• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полова дискриминация

Започната от FH16, Сряда, 21 Септември, 2011, 00:27:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 09:15:13
Успех в интернет пространството не обръщайте внимание на негативните моменти и ще ви останат само позитивните-логика неква  ;)

Много добър съвет, ако и самият ти се вслушаш в него  :D
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

Бриги Магнито

Аз съм друг случай цял живот си хортуваме с негативното и от носталгия не мога и да си помисля за позитивното.

Бриги Магнито

!na

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 09:48:31
Аз съм друг случай цял живот си хортуваме с негативното и от носталгия не мога и да си помисля за позитивното.

Който иска, може.
Осъзнаването е първата стъпка, другото е по-лесно.

georgi87

Евала ви нека има повече такива като вас

Бриги Магнито

Цитат на: georgi87 - Петък, 23 Септември, 2011, 13:01:26
Евала ви нека има повече такива като вас
Баце за девойките мъцаш най-вероятно,че инак от другите има бая ,дискриминатори фул не е кат да нема.

Swatch

Не обръщай внимание на меките китки  :D :D :D

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: FH16 - Сряда, 21 Септември, 2011, 00:27:09
Днес ме попитаха какво правя в сайт и група за шофьори.
Казаха ми че няма да допуснат "самотни гугутки" да се бъркат в мъжките разговори и дела.
За мен това е полова дискриминация.
Вие били ли сте жертва на подобно отношение?

Мисля че, жените и мъжете се раждат различни, за да се допълват.
        Аз, не давам пари, за цигари, пиене и жени. Съответно почти всички пари нося в къщи. Съответно от жена ми получавам, оспорване на всяка моя дума. Ако това е еманципация, мъжът да си носи парите вкъщи, а жена му се "зъби непрекъснато". Съм против. При тролейбусите, където съм оставил 6 години от трудовия стаж, съм срещал доста жени, справящи се по-добре от много мъже. А именно заради това, че има много жени тролейбусни шофьорки, се смята за много лесно. Даже не се брои за стаж, като казвах, че съм карал 6 години тролей, ми казваха: "О, ма ти не си шофьор, като станеш се обади".
        Половата дискриминация, се разбира жените да са ограничени. Но има и обратния случай. Ако някоя 18  годишна девойка и аз, кандидатстваме за една длъжност. Дали имам някакви шансове пред нея и тогава не би се оплакала, от отношението спрямо пола.
        Разсъждения до тук. Бил съм дискриминиран, защото съм мъж, от "Съдебната система". "Бившата" ми я съдих, за родителски права. Даже е възможно и подкуп да съм дал на съдийката. Обаче, се оказа, че се налага да доказвам, че съм "идеален родител". За да получа, някакви "мизерни" свиждания, но само на хартия. Така че, повече от 11 години, "по-добрия" родител, възпрепятства свижданията, абсолютно безнаказано. Сега, дъщеря ми е на 14 години и единствения контакт, от няколко месеца е по Скайп. А като се срещнем по улицата се прави, че не ме забелязва. Има и двама братя(синовете ми), които явно са й обяснили, че не иска да види. Накратко в България, мъжете не се интересуват от децата си, в обратния случая, пак успяват да му "обяснят", че не е прав.
        Дали няма кавалери и за това няма дами. Или няма дами и за това няма кавалери.
        Явно в днешния Свят, на Някой му е изгодно. Да няма семейство. И тази еманципация, за какво служи? Кой има полза, Някой?! След като, жените раждат, за да станат напълно наравно с мъжете, е най-добре да спрат да раждат.

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!