• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доволни ли сте от работодателя?

Започната от admin, Петък, 09 Септември, 2011, 15:31:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Доволни ли сте от работодателя си?

Да
38 (52.1%)
Не
28 (38.4%)
Нямам мнение
7 (9.6%)

Общ брой гласове: 71

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 14 Ноември, 2012, 21:55:52
Ти добре ли си? Изкарал съм ти 1000 ти на мен ще дадеш 120? Къде се намираш?  :o :o :o

12% от навлото, което в случая е 1000 лева колко прави?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

На земята се намирам и плащам нетни заплати над 2000 лева.А ти къде си колко заработваш

DENINI

Rammbon

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 14 Ноември, 2012, 21:55:52
Ти добре ли си? Изкарал съм ти 1000 ти на мен ще дадеш 120? Къде се намираш?  :o :o :o
Повечето курсове се плащат на собственика на камиона за товар около 24 т, по 2.2 лв на км пълно в BG. Или за да изкарат 1000лв на чорбаджията са към 460км. 460км по 20 ст на км за шофьора са 92 лв или  по малко от 120 лв. DENINI заплаща доста добре в случая .

DENINI

Много ясно,ако има празно го плащам аз на шофьора.Мое задължение е да осигуря заетост на камиона.

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 21:26:40
Какво има да си недоволен???Изкарал си ми примерно 1 000лв получаваш 120 за теб.Ясно и прозрачно.
В една друга тема твърдиш че заплащаш на твърдо. Това което пишеш тука пък е съвсем друго.
Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:22:54
На земята се намирам и плащам нетни заплати над 2000 лева.А ти къде си колко заработваш
Тук нацяло обърках математиката ??? Още малко и щях да се "вържа" на това и да тръгна от където и да се намирам ....утре още да дойда при тебе :o
Цитат на: Rammbon - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:24:47
Повечето курсове се плащат на собственика на камиона за товар около 24 т, по 2.2 лв на км пълно в BG. Или за да изкарат 1000лв на чорбаджията са към 460км. 460км по 20 ст на км за шофьора са 92 лв или  по малко от 120 лв. DENINI заплаща доста добре в случая .
Е едва ли е така.....аз поне не му вярвам!?
А нали все приказваме че е законно само и единственно да се плаща на надница , ако не съм на такава кой ще плати дрямането ми. Май никой!?
Обаче приказката тука е " Едно си баба знае едно си прави и бае" .
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DENINI

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:47:19
В една друга тема твърдиш че заплащаш на твърдо. Това което пишеш тука пък е съвсем друго.Тук нацяло обърках математиката ??? Още малко и щях да се "вържа" на това и да тръгна от където и да се намирам ....утре още да дойда при тебе :oЕ едва ли е така.....аз поне не му вярвам!?
А нали все приказваме че е законно само и единственно да се плаща на надница , ако не съм на такава кой ще плати дрямането ми. Май никой!?
Обаче приказката тука е " Едно си баба знае едно си прави и бае" .
Утре имам курс Нова Загора/Бургас.(За теб 40лв.)Оттам до Стара Загора (за теб 50лева).За в други ден 16.11 Карлово/Атина(За теб 600лв)Оттам до Пловдив(за теб 400лв)Ти си ги смятай колко са за по-малко от седмица.

stoil nedev

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:58:31
Утре имам курс Нова Загора/Бургас.(За теб 40лв.)Оттам до Стара Загора (за теб 50лева).За в други ден 16.11 Карлово/Атина(За теб 600лв)Оттам до Пловдив(за теб 400лв)Ти си ги смятай колко са за по-малко от седмица.
Живи и здрави..... след нова година през някоя отпуска ще дойда в Пловдив да направя един подобен на този курс. Ако си съгласен и има такава възможност.
Все пак фирмата си е твоя може да не ме одобриш  ::) Но ще я измислим...... ;)

Няма да се отклонявам повече от темата не искам да я "спамя" . Нищо лошо и не казвам за г-н Денини ....не го познавам !!! Каквото имаше да пиша по въпроса по темата го написах по-горе.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 14 Ноември, 2012, 22:18:10
12% от навлото, което в случая е 1000 лева колко прави?

Пич, за мен, а вярвам и за останалите нормални хора изкараните пари са тези, които са влезнали в картата ми, а не нетната заплата. Къде прочете навла, проценти? Знам, че обичаш да си фантазираш, ма аз обичам да четем ко точно се драска! А на тва денини "мисълта" му тече на пресекулки /абсолютно нормално явление за тези среди/ и се получава някаква купчина от несвързани думи в които, дори си намерил някакво "значение"...

Редакция: нетната да се чете брутната

DENINI

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:13:29
Пич, за мен, а вярвам и за останалите нормални хора изкараните пари са тези, които са влезнали в картата ми, а не нетната заплата. Къде прочете навла, проценти? Знам, че обичаш да си фантазираш, ма аз обичам да четем ко точно се драска! А на тва денини "мисълта" му тече на пресекулки /абсолютно нормално явление за тези среди/ и се получава някаква купчина от несвързани думи в които, дори си намерил някакво "значение"...
Аз и с карти не работя.Просто си подбирам хората.Имам повече доверие на шофера от колкото на банката!Парите ги прибират шоферите и ми ги носят.Избягвам спедиторски сложни схеми свързани с фирмена задлъжнялост.

Roshko

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:26:20
Аз и с карти не работя.Просто си подбирам хората.Имам повече доверие на шофера от колкото на банката!Парите ги прибират шоферите и ми ги носят.Избягвам спедиторски сложни схеми свързани с фирмена задлъжнялост.

Баце, ти да не си сбъркал този сайт, с някой такъв за малолетни?
Колко навло че земеш Карлово/Атина/Пловдив, за да дадеш на шофьора си 1000лв?

imter

Добре,не е ли по-добре щом е такава сметката,шофьора да взима твърдо 60 лв. на ден,без да го интересува навло или пробег?Аз лично за по-малко пари от тези на ден не бих се хванал,за работа САМО в България,и задължително 2-3 прибирания вкъщи,седмично.

DENINI

Lorinser

Ми то за 60 лв. твърд надник и аз ще дойда да карам.  ::)

DENINI

Ама при мен се кара по 12 000км на месец.Работи се с пари в брой,с гориво свободно.Който смята себе си са отговорен и честен е добре дошъл.Мършата да стои далеч.

Lorinser

Малко е рисковано да носиш служебни пари в теб, особенно по-големи количества.Пошегувах се по-горе.Нямам необходимият опит да пътувам сам и си търся работа на двойка.  8)

Lorinser