Последни публикации
Форум на българските шофьори
Събота, 16 Октомври, 2021, 12:48:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu
 
   Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
mobimax.bg
collapse
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 12:46:44 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел
Да, от вчера влизането на всички в италианските предприятия става само срещу представен "гринпас" (негативен тест или сертификат за ваксина или преболедуване) и който няма, си отива в къщи. Няма да бъде уволняван, но и няма да получава заплата, един вид неплатен отпуск. Държавата няма да отпуска безплатни тестове, а ако някой работодател много държи , да ги плаща от джоба си ....
 Много от коментарите от обикновени хора тук са - от къде на къде 10 % мангъри антиваксери ще диктуват условията на останалите 90 % .
И така трябва... Бой по каската на дървените философи . Ухилен
 
Цитат
. В България вероятно ваксинираните, доволни ще си кажат: нямам сао ние да сме се минали и вие ще станете в нашето положение!
Ми не. В България процента на ваксинирани и не ваксинирани е точно обратен и ние още не сме се "минали"
да копаеме по 2000 умрели на ден, но казва ли ти някой, може и до там да стигнеме до като чакаме да минат изборите .

 2 
 -: Петък, 15 Октомври, 2021, 14:29:46 
Започната от kRisss - Последна публикация от lubo.mv
Какво да ти кажа. Незнам какво те интересува.
Правиш естакада и ги намяткваш. Главата и ръката отвън да гледаш гумата къде минава.
Малка кола върху кабината, дълга отзад кабината, големите отзад отгоре и отдолу на ремаркето.  Там най ниско. Всичко зависи от колите. Гледаш височина и дължина на камиона. Общо взето това е. Абе то и за държи хора става. Знаеш ли колко много има, ама сега като се пенсионират няма кой да ги товари.
Поздрави.

 3 
 -: Петък, 15 Октомври, 2021, 01:12:23 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
     Пак по телевизията съобщиха, не някакви конспиративни теории: обсъждат изисквания за зелени сертификати на обществени сгради и обществени места! Това бил опитът от Еврогея. Дали ще се "провикне" някой: много конспиралози?! Останалите ще кажат ли: чак така няма да стане?! Официално е, а какво ли правят задкулисно?

     Неваксинираните да доплащат за лечение! Още една конспиративна теория, която вече не е! Все още само предложение.

     Гледам Тиквата се готви за завръщане и служебното правителство с много малки изключения си е подобно на предишните. Въпросът ми е: това фашистки методи от комунисти ли е или комунисти методи от фашисти?

     В Италия ваксинирани с паспорти, заедно с неваксинираните протестираха срещу новия фашизъм и си горяха паспортите. В България вероятно ваксинираните, доволни ще си кажат: няма само ние да сме се минали и вие ще станете в нашето положение!

     Чакаме някакви 13 милиарда евро помощи. Груба сметка, най-големите крадци по над милиард могат да отмъкнат. Но и съвсем дребните може да "намажат" - да се старая, има свободни места за: предатели, доносници, безплатно помагащи - за спасението на тези които не искат да бъдат "спасени"!

 4 
 -: Сряда, 13 Октомври, 2021, 00:28:02 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
     По телевизията съобщиха (те не лъжат), в Германия и Франция спират да плащат тестове, на всички които могат да се боцнат, а не са го направили. Тестовете са алтернатива, в случай че искате да посетите: басейни, ресторанти или просто да ходите на работа и не носите "знака". Това още лятото го приложиха в Гърция и Кипър. Австрия през лятото тест струваше 20 евро, за осигурените местни 3 пъти в седмицата - безплатно. Франция може би 2 броя. Към днешна дата по слухове, в Австрия почти не се носят маски (които много предпазват), а изискване има - ама само официално. В Румъния във всякакви заведения изискват да имате "знак на подчинените" и тези по паркингите.

     Чакаме да видим в Италия, АБСОЛЮТНО доброволното боцкане дали ще важи и за чужди шофьори например. Важното е, че е АБСОЛЮТНО напълно доброволна!

     В България учителите искали 2-3 теста на децата седмично. Дали има такова нещо или такива малоумни "учители" са пренебрежимо малко не е ясно? По телевизията го казват - А ТЕ НИКОГА, НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ! Няма чак толкова лошо да се тестват децата, нали са безплатни? Ако се допусне, наистина за известно време ще бъдат безплатни! Историята се забравя, дори да се е случила само преди няколко месеца.

     Ако наистина има достатъчно такива "учители" с промити мозъци от телевизията които уж се страхували от децата и "страшните" вируси които пренасят. Вероятно е доста близо времето в което няма да има професията на учителите (скоро страхуването им ще изчезне), разбира се може да се ускори това да стане за още няколко пъти по-малко време, от такива безмозъчни. Ще останат малко на брой цербери, които ще "преподават" на стотици или хиляди деца през компютъра, разбира се. Ще им преподават новата реалност - ранно сексуално възпитание, педофилство - такива неща! В някакъв хипотетичен прекрасен вариант, само ще им помагат да си развиват оглупяването!

 5 
 -: Понеделник, 11 Октомври, 2021, 03:13:46 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ

Грипче някакво казвате , а иначе поздравления -последни сме по ваксини и първи по смъртност . 65 милионна Италия днес има 30 починали , а ние най хитрите и най умните 6.5 милиона 90 ....

     Какви са снимките, да гадая ли? Тези дни се обаждам за рожденния ден на Цецо от Расово, вероятно го познаваш. Кой знае кога е живял там и дали изобщо, ама така си го знам (сега е в Германия). Питам го за ваксината и той е видял как е прекарал болестта (някаква) ваксиниран и неваксиниран и се боцнал. На него му понасяла добре, на жена му не добре - но било нормално. Та каква е твоята история, прозрението за "истината" или просто по телевизията не лъжат?
     Преди време имаше една история, как един циганин (по мое мнение, не обикновен трудещ се, а мангал), изтеглил март месец пари 10 или 20 хиляди от банка и два месеца по-късно си ги носи все още, карал в Арчар с ограничението 40 км/ч (само в циганския квартал има такова). Карането с ограничение бил "нервирал" два турски камиона, те го спрели, били и взели парите. Дебело да подчертая, това е неговата версия! В групата ни също се обсъжда това и един коментира: добре са го били, ама защо са му взели парите? Попитах го, откъде знае че са му взели парите? - Е?!!! АМА ТИ НЕ ГЛЕДАШ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ?
     Виждам ясно изводите:
ЦИГАНИН МАНГАЛ (задължително е мангал, не всички цигани са мангали) да лъже - НИКОГА!
ПОЛИТИК да лъже - НИКОГА!
ТЕЛЕВИЗИЯ да лъже - НИКОГА!

     Как пък не ги знам тези неща?!

     Значи били умрели 100 човека? Нали не си от хората които, смятат че преди не са умирали хора? В България са около 7 милиона, при 70 години примерна средна продължителност на живота, значи 100 хиляди на година умират и малко по-малко се раждат. Това, ако го разделиш на дните в годината идват по 300 човека на ден. Онзи ден са умрели 100 от "страшната" болест и 200 от нормална смърт, значи общо 300. Имаше време "умираха" по 200 и повече и явно 100 или близо толкова от друго и пак 300. Преди 5 години пак 300 на ден, преди 10 години пак 300 на ден. Е, СТРАШНО Е! Колко са се увеличили? Дори да са повече, хората не ходят на профилактични прегледи, подложени са на огромен стрес - непрекъснато им говорят колко е зле!

https://countrymeters.info/en/Bulgaria

     Да те питам колко от мерките са логични и не прекалено малоумни? Нека не са 99%, дори не 90 или 70, нека да са 50%! Половината от мерките и изнасяните данни дали са верни?
     Болниците са на "ръба" - ЛЪЖА! По-нагоре съм писал със снимки, в едното ДКЦ (Второ) отидох за медицинско - празно, а когато няма "страшни" вируси е претъпкано. Минах през бившата Окръжна болница - също, линейките на паркинга. Минах и през Първа поликлиника, тя е по-близо до вкъщи и там празно. Първата мярка беше да затворят парк "Кайлъка" - половина от местат дали са опасни там? Италия и Гърция ходеха на плаж с маски - на поне половината места имаше ли смисъл?
     Маските - предпазват! Маските са за да може абсолютно малоумни команди да се приемат за нормални! Ако на близко разтояние, преглед при лекар и още някои - може да има някакъв смисъл. Разбира се най-много може да запази някоя пръска слюнка, вирус не може да спрат. Репортер застанал пред камерата с маска - ЗАЩО? Вече много видеоклипове музикантите са с маски. Не на концерт, ако има опасност могат да ги раздалечат на километри и при монтажа да ги съберат - тогава ЗАЩО? За да не им прави впечатлени на повечето малоумщините. Като свикнат, дори командата хвърли се от мост - ще бъде лесно изпънима.
     Докато пиша слушам за банкнотата от един долар. Направена е 1920 година пише: НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО! Както са вижда, много са готови с радост да приемат и дори безплатно да служат!     Най-опасното е да влезеш в болница! Второто е да гледаш телевизия!
     Ако се разболееш и останеш на домашно лечение имаш огромни шансове да оживееш. Но да влезеш в болница, често за 2-3 часа и хайде в статистиката, да могат такива да злорадстват: виждате ли как умират хора!

 6 
 -: Понеделник, 11 Октомври, 2021, 00:16:16 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
     Пак си "ръчкам" по картите и пак кръгово което от рядко виждани, а "големи карачи" дори не са виждали такива. В Санк Пьолтен - 48.201056,15.620209,

https://maps.app.goo.gl/YkirsxNgq4FTM4fN9

     Интересно е, че има светофари! Това страшно би объркало "големите шофьори", повече нормални които са чели правилата, смятат че при работещ светофар, пътни знаци относно предимство не важат. Тези най-великите не се съобразява с тях (като не са чели и не знаят), те си имат тайни общества и там си решават как се минават такива "комбинирани" кръстовища. Снимките са от това кръгово.     Ето едно кръстовище с равнозначни пътища, макар и кръгово, по старому нерегулирано. Даже е в класациите на най-лудите кръстовища в света. Във Франция е, там обикновено кръговите са регулирани и дори от онези които и "най-добрите" са ги виждали. А по Франция нерегулирани кръстовища има: Например излиза си някой от гаража и е дясностоящ и съответно с предимство, движеш се по 3-4 лентова магистрала (градска) и знак за равнозначни пътища (А86 например). Това е на Триумфалната арка, там тези които въртят по кръговото са без предимство:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=TTtsmBYIShA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=TTtsmBYIShA</a>


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yHTpcyoJdKI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yHTpcyoJdKI</a>

 7 
 -: Неделя, 10 Октомври, 2021, 02:23:33 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
     Получих СМС-а и вече раздадоха 25 часовника. И Костадин Костадинов го бил получил:

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/589773902477877/

     Той е от кандидатите за президент. Неговата партия "Възраждане" и още "АБВ", са единствените партии които ясно заявяват, че са против принудителна ваканция! И пак не се знае после как ще е. А като други направо открито се обявяват за нея?"Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква х**ня!

Докторът: Значи имате гъша х**ня!

Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)

Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша х**ня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша х**ня.

Журналист (записва си): Гъшата х**ня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша х**ня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша х**ня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата х**ня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша х**ня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата х**ня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша х**ня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша х**ня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки.

Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша х**ня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население.

Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша х**ня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население!

Еко-активист: Ваксината срещу гъша х**ня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест)

Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна!

Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ еко-активист): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см.

Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша х**ня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!""

 8 
 -: Събота, 09 Октомври, 2021, 23:18:14 
Започната от kRisss - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
... Никога не е късно , човек да научи нещо  Усмивчица

     Сега като го препрочитам изобщо не си споменал в тази посока.


.... А ти по добре смени "конското" и менторския тон и почни да пишеш такива като това което току що си написал и тогава и други ще се пресрамят Намигване

     Повече ми се струва, че онова било добре, ама просто малко над 50%. За "конско" - сигурен ли си, че знаеш какво е? И има ли някакъв скорошен пример? Изразът "менторски тон", ни е на английски, ни е на български. Само мога да предполагам.
     Из този форум думата "цензура" се смята за някакво смразяващо обвинение и вероятно се очаква от такива които БЕЗПЛАТНО подържат форум например, да "замръзнат" и "мигат виновно"? Ама нещо не се получаваше, струва ми се и все още. Десетки пъти съм питал какво е цензура тук и такива на които нищо, никога не им е променяно в публикациите. Естествено отговор няма. За жените ползвам речник, ама за тези новите полове не държа изобщо да ги разбирам.
     Не само че нямам стремеж да се харесам на повече, а дори ще ми е обидно, ако някои от тях ме одобряват. С повечето не сме с различни гледни точки, а направо от различни вселени гледаме!

 9 
 -: Събота, 09 Октомври, 2021, 18:39:23 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел

Грипче някакво казвате , а иначе поздравления -последни сме по ваксини и първи по смъртност . 65 милионна Италия днес има 30 починали , а ние най хитрите и най умните 6.5 милиона 90 ....

 10 
 -: Събота, 09 Октомври, 2021, 18:32:32 
Започната от kRisss - Последна публикация от цецодебел
    Не е за дърти хора, особено да започват изучаване на възраст. Преди 25 години без проблем скачах от височината на платформата на втория етаж, сега вероятно ще се поразглобя. Ще се справиш ли с такъв скок?
     На повечето им се случва от време на време. Реденето на колите, освен когато е по схема, изисква доста повече творчество от това да те нахвърлят на рампа. Не случайно обикновено им плащат с 50% повече. Апартаментчето е доста ниско, освен на тези с нормалните кабини което е рядко.
Ти що реши, че ще ставам автовозачия на стари години, казвам само за поста на колегата ,че е добър и трябва повече такива . Аз си знам възможностите и не случайно преди 6 месеца смених чадъра за цистерна и не защото фирмата беше лоша, даже някои я слагаха в топ 10 на "белите", а защото виждам , че не мога вече да подскачам по "чадъра".... А ти по добре смени "конското" и менторския тон и почни да пишеш такива като това което току що си написал и тогава и други ще се пресрамят Намигване

Страници: [1] 2 3 ... 10
* Реклама
* Google Plus
* Реклама
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!