• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мобилен интернет

Започната от admin, Събота, 18 Декември, 2010, 10:37:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Joro

Аз мисля на Глобул да си взема, ама неограничен да е.

Joro

admin

Цитат на: Joro - Събота, 23 Април, 2011, 21:42:06
Аз мисла на глобул да си взема ама неограничен да е

Не е точно неограничен. Така му е името само. Прочети внимателно условията им и прецени дали ти харесват.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

МИНКО ИЛЧЕВ

ЦитатА за Бг кой е най  удачен , Глобул. Мтел или Виваком ? Кой какви възгледи има. :)

Ако сравним Виваком и Глобул. При първия 10лв-750 МБ след това по-бавен. За 20лв.-2500 МБ после скоростта пак намалява. При Глобул преди време бях питал, извинявам се, ако сега е другояче. За така наречения неограничен 24лв. първите 1000 МБ. Да дам за сравнение приятел който е дългогодишен клиент на Глобул (телефони). За 20лв. 1500 минути към всички в мрежата. А е от скоро и с Виваком трио (домашен, мобилен и интернет) за около 10лв. 3600 минути към всички в мобилната мрежата и още толкова към собствения домашен телефон. Мтел там за едно и също нещо плащаш в пъти повече. В началото на мобилния интернет преди години. Разликата между Мтел/Виваком беше от порядъка на 30-40 пъти. Мнението ми за Мтел  е, че неговите абонати не им пука какво плащат, или не могат да си направят елементарна сметка.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Май си прав за абонатите на Мтел. Като облъчени са и въобще не забелязват какво се случва в света на мобилните комуникации. Стоят си там обвързани и закрепостени. Лично мнение и не ангажирам никого с него.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 23 Април, 2011, 23:57:46
Май си прав за абонатите на Мтел. Като облъчени са и въобще не забелязват какво се случва в света на мобилните комуникации. Стоят си там обвързани и закрепостени. Лично мнение и не ангажирам никого с него.

И според мен е така за абонатите на този оператор не го казвам защото използвам услугите на Виваком ...
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

В следващите две връзки съм писал за наглостта на мобилните оператори и ще се радвам да прочетете мнението ми.

http://www.joro711.com/?p=2106
http://www.joro711.com/?p=2225

Joro

Аз ползвам услугите на Виваком освен и интернета да ми е към тях и всичко на едно да плащам :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета некой,че ме светне ли 1000 MB,ще ми стигнат ли нон стоп да си висим у форума?

admin

Напълно ще ти стигнат, за да си "висиш" във форума. Но мога да ти препоръчам да спреш автоматичните обновявания на операционната система и автоматичното стартиране на приложението за торенти.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Неделя, 17 Юли, 2011, 11:56:13
Напълно ще ти стигнат, за да си "висиш" във форума. Но мога да ти препоръчам да спреш автоматичните обновявания на операционната система и автоматичното стартиране на приложението за торенти.
E хубаво де,но от преди час ползвам нета от GLOBUL и джаджата изписва получени 4,37MB и изпратени 1,37MB,което е да кажем,че е общо не повече от 8MB за час време,аз съм тъпо парче и ми се струва ,че някъде след два,три дена ,ще съм минал лимита.

admin

Ползвам мобилен интернет от Глобул вече година и половина. До момента например от началото на месеца имам 725 Мб трафик. Вероятно можеше да е около 500 Мб, но тъй като ползвам пакет 2.5 Гб, си позволявам сваляне на някои приложения. Именно заради това ти казвам, че 1000 Мб би трябвало да ти стигнат. Но и да ги надвишиш, само ще ти свалян скоростта и няма да платиш повече пари.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Мерси за инфото,дай боже фактурката да е тънкана,че инак ми замина приятелството с въпросния оператор. :) ;)

Trucker_Boy

Някой би ли обяснил как може да се вземе мобилен интернет за Австрия и Германия ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

BoSt

Благодарение на админ(мерси за което) аз си взех за Германия ALDI TALK пакет-40 евро е флашката и 13 евро картата,която след регистрация има 15 евро за ползване! Ваучер за презареждане си купувам от алди за 15евро като ми свършат и върши работа. Тарифират те за 24 часа от момента на активиране,а не дневно. Предимство е също и че можеш да провериш има ли нет и каква е връзката преди да го активираш. Цената е 2 евро за 24часа.А за А би трябвало да има нещо подобно,но там на почти всеки Шел,да не казвам на всеки,има свободен нет.

antoniyu

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 17 Юли, 2011, 17:16:16
Някой би ли обяснил как може да се вземе мобилен интернет за Австрия и Германия ?

https://www.yesss.at/diskont-shoppen/mobiles-internet/3/addeab75c990eafe006ce6533eb3b249

Аз съм с това и устройство и карта.

За Австрия,а по назад админа е дал линк за Германия
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.