• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разход на гориво

Започната от admin, Събота, 18 Декември, 2010, 11:50:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

:D :D :D Трактористе, не спираш да ме радваш!

Мога да говоря от свое име само и затова ще ти споделя аз какво правя, когато някой е некоректен с мен и не можем да изгладим взаимоотношенията си - ставам и си тръгвам! - не започвам да крада. Но това е моят избор и моето решение. В крайна сметка всеки прави своите и носи отговорността си за тях. Туй то.  :)

А сега ви оставям, щото морето ме вика отдавна, а аз все не мога да се отлепя оттук. Хайде, до после.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: !na - Неделя, 14 Август, 2011, 13:17:30
:D :D :D Трактористе, не спираш да ме радваш!

Мога да говоря от свое име само и затова ще ти споделя аз какво правя, когато някой е некоректен с мен и не можем да изгладим взаимоотношенията си - ставам и си тръгвам! - не започвам да крада. Но това е моят избор и моето решение. В крайна сметка всеки прави своите и носи отговорността си за тях. Туй то.  :)

А сега ви оставям, щото морето ме вика отдавна, а аз все не мога да се отлепя оттук. Хайде, до после.
;) И не само Вие имате такъв подход с ,,пичове работодатели,,

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

wolves

Конкретно за мене,аз го права същото,некои колеги си зимат заплатите предварително и да им ударжат се им тая,аз патим от такива и затова после се влачиме по съдилищата със години,та ми късат нервите и още.Вече се чудим кое е по правилното,защото колко си по честен толко по е недоволен работодателя

admin

Цитат на: woolves - Събота, 04 Юни, 2011, 19:44:17
За сведение,горивото от бензиностанциите се купува на кг,а се продава на литър.Преценете дали няма сметка

Въобще не се купува на килограм. По-скоро е възможно в Лукойл на естакадата за пълнене да мерят празни и пълни цистерни. Иначе цената си е обявена в лева за 1000 литра.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

И аз да кажа нещо по темата!  Ами вече има много модерни техники за разхода на гориво !  Има ДжиПиЕс към компа на камиона който отчита и горивото минало през двигателя . Има и такива които ги отчитат и по самия компютър на камиона . А има и едни такива (колеги) които ходят с фотоапаратчета и на всяко зареждане снимат километраж и колонката (това е по изискване на шефа).  Така че разхода вече не би трябвало да се определя за проблем ( ако си поддържат камионите качествено ) и имат кадърни шофери. Вече има начини как да си го гледкат денонощно. Който не е доволен с такива средства , остава да си го кара сам или семейно !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bat MIRKO

Здравейте,да ви барнем и аз нещичко.У наше ТКЗС има комбайни със JPS,но главния комбайнер зема да не верва и на такива машинки.Та мислим си аз:"Един човек който няма вяра сам на себе си,как да верва на другите".И поради тази причина страдаме сите,не верва човекот ни на компютри,ни на JPS-си,ни и на себе си даже.За него крадем всеки месец и те това си е.имаме камиони засичани по 8-10 пати на месец,демек всеки курс.Камиона си дава разхода,но човекот казва не може да бъде и те тава е.Как да се оправчш със такъв.

!na

Вземи го с теб на курс. Или го накарай той да кара.

bat MIRKO

Е нали праща негови агенти да саблюдават.Мерят със линийката преди да тръгнат от гърловината на долу до къде е нафтата,па после пак със линийката зареждат до там където било преди да тръгнат.А бе шантава работа,не ми се говори.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: bat MIRKO - Неделя, 14 Август, 2011, 17:24:41
Е нали праща негови агенти да саблюдават.Мерят със линийката преди да тръгнат от гърловината на долу до къде е нафтата,па после пак със линийката зареждат до там където било преди да тръгнат.А бе шантава работа,не ми се говори.
Баце кажи му,че българскио съд признава само дървен метър и то не винаги  ;)

bat MIRKO

Баце,спрел съм вече да се тревожа за такива работи.Казал съм му един ден като не му харесва как си върша работата или не му харесва разход или каквото и да било да каже със тебе бяхме до тук и те тва е.Кво ще ходим да се следим като некой престъпници.Или ти аресва как си върша работата или не.Те това е,средно положение нема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: bat MIRKO - Неделя, 14 Август, 2011, 17:33:58
Баце,спрел съм вече да се тревожа за такива работи.Казал съм му един ден като не му харесва как си върша работата или не му харесва разход или каквото и да било да каже със тебе бяхме до тук и те тва е.Кво ще ходим да се следим като некой престъпници.Или ти аресва как си върша работата или не.Те това е,средно положение нема.
Баце оно така си е било ,ма е готино последните години да се дири и под телето ,теле  :) :) ;) има екшън ако се кротне работата нема да е весело.

bat MIRKO

Определено баце,друго си е кат имa напрежение  ;D

!na

Цитат на: bat MIRKO - Неделя, 14 Август, 2011, 17:45:04
Определено баце,друго си е кат имa напрежение  ;D

хаха, нали! мразим да ми е спокойно  :D

bat MIRKO

Като е спокойно не мога се концентрирам  ;D

wolves

Шефе това де го обявяват по ТВ го заеби,карах цистерни и ти казвам че никой никаде не пише литри а кг,иначе търговците са вътре.Тонажа винаги излиза,а литрите според времето ,или по скоро според температурата.1кг не е 1 литър,не си спомням как беше,но разликата я има,отделно е отстъпката при покупката на едро.Това е истината,това пишеше по фактури и товарителници.И невервам да се е променило за 6 години

wolves