• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилен интернет

Започната от admin, Събота, 18 Декември, 2010, 10:37:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOLVO 480

Освен Белкин друга марка има ли аз от тази марка имам негативи към нея след като си закупих някой друг продукт от тази марка постоянно имам проблеми!Колкото и пъти да мина през София първо в техния сервиз се отбивам дават ми ново и след 2 дни същия дефект!!!!!Косата ми се изправя като чуя за тази марка от какъвто и вида продук да е щом е Белкин неискам и да чувам за нея!!!!

VOLVO 480

BoBy_BoY

Мале докъде ни докара технологията ,сега и нет требва да се гепи 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ама Баце, тия европейци до там ще ни докарат! 

BoBy_BoY

Trucker_Boy

Колеги , някой да знае дали някъде по Италия има Wifi нет , защото на няколко бензиностанций пробвах и не откривах а ако имаше беше кодиран ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Michael

Колеги вижте сега за българските оператори може да си включите 3G от глобул например.Брат ми има iphone и тъй като си се ъпдейтва автоматично и 1-2 месеца му идва сметка по 120-140 лева,накрая реши да си включи 3G и сега плаща по 2,50 лв на месец и има не ограничен интернет кадето и да е.Но незнам дали за другите страни ще е така . :)

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 09 Февруари, 2011, 21:26:56
Колеги , някой да знае дали някъде по Италия има Wifi нет , защото на няколко бензиностанций пробвах и не откривах а ако имаше беше кодиран ?

На бензиностанции труно можеш да хванеш нет. Аз излизам от магисталата и се бутам в някоя инд. зона. Обикалям докато барна нещо. Обикновенно сега се въртя повечко около Торино. На interporto като излезеш и има едно кръгово в левиякрай на паркинга. Хващаш посока митницата и ще видиш Schenker от дясно. Намираш си место и почваш да боцкаш!

admin

А шефа ти не следи ли къде му се размотаваш с камиона? ;)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Не ми е казал нищо! Знае, че си търся място за пауза. А и много не се интересува къде и как си губя време.

antoniyu

Аз ползвам на Yess в Австрия и от там си купих и устройството флашката 4 ГБ за 20 евро и устройството 30 евро зареждането  и закупуването е от Hofer.С това устройство ползвам и в Германия на Aldi talk от Aldi пакета е 10 евро с вклучени 10 евро за разговори и интернет,но регистрацията е доста трудна(в Австрия не ми искаха регистрация).Таксуването е 2 евро за 24 часа без ограничения(ГБ) иска само да се промени профила на устройството за Германия.   
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Нека обясня и аз малко за интернета на Aldi. Значи купувате за 13 евро стартов пакет с включени 10 евро кредит. Допълнително купувате 3G модем, в случай, че нямате такъв. Ако решите да поставите СИМ-картата в мобилен телефон, тези 10 евро ще са ви напълно достатъчни за един месец неограничен достъп, който струва 7.99 евро. Обаче за целта трябва през менюто на телефона да си активирате пакета. В противен случай кредита ви от 10 евро ще замине за около половин час. Ако обаче ползвате 3G модем, трябва да си закупите и ваучер от 15 евро, за да активирате месечен достъп за 14.99 евро. Ако пък не ви трябва месечен достъп, ползвайте кредита от 10 евро и сметката ви ще намалява с по 2 евро на ден. Повече информация тук.

www.alditalk.de

admin

Ето и малко цени от кораба на "Ендеавор". Не познават парите тези гърци.

Joro

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 09 Февруари, 2011, 21:26:56

Аз фащах на  Auto Grill  обаче по към грила трябва да си. А иначе в Германия имах Водафон флашка 25 евра на месец и на сякъде имаше, е тук таме се губи ама пак е добре  лафиш по скайпа  :)

МИНКО ИЛЧЕВ

Доскоро нямах представа 100 МБ за колко стигат, какво представляват на практика. Във вкъщи в Плевен ползвам Виваком неограничен по телефонната линия. От месец октомври м.г. ползвам мобилен от Виваком 750 МБ срещу 10 лв (от скоро, не таксува над този пакет само скоростта пада). Имат по-висок за 20 лв. 2,5 ГБ и т.н. Мисля, че при Виваком няма РАЗУМНО потребление. На мен ми е напълно достатъчно. Ползвам го 15-20 дена по 2-3-4 часа на месец. Разглеждане на снимки(фейсбук), поща форуми 10-15 МБ за час. Скайп писане съвсем малко и кратък разговор без видео. Пуснеш ли видео(всякакво) върти страшно, много игри 2-3 МБ докато заредят и после не мърдат. Рядко по-вече от 30-40 МБ на вечер. Изтегляния не са много желателни и ако се ползва уиндоус 7 най-добре да се изключат ъпдейтите. Така в началото бях с седмица на лаптопа законен и една вечер 500 МБ ъпдейт. След това взех по-малък с ХР и въобще не се усещат.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Ще погледна дали не се таксува над лимита наистина. Аз ползвам мобилен интернет от Глобул вече към година и половина и съм много доволен. Иначе толкова е трафика и при мен, около 10 Мб на час. Нормално браузване, скайп, поща. Без видео. С видео става доста натрупване на трафик.

Joro

А за Бг кой е най  удачен , Глобул. Мтел или Виваком ? Кой какви възгледи има. :)

admin

Както казах, ползвам мобилен интернет от Глобул и съм много доволен. Нямам никакви впечатления от услугите на другите два оператора, но вероятно и при тях се получават нещата. Важно е обаче да се отбележи, че интернета е добър, докато има 3G. При липса на 3G нещата силно пропадат.

admin