Последни публикации
Форум на българските шофьори
Понеделник, 17 Януари, 2022, 07:00:18 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu
 
   Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
mobimax.bg
collapse
Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 00:21:24 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
Нещо не ми се връзва Завърти очи
Статистиката на нашето НСИ е още предварителна...

     Беше давал някаква статистика за 2020 година, някъде октомври 2021 година и беше предварителна! А много добре знаят кой е умрял и кой се е родил, най-много след няколко часа. По-горе предположих, че вероятно е "широко отворена врата" за бягство от отговорност. Ще кажат: данните бяха предварителни. Предварителни например 10 месеца след събитието!
     Не казвам, че вярвам напълно на тази статистика, ама по-скоро се финансира от лошите, та така че...

 2 
 -: Неделя, 16 Януари, 2022, 23:54:18 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
Много интересно. Значи пак "не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря"
Четирима депутати от "Възраждане" се били ваксинирали . Ухилен

     Само като прочетох това и направо се затичах да се боцкам, там на центъра бях пуснал снимки лятото с "огромните" опашки. Седя и чакам, няма никой, ама то и пункта май го няма?! Нищо рекох си: ще чакам, утре (понеделник) ще съм първи. Дойде понеделник, после вторник и сряда и чакам, чакам. Нещо се отчайвам и още малко се отказвам!


     Първо ще отговоря с мнение от мен, второ ще бъде подобно като мнение на "Възраждане". Преди месец се обаждам на една позната, с която дълго време бяхме в една компания. Стана дума за ваксини и тя каза, че категорично няма да си сложи по здравословни причини. Едната и дъщеря работи около Варна и изискват сертификат за работата и се е ваксинирала, за да не плаща тестове (като и повечето хора - принуда). Заплатата не била голяма. Тогава защо, ако не са добри условията се склонява на идиотии? Другата дъщеря, която познавам по-добре, мъжът и беше в листите на "Възраждане" в Плевен. Работел към една мафиотска фирма - фармацевтична (мое мнение, ама често е така). Изисквали му, тогава също малко се разочаровах, реално не го познавам.
     Поне синът й не желае ваксина и е полицай. Да кажа, че няма изобщо значение този случай, не е така. Както каза един в едно видео: защо не направиха като Крум Савов - ваксиниран съм, но съм сгрешил и съжалявам. Съвсем друг е и сериозен въпросът за достъп на лична информация, която едва ли е намерена от журналистката (поръчка естествено). Но пък стана чудесно оправдани за тези които са боцнати, тези които се "борят" само чрез клавиатурата или обикновени овци - ама те ваксинирани, а протестират.
     Но явно нямат компромат срещу Костадин Костадинов. Като правило в политиката обикновено допускат такива с много "черни петна" за да бъдат управляеми. И срещу свещениците в Рилския манастир имат много компромати. Ако видиш дори един, предполагам ще се откажеш от вярата?

     Сега може да съвпада и с друго мнение. Все пак не е ли борбата за ИЗБОР?! Ако искаш се ваксинираш, ако искаш, не - без да пречиш и задължаваш другите! Ако искаш си прост, ако искаш, не - без да пречиш и задължаваш другите! Ако искаш си гей (в случай че нямаш пари - обикновен педераст), ако искаш си НОРМАЛЕН - без да пречиш и задължаваш другите! Ако си бял мъж и с нормална сексуална ориентация, ще си възможно най-гонен и дискриминиран от еврогейските ценности!

     Цецо, твоите възгледи са доста фашистки или поне се радваш на починал с фалшив сертификат, който е "признат" на "четири очи" - например. Ако не ти харесва тази дума, ще я заменя с комунист (от лошите). Надали ще разбереш, че борбата е за СВОБОДЕН ИЗБОР! В България тези които са ваксинирани в повечето случай не допускат право на избор на другите.


     Не е лъжа, че гласувах за "Възраждане" предимно защото са за свободен избор. Както и намразих Радев, след като се извъртя точно наобратно за което говореше. Ако Тиквун се обяви за подобно нещо, бих започнал да се замислям, макар че такъв диктатор като него не сме имали и няма как да му повярвам. Вероятно още много години няма да можем да изчистим от него и мафиотската му мрежа. Може да не съм бил със силен мотив тогава на изборите, макар и да съм гледал много видеа с него. Обаче сега съвсем, ясно се вижда, как е класи над другите, по интелект и изказ. Така наречените мисирки (пуйки), когато го интервюират са буквално уплашени, не могат да го "затапят". Тиквата няма смисъл да се спомена, толкова е прост, че чак дрънка. Тези които са против Радев (и Продължаваме фашизма) са и против Костадинов, тези които са против ГЕРБ също са против него - по мрежите. ЯВНО Е НА ПРАВ ПЪТ!

 3 
 -: Неделя, 16 Януари, 2022, 11:15:58 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел
    Икономист поискал статистика, която е предварителна
Нещо не ми се връзва Завърти очи
Статистиката на нашето НСИ е още предварителна, а от  United Nations Department of Economic and Social Affairs към 1 January 2022 вече я имат. Еми за какво ни е НСИ, ще си я взимаме от там.

 4 
 -: Неделя, 16 Януари, 2022, 04:44:44 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
С над 40 000 души се е увеличила смъртността у нас през 2021 г. Това заяви в студиото на “Здравей, България” икономистът Петър Ганев.

147 727 души са починали през 2021 г. За сравнение, през 1918 г., починалите са били 151 525 души. Това е рекордна смъртност за последните 100 години у нас, каза Ганев.
Той обясни, че в годините преди пандемията у нас умират около 107 000 души годишно. т.е има увеличение на смъртността с около 40 000 през 2021 г. и с малко под 20 000 през 2020-а.

     Икономист поискал статистика, която е предварителна (вероятно години още), значи може да се промени, в случай че някой потърси отговорност. Може и данните да близки до реалните. Кое обаче е най-интересното, този икономист знае решението - ВАКСИНИ! Ама то изобщо не се пита какво е решението, а се започва с ваксините и после се опитват да ни убедят, че това е решението. Само една ваксина и всичко ще е постарому, съвсем скоро хайде две. Минаха няколко месеца хайде 3 ваксини и всичко ще е постарому. Сега в Испания обявиха, 4-та доза ще се постави след 5 месеца от 3-та. А има с поставена вече 4-та и 5-та доза - ентусиасти. Оттук присъстващите има ли кой да се похвали с 4-та или дори 5-та доза?
     Дори и от фанатиците се видя, че нещо не е така както ни обясняват. Ваксината не може да предпази от заразяване и пренасяне, но по-леко караш болест, ако умираш е по-леко. Възможно е за Рая да искат Зелен сертификат.
     Този който се пише икономист знае и медицина, знае и решението и знае, ако има пандемия, че точно в пандемия се слага ваксина. Или когато си болен си слагаш ваксина или беше обратно? Има ли значение, тези които безусловно вярват, не им минават такива въпроси. Нормално ли е икономист да го зяпаме с отворена уста и да приемаме безкритично какво предлага по медицински въпрос или е икономически и политически?
     Като говори, отзад като някакъв ореол анимации. Какво ли е може би вирусът? Не анимация е! Явно нещо което въздейства психически добре. Защото вирусите са можели да се виждат с електронни микроскопи произведени преди 40 години - ама не ги показват. Там някъде (поне от 40 години) или по-рано са известни корона вирусите по животните.
     Казвал ли съм, че е възможно да си сложа ваксина - да възможно е, но ще е по принуда. Да съм казал, че няма вирус? Може и да има, но е създаден от точно тези които ни спасяват.
    Разбира се има хипотетична вероятност, случайно да е изпуснат, но е по-малко вероятно отколкото, че Земята е плоска. Те досега лъжеха, създаваха войни и сега какво е по-вероятно да продължават с лъжите още или да станат почти светци?

     Много пъти съм те питал дали вярваш, че преди не са умирали хора? В този случай казваш, че има увеличение - приемам и преди са умирали хора и проблемът е разликата. Ако има такъв вирус и тези ни спасяваха, щяха да го проучват и да се правят аутопсии. Да, ама не се правят защото ще се опровергаят много от твърденията. Ако си ваксиниран на много места можеш да се движиш без тестове и ще ходиш на работа и дори и заплата ще взимаш. Ваксинирай се, ако можем ще те убедим, ако не ще те затрудним и принудим. В Австрия скоро задължителна. А предполагам и ти си се смял на заглавието на темата "ПРИНУДИТЕЛНА ваксинация!" Както казваха много: мъ кой въ кара да се ваксинирате - тя е доброволна!
     Нормално е да има повишена смъртност при това старание на тези които ни спасяват. Създатели - спасители! Новините са само тенденциозни, трият се видеа в Интернет които се различават от официалното становище. А телевизията е "свободна" и "почтена". Колко можем да вярваме на броя ваксинирани в България? Ами ако са много повече, а смъртността се увеличава? Решение: ваксинирайте се и ще има още повече!

https://countrymeters.info/en/Bulgaria

     Този сайт който не за първи път давам за пример. По негови данни 104 842 починали за изминалата година. Разбира се съвсем "нормално" е да се понагласят статистиките в полза на "страшния" вирус. Много пари има, а и голямо подчинение, които част от наричащи се хора с удоволствие приемат.


Source : United Nations Department of Economic and Social Affairs: Population Division external link .


As of 1 January 2022, the population of Bulgaria was estimated to be 6,875,874 people. This is a decrease of -0.71 % (-48,959 people) compared to population of 6,924,833 the year before. In 2021 the natural increase was negative, as the number of deaths exceeded the number of live births by 39,472. Due to external migration, the population declined by 9,487. The sex ratio of the total population was 0.935 (935 males per 1,000 females) which is lower than global sex ratio. The global sex ratio in the world was approximately 1,016 males to 1,000 females as of 2021.

Below are the key figures for Bulgaria population in 2021:

65,370 live births
104,842 deaths
Natural increase: -39,472 people
Net migration: -9,487 people
3,313,245 males as of 31 December 2021
3,562,629 females as of 31 December 2021

 5 
 -: Събота, 15 Януари, 2022, 21:06:04 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел

С над 40 000 души се е увеличила смъртността у нас през 2021 г. Това заяви в студиото на “Здравей, България” икономистът Петър Ганев.

147 727 души са починали през 2021 г. За сравнение, през 1918 г., починалите са били 151 525 души. Това е рекордна смъртност за последните 100 години у нас, каза Ганев.
Той обясни, че в годините преди пандемията у нас умират около 107 000 души годишно. т.е има увеличение на смъртността с около 40 000 през 2021 г. и с малко под 20 000 през 2020-а.
https://nova.bg/news/view/2022/01/13/353014/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-100-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81/
Та от какво мре народа Минко? От какво стигнахме равнища на смъртност като през първата световна война ?

 6 
 -: Събота, 15 Януари, 2022, 20:44:17 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел
     Неизвестна технологии използва председателят на НС - Никола Минчев. В 20 часа свършва консултативен съвет, отива до вкъщи прави тест - страшният вирус. Намира лаборатория по това време и вече малко след 21:30 часа медиите пускат съобщение (не започват да го пишат, а са напълно готови).

https://fb.watch/av0dfAgKd1/

     В карантина са: президент, премиер, важни министри... Не разбрах, Костадин Костадинов дали е карантиниран? Понеже за него са използвани свръхсекретните технологии.

Минко, много лошо. Вокруг одни враги Намигване

 7 
 -: Събота, 15 Януари, 2022, 08:56:41 
Започната от Rammbon - Последна публикация от imter
Преди 5-6 години бях ходил на интервю и шефа ми се видя свестен човек ,както и техниката беше добра,но плащаха тогава на километър и не започнах.

 8 
 -: Петък, 14 Януари, 2022, 19:46:19 
Започната от Rammbon - Последна публикация от Rammbon
Здравейте колеги!
Чува ли сте за фирма Си транс, от Пловдив? Карат вътрешно по Швеция, Белгия, Франция, Германия, Унгария, Чехия и др. Двойки и единички. То с пловдиска фирма едно на ум, но все пак. Някой работи ли там, да е работил?

 9 
 -: Сряда, 12 Януари, 2022, 23:29:41 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от МИНКО ИЛЧЕВ
     Неизвестна технологии използва председателят на НС - Никола Минчев. В 20 часа свършва консултативен съвет, отива до вкъщи прави тест - страшният вирус. Намира лаборатория по това време и вече малко след 21:30 часа медиите пускат съобщение (не започват да го пишат, а са напълно готови).

https://fb.watch/av0dfAgKd1/

     В карантина са: президент, премиер, важни министри... Не разбрах, Костадин Костадинов дали е карантиниран? Понеже за него са използвани свръхсекретните технологии.

 10 
 -: Неделя, 09 Януари, 2022, 13:17:08 
Започната от МИНКО ИЛЧЕВ - Последна публикация от цецодебел
Много интересно. Значи пак "не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря"
Четирима депутати от "Възраждане" се били ваксинирали . Ухилен
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/koi-sa-deputatite-koito-narichat-vaksinite-eksperimentalna-technost-a-vsashtnost-sa-imunizirani.html
     И Радев беше доскоро надежда, много го обвиняваха за комунист, а се оказа фашист.
Не може да се вярва вече на никой. На където да погледнеш, само лъжци и фашисти. Е сега и тия!

Страници: [1] 2 3 ... 10
* Реклама
* Google Plus
* Реклама
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!