• Welcome to Форум на българските шофьори.

Някой да ми каже........

Започната от bad_kras, Петък, 02 Септември, 2011, 08:06:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Някой да ми каже как се ремонтира "лястовица" на Волво!  Бях чувал ,че има такива майстори , но ето и ефекта от този вид ремонт!

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Владимир Ангелов

Обади се на Нончев, той ще ти каже.

Причина за редакция: Правопис!!!

Какво ми е на правописа?

Владимир Ангелов

FH16

Здравей,ремонтен комплект ще ти свърши работа ако леглото на тампона не е разбито.Цената на ремонтния комплект е 297,60лв без ДДС и е налична в магазинната мрежа на Волво България.За съдействие може да се свържете на тел 0886737480

bad_kras

Само дето моста си ходи на лево , на десно  , ама ако можеше и още 1 курс да изкара така и още 1 ......... >:( >:( >:(

bad_kras

Цитат на: FH16 - Петък, 02 Септември, 2011, 21:13:59
Здравей,ремонтен комплект ще ти свърши работа ако леглото на тампона не е разбито.Цената на ремонтния комплект е 297,60лв без ДДС и е налична в магазинната мрежа на Волво България.За съдействие може да се свържете на тел 0886737480
Здравей колега! Точно това обяснявам и показвам!  Ето това се получава с "ремонт" на "лястовицата" !!!

admin

Цитат на: bad_kras - Петък, 02 Септември, 2011, 21:18:57
Здравей колега! Точно това обяснявам и показвам!  Ето това се получава с "ремонт" на "лястовицата" !!!

Тя е колежка. Фенка на Волво. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

FH16

Цитат на: bad_kras - Петък, 02 Септември, 2011, 21:18:57
Здравей колега! Точно това обяснявам и показвам!  Ето това се получава с "ремонт" на "лястовицата" !!!

както казах "ако не е разбито леглото на тампона може да се направи с ремонтен комплект,ако е разбито нова V-щанга

loshdancho

Така като гледам снимките, виждам ,че се е отвил болта ,който стяга ябълката(сферата)  може причината  за аварията да се само   в недозатягането на болта . Дори и тампона да е разбит и леглото да е разбито изпада щангата ,но ябълката си остава на  мястото.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bad_kras

Цитат на: loshdancho - Събота, 10 Септември, 2011, 22:35:37
Така като гледам снимките, виждам ,че се е отвил болта ,който стяга ябълката(сферата)  може причината  за аварията да се само   в недозатягането на болта . Дори и тампона да е разбит и леглото да е разбито изпада щангата ,но ябълката си остава на  мястото.
Болта направо се е скъсал! Сменяли го в БГ с ...... някъв болт! Така ми казаха след белата!

Бриги Магнито

Според мен проблема е в колана оттук скивам,че не е натегнат добре с тресчотката ,мисля че срещу едни 15 лв. и още един китайски колан работата ще се успи,проблем ше се окаже мокро или зимно време ако се намокрят коланчетата,но тва са бели кахъри раншко е още да мислим за тях.

godji

Цитат на: bad_kras - Петък, 02 Септември, 2011, 08:06:47
Някой да ми каже как се ремонтира "лястовица" на Волво!  Бях чувал ,че има такива майстори , но ето и ефекта от този вид ремонт!

Ще се оправи само с нова лястовица ! Ако ти предложат няколко варианта на цена вземи най-скъпия ,иначе догодина пак  :( Това с ремонтирането си е измислено - сменят се само двата тампона в краищата , а лястовицата е била за смяна още преди да рециклират болта !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Неделя, 11 Септември, 2011, 10:41:49

Ще се оправи само с нова лястовица ! Ако ти предложат няколко варианта на цена вземи най-скъпия ,иначе догодина пак  :( Това с ремонтирането си е измислено - сменят се само двата тампона в краищата , а лястовицата е била за смяна още преди да рециклират болта !
Така и баба знае.

bad_kras

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Септември, 2011, 10:45:20

Така и баба знае.
Така правят в немските сервизи - смениха я с нова и няма ядове!

bad_kras

Е това е истината за 3 употреба машини!

godji

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Септември, 2011, 10:45:20
Някой да ми каже как се ремонтира "лястовица" на Волво!  Бях чувал ,че има такива майстори , но ето и ефекта от този вид ремонт!

Ще се оправи само с нова лястовица ! Ако ти предложат няколко варианта на цена вземи най-скъпия ,иначе догодина пак  :( Това с ремонтирането си е измислено - сменят се само двата тампона в краищата , а лястовицата е била за смяна още преди да рециклират болта !
Така и баба знае.

Така трябва да се прави - инак може и с електрожена да го завариш ! Сигурно повече ще изкара :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji