• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на ретро камиони

Започната от FH16, Вторник, 20 Септември, 2011, 08:44:01

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

R560

R560

georgi87

Само като гледам този Saurer ми става ясно от къде Руските ни братя са измислили ГАЗ 51 Молотовка

georgi87

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

admin

Къде ли ще ги закарат тези две "Праги"?  ::)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bizzart

godji

Ще минат през околовръстното на София ,и после ........ ???
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Дамян Йончев

така като гледам ще отидат да робуват на някой и Ф10-ката също робува със 50 кубика дърва ;)

georgi87

ИванТ

Изоставени товарни автомобили в град София. Кога за последно видяхте такъв с марка Robur?

Квартал "Враждебна" (2012.01.01):

Булевард "Владимир Вазов" (2012.01.01):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Баце първото не е Робур,а по-силна техника,молим те не я сбиждай.
Евала хубави снимки.

admin

Колега, много хубави снимки. Някакъв беше пригодил такъв Робур през 1990 за превоз на пътници. Само дето онзи беше зелен на цвят, но иначе доста хора превози по линия 2 в Благоевград.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

На втората снимка е Robur, аз от много време не съм засичал такъв и днес се учудих и го захнех. Иначе публикувам и още снимки. На една от снимките има изобрзени и две поколения от марката Avia.

Булевард "Околовръстно шосе" (2011.08.21):

Квартал "Орландовци" (2011.08.06):

Булевард "Лазар Михайлов" (2011.09.22):

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

georgi87

Цитат на: ИванТ - Неделя, 01 Януари, 2012, 19:00:58Изоставени товарни автомобили в град София. Кога за последно видяхте такъв с марка Robur?

Ich liebe DDR.

ИванТ

ИванТ