• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дискордиа

Започната от o, Сряда, 28 Септември, 2011, 00:35:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scaniavolvo

scaniavolvo

dino412

Цитат на: stoan - Вторник, 16 Април, 2013, 22:34:02
Това е официалния сайт на фирмата.http://www-bg.discordia.bg/?81&02&964
Добро сайтче.А някой има ли информация как са нещата с тоя франчайзинг?
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

ziladjiata

Баце грамотен си не се ловина таа въдица ще изгориш с пари и камион нема да земеш от тия.

Люси

С тоя франчайзинг в Дискордиа е много кофти работата!!!
Докато бях там чух че няколко колеги са си ипотекирали жилищата и след това нито камион нито къща,винаги дават на франчайзинга най-дървените курсове та да не може да изкарат никакви пари и като ги изтрескат с гориво и недай си боже някакъв ремонт или обслужване и става олеле!!!

dino412

Значи си е както предполагах.Така както си и беше.Аз не за Мене.Едно приятелче Му писнало от шефове и иска да скача у бъзето та се опитвам да го предпазим от главоболия.Аз ако взимам камион ще бъде или кеш 100% па било и секънд хенд или ше чакам шестица от тото-то.Банки лизинги и тем подобни.........теню баба :o :o :o

матадора

Цитат на: Люси - Понеделник, 22 Април, 2013, 21:44:32
С тоя франчайзинг в Дискордиа е много кофти работата!!!
Докато бях там чух че няколко колеги са си ипотекирали жилищата и след това нито камион нито къща,винаги дават на франчайзинга най-дървените курсове та да не може да изкарат никакви пари и като ги изтрескат с гориво и недай си боже някакъв ремонт или обслужване и става олеле!!!
Мой познат се беше опарил от тях с техния франчайзинг.Върхът на наглостта им бил,когато една седмица чакал пред някакъв завод в чужбина да излезе наряд,вижда как камион на същата фирма,но не от тия на лизинг,влиза да товари.Още щом се върнал в БГ,върнал камиона...Не знам колко е изгорял,не го питах.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

dino412

Добре де а не може ли и Ти да си намираш работа и да си плащаш вноските?Или Те връзват само с Тях да работиш?

bandita

Някой колега с пресна иформация какво се случва в тази фирма ако има да казва :) :) :) :) :)

Люси

Надали нещо се променило като гледам обявата за шофьори как им върви постоянно!!!

ziladjiata

Преди 2 месеца се видех с колега от тази фирма каза че бачка от 3 месеца и не е тва дето беше че се били опрайли.Но не ми хареса тва дето ми каза за тоо дайнафлиит каза ми че докато си кара примерно търси адрес в некой град ония боклуци му звънели и му казвали че карал с виоки обороти на турбото и тем подобни глупости.Егаси дивотията тия къде не са виждали камион на живо ще учат хората как да карат нали са турили норма да си гледат разхода а не да нервират колегите с тия глупости кой с кви обороти кара и как превключва и можело когато е пауза да пали камиона за 15мин сутри и 15 вечер не повече.Тия направо не са добре езък че го прават тва Волво в зимна страна.

bandita

Дали наистина обаче са се оправили нещата и са започнали да си плащат като нормална фирма не е много сигурно още. ;D

vasko_iq

Здравейте да ми кажете някоя по нова информация за Дискордия.Как е там плащане почивки,къде карат и как стоят нещата с новобранците.

Chefo(SCANIA)

Карат в цяла Европа без Скандинавия и Полша в списание камиони за месец февруари 2014 има статия за тях

bandita

Колеги някой да има инфо към момента какво се случва във фирмата???

valkodav

Колеги днес бях на интервю в дискордия нащата са следните: 1.българска заплата 380 лв., 2. 0,10 евроцента  на км., 3. 15 евро на ден командировъчни, 4. бонус при икономично шофиране.Показана ми  бе справка на камиони за разхода на горивото която показваше от 25 до 30л/100км. За различни камиони, същата беше извадена от системата дайнафлит.Тръгваш на път и ти дават личен аванс.Дано съм помогнал на някого с тази информация.

valkodav