• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилен интернет

Започната от admin, Събота, 18 Декември, 2010, 10:37:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

И аз ползвам итернет на Алди в Германия и съм горе долу доволен , като се има впредвид че мобилния интернет не е от най бързите , но общо взето като за нас е идеален и върши добра работа. И е при същите условия описани по долу , добре си , като за 2 евро на 24 часа е супер за Германия .
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Joro

Колега би ли обяснил за това което ползваш в Германия. Че онзи ден бях преди Дюселдорф на един Арал и има интернет за 1 час 10 евро.   Можеш ли да  кажеш цена и от къде да си взема. Благодаря предварително

Joro

admin

Купуваш си стартов пакет от магазин "Алди", активираш го и избираш как да те таксува. Имаш два варианта, 2 евро на ден или 15 евро на месец. Ако искаш за цял месец, трябва да си купиш и ваучер. Това се налага защото първоначално в картата има 10 евро кредит и не стигат.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

То по добре на ден май защото всеки път правя в Германия 24 h  пауза  знчи ще влезна в некое Алди и ще попитам. А стартовия пакет какви парички е ?

admin

Цитат на: Joro - Събота, 27 Август, 2011, 12:38:08
То по добре на ден май защото всеки път правя в Германия 24 h  пауза  знчи ще влезна в некое Алди и ще попитам. А стартовия пакет какви парички е ?

12.99 евро с включени 10 евро кредит. Обаче ако го ползваш на лаптоп ти трябва и 3G модем, в който да сложиш картата. Той се купува еднократно и е отключен, т.е. след това можеш да го ползваш и с други SIM-карти.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Joro

40 euro  е устройството ясно мерси за информацията , сега този курс  ще вида да си взема .

bad_kras

Цитат на: Joro - Събота, 27 Август, 2011, 14:06:12
40 euro  е устройството ясно мерси за информацията , сега този курс  ще вида да си взема .
Със 10 евро старт е! Нема ко да гледаш , земай го и айде у форума!!!

Joro

Да бе щото аз права 24 часа в Германия се и си е друго , а иначе безплатен не мога фана те стиснати швайнетата  :D  е в Чехия  си ванах и то доста бърз.

bad_kras

Цитат на: Joro - Събота, 27 Август, 2011, 14:18:32
Да бе щото аз права 24 часа в Германия се и си е друго , а иначе безплатен не мога фана те стиснати швайнетата  :D  е в Чехия  си ванах и то доста бърз.
Има бе , стига да знаеш как да търсиш! :)

Joro

Ми  бях на един арал за 1 час искаха 10 евро 

bad_kras

Цитат на: Joro - Събота, 27 Август, 2011, 14:29:01
Друга е истината!  Надявам се скоро да я откриеш! ;)

admin

Жоро, нали ти обяснихме за интернета. Дай да си говорим сега за нещо друго, че малко на чат заприлича темата!

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 27 Август, 2011, 14:42:21

Жоро, нали ти обяснихме за интернета. Дай да си говорим сега за нещо друго, че малко на чат заприлича темата!
Ами то си има и чат във форума , ама кой да го ползва ?

vraykov

Ето какво открих след дълги разправии по хотлайна на Алди който е само на немски и повечето оператори отказват да говорят английски. ???. В германия О2 предлагат Free WebStik на 30Е. Във Алди е 40Е. Но ако си вземете от О2 трябва след инсталиране на драйверите на О2 стика да качите софтуера на Алди стика и да ползувате него. Защото настройките на О2 софтуера са за О2 интернет. Това важи и за други видове Free WebStik-ове Давам линк за софтуера на Алди (не съм пробвал дали може да се инсталира без да имаш оригиналната флашка). Дано да съм помогнал на някой.

https://rapidshare.com/files/1111609974/Aldi_Medion_internet.nrg

Имам питане към тези дето ползуват този пакет когато се активира интернета за 1 месец срещу 14,99Е, има ли ограничение на данните или е unlimited за месец, някъде в книжките мернах нещо 5Gb, но не му разбирам на тоя немски и не ми стана ясно.

vraykov