• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилен интернет

Започната от admin, Събота, 18 Декември, 2010, 10:37:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Пакетът от 14.99 евро е с лимит 5 Гб и след това ограничават скоростта на 128 Кбит/с. А при пакета от 7.99 евро лимита е 500 Мб.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

totunio

Цитат на: bad_kras - Събота, 27 Август, 2011, 14:37:58
Друга е истината!  Надявам се скоро да я откриеш! ;)

Казвай истината човече. Не се стискай.

Причина за редакция: Коригиран цитат!

totunio

valers

Цитат на: admin - Неделя, 25 Септември, 2011, 15:08:00Пакетът от 14.99 евро е с лимит 5 Гб и след това ограничават скоростта на 128 Кбит/с. А при пакета от 7.99 евро лимита е 500 Мб.
А за колко време важи пакета понеже не хода секи месец на Германия.

admin

Цитат на: valers - Неделя, 19 Февруари, 2012, 23:16:32
А за колко време важи пакета понеже не хода секи месец на Германия.

Един месец важи пакета. Ако ти трябва за по-малко време, си активираш ползване на ден и плащаш по 2 евро.

valers

А сега съм на Village Catalan, преди Костенурката, горе до хотела и си чукам с алфата, с една външна антена с магнит, от хотела и е свободен само отначало ти иска имейла.

сам - съм
        ваншна - външна

Joro

Набарал си промоцията. Аз в Холандия фащам бая безплатен нет като спра по близко до бензиностанцията, и не е никак слаб даже , а за Германия с тази флашка си е оферта :)

ИванТ

Ще върна темата отново в България, но се изкушавам за предложението на мобилния оператор "Vivacom", за доставка мобилен интернет и по-конректно за услугата: "Traffic unlimited". Вече беше похвалена и от мой колега, ползващ я от около 4 месеца, а и тук понятието "разумно потребление", както при "Globul" не фигурира.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Чети внимателно!

Специални правила и условия:

5) Включените МВ на максимална достижима скорост са: Traffic Unlimited XS - 500 MB, Traffic Unlimited S - 750 MB, Traffic Unlimited M - 2.5 GB, Traffic Unlimited L - 5 GB и Traffic Unlimited XL - 15 GB. След достигане на тези обеми, скоростта се ограничава на 128 Kbps.

ИванТ

Да, ясно е, че след достигането на определените данни скоростта е ограничена до 128 Kbps. Но при "Globul" явно има допълнително ограничение освен тези 128 Kbps, като не е упоменато какво точно е то:

"Globul":
След изчерпване на количеството MB на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps. GLOBUL си запазва правото да въведе допълнително ограничение по отношение на скоростта, в случай, че бъде надвишено разумното потребление, като за такова се приема потребление превишаващо с 30 (или повече) % включените МB на максимално достижима скорост. В тези случаи ще бъдете уведомени предварително с кратко текстово съобщение (SMS).
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Много е важно за какво точно ти трябва този интернет и къде ще го използваш най-често. А Глобул горещо не ти ги препоръчвам въобще.

MB Actros

Здравей те колеги ,три години използвах интернет на Глобул определено става за чат,но да гледаш телевизия през нета не  става почва да сече и е мъка. Взех си антена усилвател и съм много доволен усилва много сигнала и без проблем си гледам телевизия на лаптопа има и диск за разкодиране на мрежи ,но досега не се е налагало да го ползвам навсякъде почти вече има безплатен интернет. Понеже карам  само в България не знам как е в чужбина и дали ще ви свърши работа предполагам че и там има свободен нет затова ви го препоръчвам. Ето какво представлява.
http://go.aukro.bg/wifi-adapter-3-anteni-960000n-i2330365786.html

Boroman21

Ето един сайт http://www.prepaid-wireless-internet-access.com/ дето може да се почерпи инфо за предплатения нет в чужбина

ПП. На Английски е

Boroman21