• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дигитална карта

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 09:00:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Иво19667 - Понеделник, 05 Септември, 2011, 22:46:33
Снимки и др. необходими ли са? И дали да изчакам подмяна на свидетелството, така или иначе ще го сменям скоро.

Задължително ти трябва снимка. Как без нея? Май съм пропуснал да ти го напиша предишния път, но то се подразбира. И няма нужда да чакаш да си смениш свидетелството. Например моята дигитална карта е с номера на старото ми свидетелство и не съм имал проблеми никъде до момента.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Емил

България=150лв......Турция=50лв......Испания=27евро. Сравнете заплатите.
Колко струва дигиталната карта във Германия, знае ли някой? Ако знаете и за другите Държави .

Причина за редакция: Правопис и две поредни публикации!
ELM

Емил

ELM

Иво19667

Цитат на: Емил - Неделя, 11 Септември, 2011, 22:08:38
Колко струва дигиталната карта във Германия, знае ли някой? Ако знаете и за другите Държави .

Какво да направим по въпроса? Без заветната карта за никъде.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

mancho_0

Колеги, кажете, нормално ли е да чакам 45 дена за професионална компетентност и да не получавам отговор, ни от главната Дирекция, ни от звената в града... Някой друг имал ли е подобна случка ? Дигиталната карта ми я изкараха в началото на лятото за 20 дена. Чудя се какво да лъжа работодателя вече, иска да ме гони от работа.

Редакция на правопис.

tirtonev

Да колега,аз я чаках 43 дни,като тогава нямаше още такъв наплив за нея. :( :(
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

abator

Моята докато я изкарат и пак ще трябва да се явявам на курс. Очертава се да чакам общо към 90 дена  >:(

velizar

Цитат на: Иво19667 - Вторник, 13 Септември, 2011, 11:52:22

А дали е възможно да си искараме  примерно в Испания дигитални карти с българска книжка ?

SOLAR

Цитат на: mancho_0 - Понеделник, 26 Септември, 2011, 19:07:29
Колеги, кажете, нормално ли е да чакам 45 дена за професионална компетентност и да не получавам отговор, ни от главната Дирекция, ни от звената в града... Някой друг имал ли е подобна случка ? Дигиталната карта ми я изкараха в началото на лятото за 20 дена. Чудя се какво да лъжа работодателя вече, иска да ме гони от работа.

Редакция на правопис.

Запитай министъра, понякога и това върши работа. С копие до Директора на ГД, и рег. Дирекции.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Емил

Цитат на: velizar - Понеделник, 26 Септември, 2011, 20:22:43
Цитат на: Иво19667 - Вторник, 13 Септември, 2011, 11:52:22

А дали е възможно да си искараме  примерно в Испания дигитални карти с българска книжка ?
Трябва да имаш адресна регистрация в Испания
ELM

Емил

Дигиталните карти се правят в България от фирма Демакс (тел.029307811 Румян Чобанов) и цените се определят от тази монополна фирма.  Колеги пишете до Автомобилна администрация срещу високите цени на дигиталната карта.
ELM

Иво19667

Цитат на: Емил - Понеделник, 26 Септември, 2011, 22:11:54
Дигиталните карти се правят в България от фирма Демакс (тел.029307811 Румян Чобанов) и цените се определят от тази монополна фирма.  Колеги пишете до Автомобилна администрация срещу високите цени на дигиталната карта.
Здравейте, до колкото разбрах, има увеличение на цената на картата. Говорят за 200лв.
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Badluck1

Ей обирджийска държава сме,кожата от гърба ще ни свалят.Няма ли по кратък срок за тея карти не стига че даваш толкова пари еми чакаш по 2 месеца.

МИНКО ИЛЧЕВ

Вчера мернах касиерката в ДАИ, за Плевен е, 131,... лв. Аз съм я изкарвал, за 150 лв. Началото на 2008 г.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Емил

Телефони;  Автомобилна администрация(Божков) - 029409456.  Мин.Московски-029409440.    Отговорните уважаеми държавници!  Питаите ги тях за цените на дигиталните карти и всички други проблеми свързани с транспорта.
ELM

admin

А тук можете да проверявате дали ви е готова дигиталната карта.

http://www.rta.government.bg/registri/digitaltachograph.html

admin