Форум на българските шофьори

Разни => Рождени и именни дни => Темата е започната от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 09 Май, 2022, 03:10:55Титла: ЧРД на Жоро
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 09 Май, 2022, 03:10:55
     Честит рожден ден Жоро! Прехвърли половин век.

     Да видим какво се промени след създаването на този форум?!
     Ако преди време имах съмнение, че съвсем съзнателно се подклажда неграмотно писане, а писането на латиница? Какво символизира, отричане от създателите на кирилицата и българщината? Все още много СМС от банки дори и сериозни институции са на латиница. Преди създаването на този Форум (направо си е за глава буква), се смяташе писането от шофьорите на латиница за една висока интелигентност, многоезичност едва ли не. Истината беше бегло познаване дори на родния език. И ако преди имах съмнение, сега съм сигурен и не е само мое мнение. Едно от направленията за унищожението на българите и България е опростачването! Със създаване на този Форум се получи точка на пречупване при шофьорите и опростачването започва да намалява, поне не се поощрява. Много работа се изисква наистина, но без първата "крачка" нямаше как да стане. Реалността е, че дискусиите се прехвърлят в социалните мрежи. Във Фейсбук група със същото име просъществува около 9 години и над 73 хиляди участници, като поставените и постигнатите цели бяха идентични с тукашните и направена отново от Жоро. Но сегашната цензурира идваща от Запад е в непознати дори за Русия мащаби и просто беше закрита без никаква смислена причина и възможност за възражения. Смятам че е оставила следа завинаги!

     Дано светът е що-годе нормален, да бъдеш жив и здрав още много години, за да намаляваш опростачването поне при четящите Форума! Времето показа кой разбира от форуми.

     


Титла: Re:ЧРД на Жоро
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 09 Май, 2023, 23:13:35
     Жив и здрав отново!