• Welcome to Форум на българските шофьори.

Терор и дискриминация над Българи

Започната от Иво19667, Неделя, 25 Септември, 2011, 18:42:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иво19667

Това не е нещо ново в милата ни Родина. Много- лошо е когато в собствената си държава се чустваме като "Чужденци". Как да спрем "терора" и бруталното отношение към Българите в България? Ще гласувате ли? Случаят в Катунци е показателен, трябва да гласуваме!
Чистотата на работното място, израз на порядък в невидимата технология.

Иво19667

Механик-водач

Колеги,
Попаднах на това изказване на Саркози, копирам го дословно от друг форум.
Според мен има доста истини в думите на френския президент....

09.2011 | 15:11
Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: ,,Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили "българските" евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: ,,Купуването на гласове било европейско явление." И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности."
Вместо "чавес нанайси феродо" май стана България нанайси Шенген!
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

trenti

http://www.vbox7.com/play:f0dab45e46

Никакво гласуване, протести и само протести! + нова Конституция!
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

Цитат на: свилоза транспорт - Неделя, 25 Септември, 2011, 20:03:30
Колеги,
Според мен има доста истини в думите на френския президент....

Не е съвсем автентично, но принципно е абсолютно вярно. Ето от този сайт е. Тук можете да откриете доста интересни материали.

http://neverojatno.wordpress.com/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tirtonev

Абе Иво,ще дойдеш на мойте думи баце,че не трябва да се гласува,но сега е момента да се разбунтува здраво народа,ама здравооо.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

SOLAR

Цитат на: свилоза транспорт - Неделя, 25 Септември, 2011, 20:03:30
Колеги,
Според мен има доста истини в думите на френския президент...

Линк към изказването - Саркози: ,,Само Хитлер може да интегрира циганите."

П.П.
Обърнете внимание на първото изречение след заглавието!
"Препубликуваме една забавна, но отчасти, според нас, неточна статия на блога относно истината, такава, каквато можеше да бъде. "

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Иво19667

Цитат на: tirtonev - Неделя, 25 Септември, 2011, 20:45:57
Абе Иво,ще дойдеш на мойте думи баце,че не трябва да се гласува,но сега е момента да се разбунтува здраво народа,ама здравооо.
Колега, мисля, че трябва да гласуваме. Бунтовете лесно ще се потушат, гласът ТИ никой не може да потуши, изразяваш собственна воля. Проблема е в това, че няма политик който да има воля да потръгнат нещата.

Уди кълвача

Цитат на: Иво19667 - Понеделник, 26 Септември, 2011, 07:26:18
Колега, мисля, че трябва да гласуваме. Бунтовете лесно ще се потушат, гласът ТИ никой не може да потуши, изразяваш собственна воля. Проблема е в това, че няма политик който да има воля да потръгнат нещата.

Ъхъ, гласуване и после ако не слушат бунтове!
Иначе никой няма да се сети, че ТИ му плащаш заплатата!

SOLAR

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 26 Септември, 2011, 09:19:51
Ъхъ, гласуване и после ако не слушат бунтове!
Иначе никой няма да се сети, че ТИ му плащаш заплатата!

Те и сега слушат - този който им даде повече. А заплатата която НИЕ им даваме, не им стига за джобните.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Иво19667

Именнно за това трябва да гласуваме, да променим нещо.

Бриги Магнито

Цитат на: Иво19667 - Понеделник, 26 Септември, 2011, 07:26:18
Баце да се цаним язека за президентче?

SOLAR

Темата е: Терор и дискриминация над Българи

Върху наши сънародници е упражнен "терор и дискриминация".
Аз съм против "насилието" на френските полицаи срещу нашите съграждани ! Как е възможно да бъдат коравосърдечни и да изведат "жителите - включително деца и бебета - от бараките, които според местните власти са грозни и нехигиенични". Аз съм против "близо 161 задържани, че може да бъдат върнати в Румъния и България". Защо нашите събратя да не "живеят край жп линия в каравани и къщички, скалъпени от старо желязо и дъски" край Марсилия.

В кавички съм поставил цитати взети от статия на в. Дневник, цитирал агенция "Франс прес"
Не на "агресивността" от френските полицаи !

Снимка: [Rеuters]

ЛЕКИ ПЪТИщА !

BoBy_BoY

Здравейте момци и моми!
По темичката съм скептичен и не ми се коментира като цяло! Според мен заради един не би трябвало да страда останалото мирно население, макар и малцинство да е. С тези си прояви се отдалечаваме много, ама много от стандарта за който се цаним. Всеки си има право на мнение, а моето е, че това което се извършва в знак на ,,протест" си е живо престъпление върху човека!
  Този, така наречен Цар Киро си е чиста разработка  на старото ДС. По света има толкова печени цигани, баш този ли е избран за цар?   Бааа си, манипулацията!
  Чудим се, ква работа има синчето или щерката на еди кой си, който е непълнолетен и няма право на глас(вот) в късните часове без предружител?
Оня, шофьора се моли на прокурора да го пусне защото е помислил, че гази куче (тъжна карикатура)!

Иво19667

Аз мисля, че малцинство в България сме Българите. По принцип, хората са прави, никой няма право да те мачка на пътя като куче. Това население, краде , не плаща данъци и социалният им пакет е много- повече от нашия, вода и ток им се опрощава, строят незаконно и никой не им търси сметка, никой не смее да им каже нищо. Управляващите ги гаделичкат, защото от тях зависи кой ще спечели избори. Къде в схемата сме ние Българите? Все пак живеем в България, не в цигания.

bad_kras

>:( Наред с тем подобните "цигани,роми и т.н." , мога да кажа че дискриминация спрямо българите и най вече шоферите има и по цела Европа - по фирми , по магистрали , сред контроли и т.н. Много ми е чудно , що къ спреш нейде и некоя фирма и се гледат регистрацията и съответно вартен или тука не можеш да стоиш ( вън на улицата излизай) , бе репчат се почти навсякъде!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***