• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полова дискриминация

Започната от FH16, Сряда, 21 Септември, 2011, 00:27:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FH16

Днес ме попитаха какво правя в сайт и група за шофьори.
Казаха ми че няма да допуснат "самотни гугутки" да се бъркат в мъжките разговори и дела.
За мен това е полова дискриминация.
Вие били ли сте жертва на подобно отношение?

FH16

antoniyu

Аз никога.
Този който е нарекъл самотни гугутки сигурно избива някакви комплекси или не знам друго какво,в 21 век трябва да се мисли по рационално според мен.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

bad_kras

Току що разбрах за инцидента и ще направя всичко за да помогна да се оправи този проблем!  За мен е страшно обидно това което видях - за съжаление - късно го виждам!!!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

abator

Щом имаме жени космонавти не виждам причина да нямаме жени шофьори.  :)

FH16

Цитат на: bad_kras - Сряда, 21 Септември, 2011, 00:50:34
Току що разбрах за инцидента и ще направя всичко за да помогна да се оправи този проблем!  За мен е страшно обидно това което видях - за съжаление - късно го виждам!!!!!!

Живея и работя в мъжки свят и съм мъжко момиче.
След като на теб ти е обидно от това което си прочел,представи си как се чувстваме ние.
Неисках занимавам съфорумците с нашите женски емоции и обиди....но съм гражданин на демократична държава и имам право на глас и мнение!

Утре ще се събудя и ще отида да водя ремонти на колеги с подобно отношение и мислене.

Момчета лек и безавариен път!....а момичета те са силни и ще оцелият!

admin

Цитат на: FH16 - Сряда, 21 Септември, 2011, 00:27:09
Казаха ми че няма да допуснат "самотни гугутки" да се бъркат в мъжките разговори и дела.

Ще споделиш ли малко повече за този неприятен случай? Ако става дума за човек от форума, ще ми бъде любопитно да разбера кой не одобрява женското присъствие тук?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Boroman21

Със сигурност ако е от форума трябва да бъде анатемосан.

bad_kras

Цитат на: admin - Сряда, 21 Септември, 2011, 06:42:23
Цитат на: FH16 - Сряда, 21 Септември, 2011, 00:27:09

Ще споделиш ли малко повече за този неприятен случай? Ако става дума за човек от форума, ще ми бъде любопитно да разбера кой не одобрява женското присъствие тук?
Не , не става въпрос за човек от форума а на едно друго място в интернет пространството! Сигурен съм ,че ще откриеш мястото. Има хора всякакви и е много грозно когато се изказват без предварителна информация.  Аз също съм много разочарован,че има такива хора сред нас и вместо да затвърдим положението и да станем едно голямо "семейство" в интернет пространството,се получават и такива грозни ситуации!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

!na

Нека кажа няколко думи по темата за това как оцеляваме ние жените в един свят, който някой е решил, че принадлежи на мъжете. Абсолютно винаги първоначално ни посрещат със снизхождение и насмешка, недоверие в качества и умения. Всеки ден е борба за доказване, че не си просто гърди, дупе и бедър, а имаш и мозък и можеш да го използваш по предназначение. Това е ежедневието ни. Някои ни приемат, други - никога.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Пътувал съм и съм виждал много жени, които са се отдали на тази професия. И със сигурност много мъже биха завидяли на уменията им. Освен това ще си позволя да напомня регламента, който всеки от вас е приел, за да се регистрира. В този регламент е записано, че във форума не се допуска дискриминация по никакъв признак.

Цитат на: !na - Сряда, 21 Септември, 2011, 08:48:55
Нека кажа няколко думи по темата за това как оцеляваме ние жените в един свят, който някой е решил, че принадлежи на мъжете. Абсолютно винаги първоначално ни посрещат със снизхождение и насмешка, недоверие в качества и умения. Всеки ден е борба за доказване, че не си просто гърди, дупе и бедър, а имаш и мозък и можеш да го използваш по предназначение. Това е ежедневието ни. Някои ни приемат, други - никога.

Аз пък правя точно обратното. Радвам се, че толкова много жени проявяват интерес към форума и си мисля, че можем да научим много неща от вас.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tirtonev

Искрено съжелявам за снощната ситуация,която беше породена от жена,представяйки се за мъж в сайта.Евала на бад Крас,който наказа по подобаващ начин,,извършителя".F16 и Ina,както и други дами,ще бъдете винаги ДОБРЕ ДОШЛИ в нашите сайтове,защото сте доказали че живеете с нашите проблеми и ние ви обичаме.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

!na

Блгодаря ви, момчета!
Пламене, +1, напълно пристрастно, ноооо....това е положението :-)

Бриги Магнито

:D Необятното интернет пространство предлага много видове дискриминации.
Един съвет към всички дами ,,ич не ги бавете,а им отвърнете подобаващо,,
И друг съвет на специални места из нета е нормално да се очакват, специални обиди и други подобни,тва произлиза от факта,че не е имало някое дападжийче кавалерче ми се чини.(само предположение  ;) )

!na

Ми да беше склонил да влезеш в общността, за която иде реч...явно е имало защо  ;)

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Сряда, 21 Септември, 2011, 18:01:07
Ми да беше склонил да влезеш в общността, за която иде реч...явно е имало защо  ;)
Смеем ли ,щом има дискриминация там значи съм дескриминиран още с влизането,то за тва и аз си дискриминирах туй онуй да не съм капо.
Успех в интернет пространството не обръщайте внимание на негативните моменти и ще ви останат само позитивните-логика неква  ;)

Бриги Магнито