Форум на българските шофьори

Дискусии и проблеми => Политика и икономика => Темата е започната от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 15 Март, 2023, 23:08:12Титла: Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 15 Март, 2023, 23:08:12
     Ако "проблемът" при предните избори беше да се прати оръжие и беше "решен" още първия ден. Сега проблемът е как да се включи България пряко в конфликта. Това може да стане като първо се прати батальон, дори високо платен или включване в международен такъв. Разбира се нужно е малко замисляне, ама много по-малко от скоро време. Преди 3 години когато нормалните започнахме да "ревем" от лишаване на елементарни човешки свободи. А когато се чу за първите ваксините, започнахме да "ревем", как насила, под натиск ще искат да ни боцкат. Първоначално платените започнаха да обясняват колко ще е доброволно. После започнаха такива "умници" и то безплатно да ни обясняват "кой ви кара" и класическото: "ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ". После полека започнаха да се боцкат - за всеки случай, да не ги посочи някой, че са от последните. Тези платенитв НЕ СЕ БОЦКАТ, защото именно знаят какво има в тях. Да не е пропуснал някой, че не само ядем бръмбари и че били много вкусни и полезни. И да рече: ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!

     Вероятно от ГЕРБ, ДУ (ДБ) и ПП няма в прав текст да ви кажат до месеци ще отидете на фронта, понеже украинците намаляват. От "Български възход", може би ще ви кажат как в никакъв случай няма да участваме до първия ден на новия парламент (справка предния). Тиквата, рече че каквото му кажат това ще прави. От ПП и ДУ има ли съмнение, че изпълняват каквото им наредят? ДПС нали не мислите, че защитят нашият интерес?


     Ето партиите и коалициите за 2.04.23:

1. БСП

2. ГЕРБ-СДС

3. "Възраждане"

4. "Има такъв народ"

5. "Народна партия Истината и само истината"

6. "Неутрална България"

7. "Българско национално обединение"

8. "Заедно"

9. "Български национален съюз"

10. НДСВ

11. "КОД"

12. "Продължаваме промяната - Демократична България"

13. ДПС

14. "Левицата!"

15. "Български възход"

16. "МИР"

17. "Българска социалдемокрация - Евролевица"

18. "Български съюз за директна демокрация - БСДД"

19. "Глас Народен"

20. "Социалистическа партия Български път"

21. "Вън от ЕС и НАТО"


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 26 Март, 2023, 01:43:35
     Палячото с глава на Тиква, се хвали как се налага по два пъти седмично ходи в Американското посолство. Казва, че ще изпълнява всичко което му наредят, явно му нареждат там където е два пъти седмично?! А казва ли какво му нареждат? Предполагам благоденствие за народа, нещо като комунизъм.

     Все се питам кой нормален гласува за партията на Прост Киро или на Шмекерите, след първия път? И на мен донякъде ми харесваше, докато не каза, че ще си показва дипломата. Веднага получих автоматична реакция, както когато някой обяснява колко е "велик", колко десетки години стаж има и "милиони километри". Веднага ми става ясно, че е някой посредственик (шофьор или политик). За нормални хора споменах по-горе, мъж - който харесва жена и жена - която харесва мъж. Ами не и преди и сега на изборните митинги са предимно за онези извън мъж и жена. Просто Киро поне "държи парапета" ( нещо донякъде положително), ама Кокорчо е достатъчно "либерален" за всички мераклии. Да не пропуснем ръка за ръка са Демократична Украйна или Доносническа България - малко още по-лош вариант.

     Тези дни гледах Мая Манолова, кълнеше се, че е против войната. На едни от предни избори, беше в коалиция с адвокат Хаджигенов, той напоследък яростно защитава тези извън мъж и жена, ама предполагам е истински мъж и с принципи. Също като Мая. Моят жена нещо не я харесва, преди години когато бях на "напълно доброволно продължително" посещение в съседна държава. Тогава Мая е била омбудсман и й писала, ама не било нейна работа.


     Стига с тези отходни материали дотук. Преди два дни тъкмо доглеждах видео с Николай Малинов на "Русофили за възраждане на отечеството" в коалицията "Неутрална България" - номер 6. Тъкмо в последните две минути звънна Жоро и стана въпрос, ако "Възраждане" излъжат, къде ще ни е надеждата тогава и стана на въпрос точно за него. За "либерално" настроени които като риба с широко отворена уста поемат всичко спуснато от телевизора, макар и още "не узрели" за идеята, да си сменят пола през няколко години. Все пак биха предпочели това, пред нещо с името Русия или Атака, които отдавна са "издокарани" в "подходящ" вид.


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Понеделник, 10 Април, 2023, 23:20:41
     "На обявена или необавена коалиция ГЕРБ-ПП/ДБ им стигат и 6 месеца да нацвъкат достатъчно закони и наредби, които да ни "оправят" за следващите години. То засега няма проблем нещата да останат и както са сега - някакво кратковременно НС, в която ПП/ДБ и ГЕРБ гласуват заедно на каквото там им наредят да гласуват заедно, после Радев поема щафетата и се прави на ударен 2-3 месеца до новите избори, и след това наново. Колкото по-зле става в Украйна обаче, толкова повече разни "партньори" ще натискат за редовно правителство за да ни набъркат и нас там стабилно. Може и да се измисли някакъв предтекст да се отменят "временно" изборите - ако вземат да никнат "експерти", предлагащи подобни идеи, значи със сигурност отиваме към военновременно положение. Вероятно обаче първо ще имаме някакъв "експертен кабинет" или друга подобна идиотщина, с която "евроатлантиците" на Бацето, Кирчо и Ристю ще се опитат да си измият ръцете за пред най-простата част от електората им.
...
Впрочем не бих казал, че сме точно колония. По-скоро сме васал, управляван чрез местна клиентела, която в най-добрия случай е на ръба на закона, а често е далеч отвъд тоя ръб. Като туряш хора като Бацето и други коруптократи, чиито връзки с престъпния свят е публична тайна, можеш да ги командориш както си щеш и да ги разкарваш веднага, след като станат непослушни. Другата част от псевдо-колониалната администрация е тип ДБ - в нашия случай морално най-жалката утайка на бившата соц-номенклатура тип "Луканов", врътнала задника си (а покрай тях и на цялата държава) към новия Голям брат веднага след потъването на стария."

     Автор: Archibald


     Хареса ми и съвпада с моето мнение, взето някъде из Мрежата. Всички нормални извън платените медии, говорят за вкарване на българите във война. Онзи дърт педофил също каза, че сме заедно Румъния и Полша фронтови държава. Почти същите които сега ни обясняват колко голяма лъжа е това. Преди 3 години ни обясняваха, как страшният телевизионен вирус щеше да умре само за 2 седмици, после още малко и така до войната 2 години, ако не бяха НЕПОСЛУШНИТЕ. Например не носиха маски в парковете. Само след няколко месеца, като започнахме да "ревем" нормалните: за задължителната ваксинация. Те казваха:
 - А бе, кой ще ви принуждава! После като започнаха с принудата и на места задължително. Тогава рекоха:
 - Медицинският фашизъм в този случай е демокрация.
Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: American в Четвъртък, 13 Април, 2023, 07:24:58
За Бойко ли ревеш ве ?


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Четвъртък, 13 Април, 2023, 17:09:46
За Бойко ли ревеш ве ?

     ЯКО "рева" за Тиквата, крайно време е да ходи в затвора. А и ако може да върне част от откраднатото, още ще "рева".


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 19 Април, 2023, 16:17:25
     За съжаление този колаж (монтаж е може би българската дума, а тази е френска), е много верен. Като са наредили на Тиквун, Прост Киро с Кокорчо и ДУ, да правят правителството. Иначе как иначе ще ни вкарат във война? Опитват се да убедят тези които наистина са гласували за тях, естествено умрелите не им пука за кой са гласували и следващите път за кого. Но тези избиратели които имат някакво критично мислене, как да се прегърнат братски?  Просто Киро, дойде с идеята, че ще бори корупцията от ГЕРБ, ама стана дори и по-зле. Избирателите на ГЕРБ, ЯКО мразят онези и онези тях. Ама като е наредено да правят правителството?! Разбира се пачките и кюлчета са измама, само телевизионният вирус е истината и само истината. Съвсем скоро беше политиците ни спасяваха от сигурна смърт - не вярвам да помните?! Тиквата съжаляваше, че не е на власт да ни набоцка ЯКО с 200 всички. Той по принцип ги такова с 200, ама напоследък май те него. Предполагам всички избиратели на ГЕРБ са за боцкането и то яко? Просто Киро дойде с идеята за "нулева корупция", а пък те изчезнаха 9 милиарда за една седмица. Щеше задължително да ни боцка и лагери (демократични предполагам) за непослушните. Чудих се кой нормален ще гласува за тях още в предните избори, ама вече стана ясно - предимно тези от дъгата. Такива като ТО с тротинетката, където ми е съгражданин днес Емили, след някое време Емил, ама май не бил с това име. Избирателите им съвсем буквално хващат еврогейски път. Той Прост Киро, хваща и "парапет" понякога, ама Кокорчо други "парапети" хваща. Някъде го написали Асена Василев, дори се обиждал на Асен. Вероятно Кокорита е правилното.


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: цецодебел в Неделя, 30 Април, 2023, 22:04:09
   не само ядем бръмбари и че били много вкусни и полезни.
Ядем бръмбари, лекуваме се с лайна...  ;D
США одобрили к применению первое лекарство из фекалий
https://www.ixbt.com/news/2022/12/02/pjatnichnoe-v-ssha-odobrili-k-primeneniju-pervoe-lekarstvo-iz-fekalij.html


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 02 Май, 2023, 01:28:19
Ядем бръмбари, лекуваме се с лайна...  ;D
США одобрили к применению первое лекарство из фекалий
https://www.ixbt.com/news/2022/12/02/pjatnichnoe-v-ssha-odobrili-k-primeneniju-pervoe-lekarstvo-iz-fekalij.html

     Ние ядем бръмбари - те НЕ! Червеи, ларви и други буболечки, се угояват точно с това което са започнали да правят лекарство. Тези "лекарства" са за нас - за тях НЕ. Нас ни караха да се боцкаме - те НЕ. Нас ни караха да слагаме маски - те само пред камерите.

     Тиквата от поне седмица се моли да се обединят с Просто Киро - Кокорита и Демократични Украйна (последните да сте чули да говорят за друго?). От както минаха изборите, с докараните "втора" политическа сила ЛГБТИ и харвадци, такива предимно. Предлагат Сорос Денков за премиер, това същество, да не го обиждам толкова много и да го наричам мъж. Съвсем доскоро беше министър на образованието и вероятно не помните, поради къса памет или направо липсваща. Това същество, като масовите гласоподаватели - Тротинетки и други полово неориентирани. За него определено децата не са нещо свято. Не помните, ама това същество караше децата да са с маски и да плюят преди да влязат в клас. Този голям боклук се предлага за министър председател - доволни ли сте гласували за тях и въобще не гласували? Толкова е гнусен, че дори доближава Соломон Паси по гнусотия и антибългарщина.


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 17 Май, 2023, 17:15:20
Какво се крие зад кандидатурата на Мария Габриел?

/КРОСС/ Правителството Борисов 3 още с влизането си в Министерския съвет, предложи за български еврокомисар, кандидатурата на Мария Габриел.

Екатерина Захариева, която е външен министър от два дена, се разсипа в славословия и венцехваления на „чудесната" и много „удачна", и „професионална" и каква ли още не номинация на въпросната персона Мария Габриел.

Захариева дори имаше наглостта да попита обикновените българи какво от това, че „българската" мома Габриел се била оженила за чужденец?!

Да се ожениш за чужденец не е подсъдно. Но да се ожениш за чужденец и да искаш да си български еврокомисар е израз на неприкрит фалш и лицемерие. Кого ще защитаваш? Родината на мъжа си или „бившата" си родина?

А СЕГА пък, това е особено укорително. Защото нашата родина, която е родина и на тези български момички, тръгнали из Европата да ловуват богати чужденци, има крещяща нужда от увеличаване раждаемостта на българчетата. Не на мароканчета, дубайчета, германчета и всякакви други националности.

По простата причина, че ако всички българки се оженят в чужбина, родината ни ще изчезне. Само че изчезването на България не притеснява нито Екатерина Захариева, нито Мария Габриел. За тях е важно да не изчезне Евросъюза.

Затова и френското дете на Мария Габриел има две имена, но нито едно от тях не е българско. Детето се казва Жан-Едуар.

Но да вървим нататък. Мария Габриел се е оженила не просто за чужденец. Тя се е оженила за богат чужденец, който е много влиятелен в кръга на брюкселските чиновници. На всичко отгоре той е отявлен и върл активист на Сорос и транснационалните банкстери.

С други думи мъжът на Мария Габриел, Франсоа Габриел е от онези западняци, които се борят да унищожат националните държави. След това да превърнат ЕС, по думите на Федерика Могерини, в СВРЪХДЪРЖАВА, в която няколко, избрани от филанкишията чиновници, да нареждат на страните от цяла Европа кога да кихнат, кога да станат и къде да седнат.

Ето това вече е съвсем неприемливо за българската държава. Понеже ние искаме да запазим нашата хилядолетна родина. Не само защото тя е най-старата държава в Европа. Но и защото е родина на нашите деца.

Само че Борисов 3 изобщо не се интересува ще я има ли България или ще изчезне. За гуруто на ГЕРБ е важно да изпълни заръката на своите господари. И затова той издига кандидатурата на една жена, която по манталитет и мислене вече не е българка, а представлява интересите на брюкселския соросоиден елит.

Ако продължим нататък ще видим, че тази Мария Габриел ще я правят еврокомисар не за черните й очи. И не за това, че знае френски или английски. А защото мъжът й, Франсоа Габриел е най-довереният сътрудник на председателя на така наречената Европейска народна партия Жозеф Дол. А Жозеф Дол пък се явява кум на младото семейство Габриел.

Всички знаем, че ЕНП е флагманът на транснационалните Мега корпорации в така наречения „европейски" парламент. Тоест същите корпорации, които се опитват да командват целия свят.

Но не това е важното. Основното в случая е, че прехваленият Евросъюз започва да действа като МАФИЯ. За чиновниците от Брюксел не са важни толкова качествата на кандидатите. От първостепенна важност е фактът избраните на високи позиции в ЕС хора, като еврокомисарите например, да са от СЕМЕЙСТВОТО.

Какво означава това? Ами ето вижте:

Жозеф Дол е не само близък приятел на Франсоа Габриел, който е мъжът на нашата момичка Мария Габриел. Жозеф Дол се СРОДЯВА със семейство Габриел, защото им става кум. Така Габриел, мъж и жена, стават част от семейството на брюкселската МАФИЯ. И съответно получават високи постове. И много пари.

А ние искаме тази Мария Габриел да защитава интересите на обикновените български граждани. Това е абсолютно изключено. И по презумпция няма как да стане. Защото семейство Габриел вече не служи на европейските народи. То служи на транснационалните Мега корпорации.

Точно затова съвсем близко е времето, когато брюкселската мафия ще изчезне завинаги. Понеже на народите вече им писна да хрантутят мафиотски кланове, прикриващи се под маските на еврочиновници.

     Източник: CROSS (https://www.cross.bg/mobile/gabriel-mariya-rodina-1542678.html#.ZGTfBHb7yNw)


След като мъжът ѝ, в качеството си на директор на биолабораторията "установила" чумата по животните в Източна Европа и на база това, бяха избити стотици глави добитък и оставени хора без препитание, сега Габриел идва сигурно и с мисията да доунищожи България и Българският народ! И това с една-едничка цел, някой да спаси кожата. А кой е този някой, знаем всички!
Знаем, но и бързо забравяме!
Страхливо го водим, този живот!
Petar Nedevski


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: Tarykata в Четвъртък, 18 Май, 2023, 16:21:37
  В Покрайнина/пряк превод на украйна/е забранено двойното гражданство, но никой не е забранил тройното,четворното и т.н. Както при Прост Киро и проблемът с канадкият паспорт.Този въпрос също добре се покрива относно Мара/не говоря за отварачката/.
  Втори проблем Неделчева лъже, че е завършила образование, но във фревският специялизиран липсва диплома. Изводът втора лъжа.
  Трета лъжа Неделчева ползва 120 квадрата софийско жилище като крайно нуждоеща се. Доказателства за това са ,е че партидата все още се води на нея и нейните роднини също ползват жилището. Отделен въпрос е защо столична голяма община има такива големи жилища-вероятно мезонети, тризонети и т.н.


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Четвъртък, 18 Май, 2023, 18:27:24
  В Покрайнина/пряк превод на украйна/е забранено двойното гражданство, но никой не е забранил тройното,четворното и т.н. Както при Прост Киро и проблемът с канадкият паспорт.Този въпрос също добре се покрива относно Мара/не говоря за отварачката/.
  Втори проблем Неделчева лъже, че е завършила образование, но във фревският специялизиран липсва диплома. Изводът втора лъжа.
  Трета лъжа Неделчева ползва 120 квадрата софийско жилище като крайно нуждоеща се. Доказателства за това са ,е че партидата все още се води на нея и нейните роднини също ползват жилището. Отделен въпрос е защо столична голяма община има такива големи жилища-вероятно мезонети, тризонети и т.н.

     Изводът, дори много компрометирано лице не е проблем, щом е вярно на Сорос. А и тяхните избирателите не са много критични, дори не възнегодуваха срещу пачките и кюлчета. Това просто е дреболия.

"На 15 май 2023 г. президентът Радев ѝ връчва мандат за съставяне на кабинет като представител на получилата най-много депутатски места партия ГЕРБ. Малко по-късно председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обявява, че е получила и приела оставката на Габриел като еврокомисар."

     В коментарите четох, че май са й "подали" оставката. В противен случай, са й гарантирали премиерското място. Дано не кажем скоро: има и по-лошо от Прост Киро и Кокорита! Това не е трудно, ей къде е Украйна.

     Имаше коментар: на България й отива жена премиер. Май други качества няма?!


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Петък, 26 Май, 2023, 00:42:01
     Ротация ще правят тези които получават заповеди от чужди посолства. Малко е странна тази дума "ротация", въртене означава, просто не са превели заповедите докрай. Нямало да правят коалиция по между си, а какво? Явно избиратели на тези 2 или 3 партии (с общ шеф) за ИДИОТИ?! Въпросът е за някои от нормалните, ясно е, че представят интересите на Емили Тротинетката. Друг съгражданин Руди Гела, беше отишъл при Прост Киро и Кокорита да се бори с ГЕРБ. Сега пък май ще ги напуска, да не помислите, че нещо е с чест?! Който плати или държи по-яките компромати.
     Било много важно на всички българи да се състави правителство. То, на тази логика и всички българи искат да защитават американските интереси на украинска територия - дори с живота си. Може би има и такива.


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 30 Май, 2023, 11:50:40
     Не много внимателно слушах Искрен Митев от Продължаване Подмяната на Прост Киро и Кокорита, обяснява как Тиквата е единствена алтернатива. Както Тиквата сам казва: каквото му наредят това ще прави (казва). Румен Радев след като им каза, че са нежелани, образно казано, той бил руски агент. Радев е американски агент, да не говорим за вицепремиерката. В най-добрия случай, надявам се е натовски агент с мисъл и за България, понякога. Макар че не мога да му простя сертификатите и неговия тогава министър на образованието Сорос Денков, как унижаваше децата ни. Ако не ви е проблем, спокойно просто сте еврогейатлантици. Сега, ако не ви текат лигите когато говорите за брюкселското и американското управление, като към колония - задължително руски агент или путинист. Съвсем друг е въпросът, че когато бяхме под безспорно съветско влияние имах много по-голяма независимост, построи се България, имаше раждаемостта. Сега при демокрацията и ЕС от 16,5 години ей сега ще влезем в Рая, още малко. Не достатъчно сме толерантни към тези с ненормална ориентация, мангали от български и цигански произход - само това и ставаме богати.

     Ето го и Записът:

https://youtu.be/IIYqDhrzLYI


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Неделя, 04 Юни, 2023, 22:36:03
ПСИХОПАТИЗАЦИЯ
Д-р Цветеслава Гълъбова, шеф на психиатрията в Курило :
Едни момченца без свян свободно излагат възгледите си как ще управляват държавата.  От чист професионален интерес си причиних това да слушам записът. Записът ме омерзи до дъното на душата ми .

Аз съм психиатър с 30 годишен стаж и съдебен експерт с над 20 г стаж и съм работила като експерт по много тежки наказателни дела със хора извършили много тежки престъпления и мога да кажа,че такава мерзост не съм виждала ,работейки със тежки ПСИХОПАТИ осъдени на доживотен затвор.
Тези индивиди се опитват да овладеят държавата без изобщо да се притесняват до какво ще доведе това. Да,те са се насочили към образованието и службите -това са два темела на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, които съвсем правилно до там стига тяхната компетентност въпреки, че са безродници да знаят ,че чрез увладяване на тези темели на НС ще се докопат,защото те това правят ,да се докопват до държавата!
Това което се чува във записа за една чистка  мисля,че и Сталин не си го е помислял .Това ме наведе на мисълта за една друга чистка правена преди 80 години ,която хвърли света в обятията на Втората световна война.  Изобщо няма да се извинявам за това сравнение ,защото поведението на тези индивиди говори точно това - изключителна мерзост и долнопробност ,че те са безродници.
Те не са майко-  продавци ,нито всеотстъпници ,защото когато човек е майко -продавец той поне има майка .
Тези хора нямат РОД И РОДИНА !
Те искат да ни УНИЩОЖАТ !
И стана ясно от тези записи ,че всъщност прословутото конституционно мнозинство няма за цел никаква съдебна реформа, защото за тях реформата приключва със смяната на Гешев. От там нататък те имат едни много важни задачи и техните автори, които 2 дни обикалят студията ни говорят за това - Истанбулската конвенция, отстраняване на Радев и овладяване на службите . Това са техните цели .
Другото омерзително,което чух е директно признание ,че са МАНИПУЛИРАЛИ ИЗБОРИТЕ!
Това са едни мушингии ,които им отиват ,защото те толкова си могат.
Това уважаеми колеги в моята наука се нарича ПСИХОПАТИЗАЦИЯ !
ПСИХОПАТА не е псично болен човек . Психопата е човек със много лоша личностова структура с тотална липса  на морал и ценности, което го кара спокойно да прекрачва законите ,а в нашия случай, защото тези хора са на високи държавни позиции ти и спокойно го заявяват без абсолютно никакво притеснение.
Те на Национален съвет на партия си позволяват да говорят по този начин- това е цинизъм. Много по приемливо щеше да бъде да чуя някоя ругатня или "поздрав" за нечия майка ,но това е ционизъм и ПРЕСТЪПНО МИСЛЕНЕ !
Ако Лумброзо / Италиански криминолог 1835-1909, Теорията за "родените престъпници" /  беше жив сега , щеше да напише още два труда за това нещо .


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Събота, 17 Юни, 2023, 17:06:13
     Дали не е добре да се включим срещу най-голямата ядрена сила в света? Май е добре, ама в този ред: тези със синьо-жълти профили в социалните мрежи, които платено, макар и непочтено, но си изкарват прехраната, също така и безплатните. Не е възможно да има толкова глупави, ама явно е възможно. Помагайте им още година докато заграбят колкото могат и после да си ходят по тихоокеански острови (те го казват). Това не е проблем, че ще откраднат много пари и поколения ще ги връщаме. Проблемът е, че ще направят всичко което им наредят, а едно от тях е жива сила на фронта. Вторите да бъдат гласувалите за Прост Киро и Кокорита, Демократична (Доносническа) Украйна, партията на Тиквата, ДПС и може да има още. Трети да бъдат тези които не гласуват - от тях нищо не зависи. Марш на фронта. Улесняват манипулацията на изборите. Както казва Прост Киро: имат 7-10%, ама резултатите 24% - дори са минали тънко. Четвърти да бъдат нормалните, ама да отидат на правилния фронт.

     Помните ли доскоро: кой ще ви принуждава да се ваксинирате?! Предполагам не помните, явно повече дори и няколко дни не помнят, ама имаше ЯКО принуждаване. И за тяхно съжаление, пък ни не мряхме ЯКО (поне неваксинираните). Да знаете: НИКОГА ПП-ДБ и ГЕРБ няма да направят коалиция. НИКОГА няма да пращат най-първо нашите деца на фронта при Напушляка, да бранят американските интереси.


     Мнение на полковник Николай Марков, ама то почти всички, освен "папагалите" на Посолството това казват:

"Продължаваме да отваряме завесата! Оттам и очите.

От това противоконституционно правителство, рожба на изборна измама и заченато в посолството на САЩ се искат конкретни неща. Едно от тези неща е официалното включване на България във военния конфликт срещу Русия в защита на американските интереси, по думите на самия президент Байдън. Това е истината. Това включване има три нива - задействане на предния фронт на НАТО, което вече е факт от много време насам, финансовата тежест за произвежданите оттук нататък оръжия от военната ни индустрия да е за сметка на българските данъкоплатци и включване на военен контингент в състава на многонационални сили на Алианса. Тези три неща трябва да бъдат подкрепени с вътрешно-политически решения, за да станат реалност. Затова американското посолство направи възможните фалшификации и упражни влияния, за да се случат.

Какъв е рискът?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
В макромащаб няма да го обсъждам по много причини. В микромащаб, обаче, гражданите на България с традиционно българско самосъзнание заедно с няколко други етноса, няма да толерират етническите турци, организирани в своя партия и представителство, да вкарат България във война срещу Русия!!! Защото без тяхната подкрепа за война, това не може да се случи. Шплентът на граната е изваден от онова Посолство, остава само да се освободи хвата. И бум! Още с първото решение на настоящия противоконституционен парламент от продажници, етническата война става неизбежна. Нито един българин няма да прости или да неглижира фактът, че етнически турци обявяват война Русия от името на България!!! Това няма как да мине безнаказано, независимо от цената. Хайде сега го осъзнайте в едно с последствията.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зная много добре, че в България се поддържат паравоенни организации на етнически и религиозен признак. Зная, че има такива и на политически признаци. Оръжието е в изобилие, като и озъбените кучета едно срещу друго. Намираме се в плевня със сухо сено и си играем там с огън. Това правят нашите фалшиви депутати, това прави и посолството на САЩ. Отчаяни ходове.

ДПС има голяма отговорност! Дано я осъзнава, защото връщане няма да има."


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Четвъртък, 03 Август, 2023, 00:48:30
"Как се наричат хора, които искат да бъдат забранявани партии? Как се наричат хора, които искат в обществото да бъде установено едно-единствено правилно мнение? Точно така, нацисти се наричат такива хора. И фашисти можем да ги наречем. Точно тези, които постоянно възхваляват "толерантността", "различността", "уважението към другата гледна точка", стават най-големите фашунгери в момента, в който видят, че някой изказва мисли, различни от техните. Именно тези, които се зоват "евроатлантици" и "либерали", са най-ярките нацисти в днешна България. Защото хората си личат по делата, а не по думите. Думите на тези хора са "свободолюбиви", но делата им изглеждат така, сякаш са вдъхновени от класическите нацистки практики."

     Петър Волгин, по повод това долу:

 
    Поискаха разпускане и забрана за "Възраждане"  (https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/poiskaha-razpuskane-i-zabrana-za-vazrajdane?fbclid=IwAR3BtoX22nAT1nLZIWod2UGiog2gNZdXrmDD7ToeOXxdFsdigWVRC1Jps_4)


     И няколко коментари:


Я, КОЛКО ЕВРЕИ В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ... ФАШИЗЪМ... РАЗБИРАЙ УКРАИНИЗАЦИЯ...
Алберт Бенбасат – писател; Александър Оскар – професор, офталмолог ( ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ШАЛОМ); Алина Леви – лекарка; Анна Мезан – административна директорка; Виктор Меламед – комуникационен експерт; Ева Машиах – дипломатка; Еми Барух – журналистка; Исаак Паси – граждански активист; Максим Делчев – образователен директор; Мария Касимова-Моасе – писателка; Мира Кристин – гражданска активистка; Миряна Маламин-Сирийски – социална активистка; Нели Банбасат – социална активистка; Ицхак Финци – актьор
НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ...
НЕ ВИДЯХ НИКОЙ ОТ ТОЗИ СПИСЪК ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО... ВСИЧКИТЕ ИЗТОЧВАТ ФОНДОВЕ... СОЦИАЛНИ ПАРАЗИТИ !!!
ГРАЖДАНСКИ АКТИВИСТ...
СОЦИАЛЕН АКТИВИСТ...
КАКВИ ПРОФЕСИИ НА БЪДЕЩЕТО ????


Отмяна на 3 март, забрана на Възраждане, ЛГТБ прайдове, Зенясалия с опити да му подарим реакторите, отказ да се признае правото ни на референдума за еврото  и т.н. Мирише на яки опити за разцепление   на обществото и противопоставяне едни  срещу други. Някои от тези действия  са гнусни провокации о опит  да пламне гражданска война. И като погледнем малко  назад в 2014 г и случилото се в Украйна и всичко останало, то в  България нещата не са по- различни, но обвити в друг целофан


Евроатлантиците, окуражени от посолството стават все по-нагли! Да искаш забрана на партия днес е равносилно да искаш забрана на някои хора, а това е ФАШИЗЪМ! Всъщност тези люде си позволяват да доносничат на миротворец имена на българи за премахване! Това как ви изглежда и никой не се разгневи с малко изключние на проформа укоримост от тези, които управляват! Всъщност как да се разгневят като те поощтряват доносниченето, най-гнусното проявление на онзи строй!


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: Monster в Петък, 11 Август, 2023, 11:31:32
Андерс Фое Расмусен (бившият ген.сек. на нато) в едно интервю обяснява,че източно-европейските държави трябва да направят доброволни отряди и да се включат във гражданската война. Обаче нищо не споменава за другите народи и държави. Казвам ти дъще сещай се снахо. Колко долни гора има по тоя свят!


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Вторник, 29 Август, 2023, 13:21:16
     Виж ти какви неща, Русия отдавна е агресор. Какво ли ще бъде когато всичко ще е електронно и книгите и историята?!

Марги Атанасова
????????????
Dobrin V.Dobrev
"Току-що (преди 2 дни, бележка на прекопировача), по Нова телевизия, Станка Желева (известна с това, че е дъщеря на Желю Желев и с нищо друго) нарече нацистка Германия "цивилизован свят", нападнат от Агресор! ????
Агресор, който най-нагло и след като погазил "цивилизационния избор" на Хитлер си пльоснал Паметника в центъра на София! Явно незнание и мъгла по отношение на появата и смисъла на Паметника.
Последваха нови висоти. Генерал Румен Радев бил руски шпионин и агент. Трябвало да бъде съден за "държавна измяна " и вкаран в затвора като "руски агент" . ????
Това се чуваше сутринта по Нова Телевизия.
Последваха обиди към българските служби и служителите в тях. Били съставени от "руски шпиони", "руски подлоги", същите служби към които квичат за помощ, когато някой ги понагази малко и се разлигавят тези голи охлюви.
Нова Телевизия е ВЕЛИКА телевизия, а марксистът от Веселиново е оставил "достоен" наследник. И леко мръднал......????"


     Това си е наследствен демократ, та затова Демократична Украйна.

"Лицето на картинката не е циганин . Христо Иванов е професионален, потомствен, брандиран, революционер. Майка му( другарката Бойкикева) за пръв път е стъпила на българска земя на крилете на Червената армия 1945 , баба му Светлана е два пъти герой на отечествената война на Русия, а дядо му е оригинален комунист ленинец, който е бил кръцнат от Сталин. По време на соца, той бе носен не на ръцете, а на крилете на БКП. После, както си му е редът, клекна на сороските копанки и стана най-върлият бг "евроатлантик". Този революционер, като изключим нелепото му едногодишно министерстване в едно от правителствата на Борисов, където се занимаваше само със сплетни и интриги против Цацаров( типична революционна дейсност), няма един ден трудов стаж. Никой, никога и никъде не го е виждал да работи - нито в съд, нито в прокуратура, нито в следствие, нито дори, да се е явил по някое дело някъде, като адвокат - записал се е в САК, но е бил изгонен поради неплащане на таксите си. Едно куче да тръгне да си купува човек, то той проверява родословието на това куче. И не обиждайте, циганите, моля. Сред тях могат да се намерят и читави хора, но сред дегенерати, като този, такива няма и няма как да има."

Denisa Denisova


Титла: Re:Избори 2-ри април '23. Хайде на война!
Публикувано от: МИНКО ИЛЧЕВ в Сряда, 13 Септември, 2023, 01:44:12
     Гледам и слушам, на много хора им е направило впечатление това видео, на Цанов напред и нагоре, затова да го препоръчам. Телефонът му е вероятно дублиран, не само подслушван, а и всички което е писал и правил е било ясно. Говорили са си с Алексей Петров по тези въпроси. А поводът е бил, че Цанов е искал да разследва машините за гласуване.


     "Ще ИЗЧЕЗНЕШ" Алексей. ЗАПЛАХАТА. И аз. (https://youtu.be/IsKP6iIU9qc?si=S7iQ4UDo_SABgkWj)