• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дигитална карта

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 09:00:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Стига бе, кой те е тумбил досега за 2 минути с 92км  :)

Като ще бягаш да търсиш рахат, от Румъния дръж Молдова, и нататък.

Ако излезеш от друга граница на Румъния - голям рахат няма да видиш за такива неща  ;D

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Jack77

Абе колега аз принципно си спазвам законодателството, но тука нямаше как, че тъпия резак не ме пускаше свиркам, светкам оня ми се хили. А иначе под навън имах в предвид Европа, Румъния не я смятам към Европа  ;D. Мерси все пак, че дадохте мнение черпа ви по бира.

Jack77

admin

Цитат на: Jack77 - Вторник, 08 Май, 2012, 22:03:43
Тоя софт няма ли някоя екстрикча за чистене на грешка  ;D, нищо де няма значение ще го мислим някак. Иначе колега за това лекичкото ясно ама не ми се дават 140 лева пак тъкмо я извадих.

До 45 секунди не се записва превишението на скоростта в картата. Но дори и малко повече време да си карал с 92 км/ч, няма проблем. А за "чистенето" на картата просто няма начин.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dimich87

А как разбират къде имаш ограничение 50, 70, 80, 100. Не мисля че могат да хванат спатиите в по далечен период.

bad_kras

Цитат на: dimich87 - Вторник, 08 Май, 2012, 23:12:30
А как разбират къде имаш ограничение 50, 70, 80, 100. Не мисля че могат да хванат спатиите в по далечен период.
Най лесно е да ти кажат - По закон за товарните автомобили , скороста е 80 км!!!
Това е за скороста над 80 км/ч която отчете в картата когато "зачервите тахографа".  ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: admin - Вторник, 08 Май, 2012, 22:58:11
До 45 секунди не се записва превишението на скоростта в картата. Но дори и малко повече време да си карал с 92 км/ч, няма проблем. А за "чистенето" на картата просто няма начин.
Когато извадих първата си дигитална карта, бях един от първите във България. И ма мен ми мина тази мисъл за чистенето на данни. Веднага привиках един приятел който е спец и то голям. Седанахме на по Биричка, и когато му казах какво искам, той само се измя леко и каза "ЗАБРАВИ". Това ми стигаше, за да разбера, че не може да се манипулира картата.

maxi1999

Питай,некой който точат банкоматите,мислим че за тех нема да е проблем
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

DeDo Vi

Цитат на: maxi1999 - Сряда, 09 Май, 2012, 23:24:41
Питай,некой който точат банкоматите,мислим че за тех нема да е проблем
Е точно де, него питах.

Boroman21

Няма невъзможни неща , дигитала се чисти за 5 минути.Преди  година , година и нещо едни тъмен "субект" изчисти 3 карти и ги направи като нови срещу 150лв всяка  за има няма половин час на Радиново(Либхер).

admin

Цитат на: Boroman21 - Петък, 11 Май, 2012, 22:27:12
Няма невъзможни неща , дигитала се чисти за 5 минути.Преди  година , година и нещо едни тъмен "субект" изчисти 3 карти и ги направи като нови срещу 150лв всяка  за има няма половин час на Радиново(Либхер).

Не си внушавай глупости. Данните в картата са дублирани с данните в тахографа. И когато "пипаш" картата, след това се получава несъответствие в данните.

Boroman21

Цитат на: admin - Петък, 11 Май, 2012, 22:29:56
Не си внушавай глупости. Данните в картата са дублирани с данните в тахографа. И когато "пипаш" картата, след това се получава несъответствие в данните.

Еми явно тогава колегите са изгорели с по 150 кинта а реално нищо не е било направено.

bad_kras

;D ;D ;D  Така е .... и аз мога да сваля данните на компа от картата и ще ти кажа : Готово братле , чиста е!  Давай кинтите и жули спокойно   :D :D :D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Цитат на: Boroman21 - Петък, 11 Май, 2012, 22:33:26
Еми явно тогава колегите са изгорели с по 150 кинта а реално нищо не е било направено.

Да ти кажа честно, точно това си помислих първоначално. После обаче си казах, какво толкова - това са само едни пари. И тези пари са преминали от един джоб в друг. А тези хора няма как да разберат дали и какво е "изчистено" от картите им.

Boroman21

Цитат на: admin - Петък, 11 Май, 2012, 22:36:45
Да ти кажа честно, точно това си помислих първоначално. После обаче си казах, какво толкова - това са само едни пари. И тези пари са преминали от един джоб в друг. А тези хора няма как да разберат дали и какво е "изчистено" от картите им.

Кофти да те извозят по такъв начин , а и въпроса не е само в тези 150лева а след това като багаджията види какви си ги сътворил много ще се зарадва.А ти си перкаш спокойно че си чист и изведнъж гръм от ясно небе.Много търгаши се навъдиха .....

DeDo Vi

Цитат на: Boroman21 - Петък, 11 Май, 2012, 22:47:23
Кофти да те извозят по такъв начин , а и въпроса не е само в тези 150лева а след това като багаджията види какви си ги сътворил много ще се зарадва.А ти си перкаш спокойно че си чист и изведнъж гръм от ясно небе.Много търгаши се навъдиха .....
Абе щом моя човек каза "ЗАБРАВИ" за мен е ясно че не става.

DeDo Vi