• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нов раздел в трудова борса - сайт за обяви

Започната от dimov75, Неделя, 25 Септември, 2011, 10:30:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimov75

Предлагам да се създаде нов раздел в трудова борса,освен съществуващите "Предлагам и Търся" да се създаде и друг подраздел с линк към сайт за обяви (особено полезни мисля че ще бъдат тези към чужди сайт-ове-Испания,Германия,Англия и др.) който да подпомогне намирането на работа.
Да не бъда голословен аз ще поставя началото със сайт от почти 60 милионна Испания- www.milanuncios.com/transportistas
В този сайт можете да публикувате Ваша обява че търсите работа,или да звъните на фирмите които търсят шофьори а те съвсем не са малко

dimov75

admin

Има два раздела, работодатели и трудова борса. Считам, че подобни сайтове могат да се поставят в раздел "Работодатели", подраздел "Разни".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

dimov75

Цитат на: admin - Неделя, 25 Септември, 2011, 12:27:19
Има два раздела, работодатели и трудова борса. Считам, че подобни сайтове могат да се поставят в раздел "Работодатели", подраздел "Разни".

Ти си шефа.Предложението ми е по скоро да се внесе малко живот и надежда в трудовата борса,че като я гледам има една реална обява в историята на форума и тя е с катинар.Доста потискаща гледка,навява мисли за примиряване с положението и липса на алтернативи

admin

Добре, ще направя нов раздел. Как точно да бъде озаглавен? Сайтове с обяви за работа? Или просто "разни"? А що се отнася до броя на обявите за работа, това не зависи от мен. Може би все още много работодатели не знаят за съществуването на форума.

dimov75

Сайтове за работа,за да не се пълни със спам.Вярвам ще новата рубрика ще заживее своя собствен живот и доста хора ще се възползват от възможностите които предлага

admin

Цитат на: dimov75 - Неделя, 25 Септември, 2011, 17:13:37
Сайтове за работа,за да не се пълни със спам.Вярвам ще новата рубрика ще заживее своя собствен живот и доста хора ще се възползват от възможностите които предлага

Добре, нека да е сайтове за работа. А ти поемаш грижата да популяризираш този раздел. :)

dimov75

Нямаш грижи,зная малко испански и ще помагам с каквото мога :)

dimov75