• Welcome to Форум на българските шофьори.

eXprestrans Търговище

Започната от mmdimitrov, Сряда, 31 Август, 2011, 10:54:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

Цитат на: Jack77 - Събота, 05 Януари, 2013, 20:45:46
Абе хамериканеца не лафи глупости и други сме обикаляли, ти ако не покриваш щети, над 90 % от работодателите ги покриват. Грешки винаги стават. Като те накарат да влезеш между дървета, какво става. Ето такива като теб ни подбиват реномето на вън. Ганиооооо, не си мисли, че само ти знаеш какво е USA, обаче само ще ти кажа, че има господ и рано или късно, ще ти върне.

Аве ти четеш ли какво пишеш ?

Знам че грешки стават, ама защо като станат грешките не си ги платите като мъже, ами вместо това рИвете като вдовици.

И има ли по голем ганьо от тоя написал по-горното, ти прочете ли го ?
smoking gun

American

smoking gun

mmdimitrov

Здравей Колега,
Снимки нямам но ще ти кажа каво съм почупил по камиона.
На връщане от град Навара - Италия, в първия тунел по посока към Швейцария паадна нещо и ми строши дясните огледала и малкия прозорец. Имаше ремонт, движех се с не по вече от 15 км в пакет с много автомобили пред мен и зад мен, дори и да бях спрял камиона, нямаше как да отворя вратата и да сляза от него за да огледам причините за случилото се. Обадих се по телефона до фирмата, веднага след като излязох от тунела, исках да викна полиция и да ми съставят PV. От фирмата ми наредиха да продължа.
В Германия на автомагистрала ми излязоха из невиделица няколко сърни. Валеше дъжд, моментално реагирах на спирачките но ABS на ремъркето не сработи и то понесе към средното платно, ако не бях пуснал спирачките щях да избия колите идващи след мен със значително по голяма скорост, в резултат на което уцелих две сърни. Едната одраска камиона от дясно а другата строши лявото бомбе.
Това е всичко което съм им потрошил

mmdimitrov