Престъпници които безчинстват съвсем официално. Какви тестове за антитела?
Не знам точно кои е престъпник, но има много тъпи хора. Бих разбрал някой, който го прави по религиозни причини, но "аз няма да се ваксинирам, защото чух, прочетох в интернет, една жена каза и тн." ме изумява  :D
 Твоите деца имунизирани ли са, не те питам за ковид, а против други десетина болести .
Цитат
всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом
от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина
Истинския анти-ваксер не се ваксинира против нищо. Господ решава кой да мре  :D
Та и тия са задължителни! Чиста проба диктатура.  :D :D :DТитла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Вторник, 19 Октомври, 2021, 20:21:56
Честито на печелившите  ;D
В ускорението на четвъртата вълна властите въвеждат задължителен зелен сертификат
Не се предвиждат компенсации за бизнесите, до които достъпът ще е възможен само с документ за ваксиниране, преболедуване или тест.
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/covid/2021/10/19/4267008_v_uskorenieto_na_chetvurtata_vulna_vlastite_vuvejdat/


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 24 Октомври, 2021, 14:03:07
Твоите деца имунизирани ли са, не те питам за ковид, а против други десетина болести .

     Да имат ваксини от утвърдените. Единият син му беше поставена ваксина когато беше болен и много тежко изкара след нея. Пак да кажа, че сега никой не се интересува от моментното здравословно състояние. Нали си се навил и те боцкат, да не стане да размислиш.
     При единия племенник след утвърдена ваксина, получи лека форма на аутизъм. Родителите много се бориха и дори ходиха на лечение в Съединените щати. И вече е практически неоткриваемо заболяването.


Честито на печелившите  ;D
В ускорението на четвъртата вълна властите въвеждат задължителен зелен сертификат
Не се предвиждат компенсации за бизнесите, до които достъпът ще е възможен само с документ за ваксиниране, преболедуване или тест.
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/covid/2021/10/19/4267008_v_uskorenieto_na_chetvurtata_vulna_vlastite_vuvejdat/

     Това съвсем доскоро го наричаше конспирация, сега явно приветстваш?!

     Преди наистина не можеше да се получава някаква "привилегия" за преболедуване (дали има от какво?). Така че не аз не съм бил наясно! В началото на седмицата питах един дали може да се получи и каза: трудно и при много условия. От тези дни, може дори ще било валидно 12 месеца. Сега ваксината има ли 6 месеца "гаранция" или съвсем скоро ще е месечна?
     Дори дават временен сертификат, награда, че си се боцнал. Веднага след боцкането. По коя теория, този има някаква защита? Все пак не се залага на мислещи хора!

     Повече които дават на опашки за боцкане искат сертификат. ПРИНУДЕНИ са!!! Не са "прогледнали", уплашени за живота си или повярвали, че политиците наистина са тръгнали да ги "спасяват"!

     Все пак ми е интересно какво и как се доказва?! Тези вездесъщия ПСР (PCR) произнася се [Пи Си Ар] или [Пи Си А], на много места се пише PSR - ама каквото кажат това ще си правят. В САЩ са валидни до 31.12.21 и поради многото грешни резултати ще бъдат премахнати. А досега какви статистики сме правили? Това не е голяма изненада за тези които не се кланят на бог Телевизия. Явно смъртта на създателя им при неясни обстоятелства (август 2019 г), не е особено неясна.
     В България се ползвали някакви корейски бързи тестове. Били с предварително заложен резултат.

https://www.facebook.com/PaskovPP/videos/555914365473696/

     Пиле от магазина също реагирало като заразено със "смъртоносна" болест. Е то си било умряло вече! А че е умряло от заколване, си е чиста конспирация!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Неделя, 24 Октомври, 2021, 19:09:05
     Това съвсем доскоро го наричаше конспирация, сега явно приветстваш?!

Или не си спомняш добре или не си ме разбрал. "Аман от конспирациолози" казвах за всички ония, които вярваха в чипирането и"разобличаваха" световната конспирация започната от Илон Мъск и Бил Гейтс .
 А, и да ти кажа най новото .
Тия!
(https://static.dw.com/image/52052757_303.jpg)
Вече не ни пръскат с отрови, а ни ръсят с коронавируси ....... Защо се нас бе мамаму :D :D :D


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Петък, 29 Октомври, 2021, 22:57:16
Ха така ! Мангъра обяснява защо не трябва да се ваксинираме. Еми елементарно е, намалява му работата  :D
http://www.youtube.com/watch?v=g3Uuvnkt9b0


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Събота, 30 Октомври, 2021, 02:07:47
Ха така ! Мангъра обяснява защо не трябва да се ваксинираме. Еми елементарно е, намалява му работата  :D
http://www.youtube.com/watch?v=g3Uuvnkt9b0


     Той цял  живот чака да дойде тази "страшна" болест с "елементарно" предпазване - боцкане. И няма да печели! Как ли е преживял досега?

     Пфайзер имат глоба от 2,3 милиарда долара, за измами. Била е уличена, че подкупва лекари от Източна Европа, включително и у нас. Те ли бяха с изтекъл срок на ваксините? Издадена е била заповед, само положителни тестове да се плащат от Касата - отменена. Клиничната пътека е 1 200 лева, най-изгодно се умира от нея! А болниците са търговски дружества - пари, пари, пари! Само боцкането е важно, дори да сме убедени, че е безвредна, пак има очевадни противоречие.
     Вчера починал пациент с коронавирус, тръгнал да излиза след изненадващо изписване, но не успял да стигне изхода. Щели да му правят аутопсия!!! Това последното не беше забранено? Забранено е, от частната СЗО. С аутопсии, много бързо ще се яви истината. От какво умират, писаните с коронавирус!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: imter в Събота, 30 Октомври, 2021, 07:58:52
Ха така ! Мангъра обяснява защо не трябва да се ваксинираме. Еми елементарно е, намалява му работата  :D
http://www.youtube.com/watch?v=g3Uuvnkt9b0

Цецко ,като гледам лошо ти са се  отразили иглите ,сега ако кажеш ,че отказваш и водката тотално ще ме изненадаш :D :D ;D!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Събота, 30 Октомври, 2021, 20:34:11
     Той цял  живот чака да дойде тази "страшна" болест с "елементарно" предпазване - боцкане. И няма да печели! Как ли е преживял досега?
Пак от същото, ама колкото повече, толкова повече... както е казал Мечо Пух  :)
Цитат
   Пфайзер имат глоба от 2,3 милиарда долара, за измами. Била е уличена, че подкупва лекари от Източна Европа, включително и у нас.
Кога това и дай и ние да прочетем .
Цитат
От какво умират, писаните с коронавирус!
А няма ли от какво ? Като погледнеш инфаркти, инсулти, ракови заболявания , по кое не сме първи ? Над 60-65 почти всички имат нещо, най малко хипертония . Въпросът е, че е могло да поживеят още някоя годинка. Или викаш, майната им на дъртите .
Цецко ,като гледам лошо ти са се  отразили иглите ,сега ако кажеш ,че отказваш и водката тотално ще ме изненадаш :D :D ;D!
А, добре са ми иглите ;)И на водката не и пречат ;D
Я да туря тук нещо за размисъл, за който може да мисли де, за другите е забранено.
Цитат
БЛОГ, Д-Р ГАБРИЕЛ ДИМИТРОВ, МНЕНИЕ
Неваксинираните са най-големият спонсор на Биг Фарма
https://fibro.bg/nevaksiniranite-sponsorirat-big-farma/


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: admin в Четвъртък, 04 Ноември, 2021, 22:04:20
Когато в едно такова предаване участва професор, редно е много внимателно да чуем какво ни казва!

http://www.youtube.com/watch?v=40D5Q3BoDPk


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 07 Ноември, 2021, 04:16:14
Когато в едно такова предаване участва професор, редно е много внимателно да чуем какво ни казва!

http://www.youtube.com/watch?v=40D5Q3BoDPk

     Професорът изобщо не търси откъде "случайно" се е появил "страшният" вирус, приема, че го има. Просто разсъждава, разсъждава от практиката и познанията си. Изобщо не е против ваксините, дори за коронавирус, слага си противогрипни ваксини всяка година. За разлика от мен, против съм противогриопните ваксини, с особено мнение съм за задължителните - много случаи има на увреждане. Ваксина против коронавирус?! Нещо което е патентовано 2015 година, тестове които са произведени 2018 година, за нещо което се "появява" и чуваме края на '19 година. Ако си силно зомбиран от телевизора, няма как да не виждаш "изкривяване". А ако си нормален виждаш чудовищна манипулация! Да не повтарям за пореден път нещата.
     Онзи дявол Кацаров, казва че много лекари са на мнение, че естественият имунитет не бил толкова добър като ваксините. Да, тези се имат за по-велики от Господ? А примери за лекари, не беше даден, ама ще предположа: Фаучи, Кантарджиев, Кунчев... Какво общо имат тези с медицината, може би са учили медицина, но не й служат нито на хората. Д-р Йозеф Менгеле и той е бил доктор, нали?
     Този професор Чалъков заяви, че ще напусне, ако го задължат за "ваксината"! Няма да е само той, които бягат от това "добро"!

     Препълнени ли са болниците и защо? По телевизията една "лекарка" обясняваше, че много нямат симптоми като отидат на преглед, чувстват се добре, но се поддават на психоатаките и влизат в болницата. И както продължава докторката в кавички и след "лекарските" грижи, само няколко дни те ВЕЧЕ СА ЗЛЕ!
     Май беше март 2010 година, паднах на последния лед за зимата и се наложи да преспя в "Пирогов". Къде преспах в коридора! В коридора? Ужас къде да кажа, че болниците са били на ръба. СТРАШНО Е, УЖАСНО Е, ТРАГИЧНО Е!!! Е ма то сега не сме 2010 година. Язък няма да блесна как съм направил откритието!


     Това видео на Пламен Пасков се показва в Шотландия (Великобритания) как тези дни има починали 8 неваксинирани и 114 ваксинирани. Снимката долу. Някъде след 25-ма минута във видеото. И цялото да се изгледа, най-много да се раззомбирате малко. Статистика, а истината е още стряскаща за зомбираните!

http://youtu.be/xSdeIxagx74?t=1506Кога това и дай и ние да прочетем.

     Бърза, бързах да отговоря. Ама много работа, ето чака сега се освобождавам. То едни патки долитат от Север, други отлитат на Юг. А бе много работа по тези патки. За тези няколко дни вероятно има минали по няколко милиона километри, докато аз съм се занимавал с няколко десетки патки. Какво им пречи да го твърдят, повечето приемат безкритично информацията, по-скоро изявленията.
     Глобата за 2,3 милиарда ме пита някой НЕИЗВЕСТЕ, че някой се обиждат от не знам какво. И за тези които, смятат че фармацевтичните компании са някакви благодетели. При писане в търсачка: "Пфайзер глоба"! Едната 2009 година е 2 300 000 000 долара, още много други за десетки и стотици милиони. Но сега вече, само мислят за благото на хората, както и правителствата. Дори имам усещане, че го правят безплатно и дори ще дадат от тях! Аз може би - не, но боцнатите, най-вероятно - да!

https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%B7%D0%B5%D1%80+%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0&oq=%D0%BF%D1%84%D0%B0&aqs=chrome.1.69i57j35i39j46i199i291i512j0i512l6.4071j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

     Преди много време, бил съм малък и сестра ми каза нещо, което не съм срещал другаде и не знам дали е така, но много ме впечатли. Преди време (може и стотици години) в Китай, пациентите са плащали на лекарите само когато са здрави! Дали е било така, ама е чудесно. Оттогава имам съмнение, че когато плащаш като си болен, че онзи отсреща има против, а дори помагат да сте БОЛНИ! Забележка: ако сте с наивност на тригодишно дете, не се напъвайте да разберете, изчакайте да поузреете!

     Чудя се тези които са се ваксинирани, нали вече са безсмъртни? Вече отново няма да умират хора (ваксинирани), май и преди е било така? А някои ваксинирани едни такива злобни, радваха се преди на глобите, радват се сега, че хората са преследвани, че не са съгласни с боцкането, че ги уволняват. Вместо да се радват на предстоящия вечен живот! Чудна работа?!
     Скоро чух една мисъл: Хората са смъртни богове, а боговете са безсмъртни хора! А какви са ваксинираните? Вероятно безсмъртни богове!


    Приятелка на жена ми. Нейният баща му предстои операция, хайде боцкане. За да може да му ходи на свиждане и тя. Как става ПОПИТАЛИ Я: здрава ли е? И хайде иглата. Сигурен съм, че фелдшери, например в онази "тъмна" България, например 1950 година, са извършвали много по-лекарски прегледи. Никой не се интересува, болен ли е човек, преболедувал ли е. И има ли имунитет или евентуално ще придобие ли с ГОЛЯМОТО боцкане. НЕ! НЕ! НЕ! Важно е да се боцнеш и останалите да си приберат МРЪСНИТЕ ПАРИ!


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: цецодебел в Неделя, 07 Ноември, 2021, 19:21:39
Минко, измислиха хапчета, можеш да се успокоиш! Никой няма да те боцка.
https://www.bbc.com/news/health-59178291
пс. Лошата новина е - пак са на Пфайзер.


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 08 Ноември, 2021, 01:14:33
Минко, измислиха хапчета, можеш да се успокоиш! Никой няма да те боцка.
https://www.bbc.com/news/health-59178291
пс. Лошата новина е - пак са на Пфайзер.

     Пфайзер ли бяха с изтекъл срок на ваксините? Пламен Пасков обясняваше как може да се удължава срокът. Естествено не са спазени, но "важните" неща във ваксините не се развалят!

     Чувал съм, че уж има вече хапче. Още оттогава се чудя, дали могат да вкарат, чрез хапче всичко което им се иска? Това е вариант, на част от хората да се подлъжат. Иначе аз почти не ползвам лекарства, които атакуват симптомите, а не болестта. Какво остава, за такава която най-вероятно няма!


     Този боклук, който ни е мисли за здравето. Какви ги говори сега и малко назад във времето.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1993162520833891&id=100004204865817


Титла: Re:ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация?!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 24 Ноември, 2021, 22:47:36
     Интересно видео, неща казани от средствата за масова дезинформация. Но в случая казват истината. Като започват от нашите. Новият ред: няма да имате собственост, ще имате вграден чип, нанороботи които заменят ваксините, единна валута, 5Джи, Голямото зануляване. Накрая Клаус Шваб коментира очакванията да се върнем към Старото нормално - "Няма да се случи. И ъъъ... край."

     Това е което сами казват! Мерки за пандемия, ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация или ЗАДЪЛЖИТЕЛНА - смешно направо, пред Новото нормално!


https://www.facebook.com/IsAnotherWorld/videos/2467681780035047/