• Welcome to Форум на българските шофьори.

Актрос, но 600 к.с.

Започната от admin, Четвъртък, 16 Декември, 2010, 00:24:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D :D ХЕ ХЕ мноооооооо добра рекламка особенно частта с МАН-чето  ;) ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

:D Отнесе го, все едно е спрял. То така става в рекламите обикновено. Обаче за Мерцедес нещата се случват и в реалния живот. Неслучайно са казали, Мерцедес и всички останали.

Яни 75

Аааа жоре не съм съгласен, тоа актрос 600 върви колкото волво 480 не стават, мерцедес беше на времето че беше мноо здрав а ся нито здрав нито връи.

admin

Ами на свой ред пък аз не съм съгласен. Не съм карал такъв Актрос, но ще помоля тракториста да ни разясни как стоят нещата с въпросните 120 к.с. повече и дали и къде се губят. Благодаря му предварително.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци не съм имал,честта да карам VOLVO нито пък тракторсче 600 кончета ,още по-малко па мое да знам кво разбирате под вървене,но ще ви кажа на тракторс поече от 450 кончета му не треат той си върви еднакво и с 300и с 600 върви само напред и най-вече никога не казва до тук съм поне тез де съм ги търкалял беха така.Аз ако требва да разчитам на камион знам,че за мен ще е тракторс,много съм пристрастен и за това може би не съм обективен,но едно ще ви кажа дръгели колко щеш кои хубави кои лоши,но моля Ви не плюйте нещо само ,защото вашето мнение е друго.Аз съм имал този късмет в живота си да работа предимно с тракторс и дафинка и за двете не мога да кажа ама нищо лошо дафинка е малко по капризна към некои тънки работи,но пък е пъргавелка и т.н.,тракторс е тромав,може да кажете даже и дрислив,но пък си е тракторс до сега лично аз големи проблеми не съм имал.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цялата рекламка с преводче :
http://vbox7.com/play:c8028f3c&ef=1
Па нека да върви и като VOLVO с 380 кончета  :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)

Тракторсче срещу VOLVO

И разликата между 1848 и 1860  ;)
Даже и сръбското не помага  ;)
http://vbox7.com/play:218b6cc2&al=1&vid=1595021

tcvetan161

Браво,браво всички клипове са хубави но рекламата на Mercedes Benz Actros V8 1860 на мен ми най-хареса. :) ;)

tcvetan161