• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дискордиа

Започната от o, Сряда, 28 Септември, 2011, 00:35:56

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

crashmann

Няма колега който е напуснал да не си е взел парите които има да получава. До стотинка.

crashmann

k

Цитат на: crashmann - Неделя, 16 Юли, 2017, 23:44:05Няма колега който е напуснал да не си е взел парите които има да получава. До стотинка.

Сигурен ли си? Аз например си взех парите след множество мъки и жалби.

k

briko

Цитат на: crashmann - Неделя, 16 Юли, 2017, 23:44:05
Няма колега който е напуснал да не си е взел парите които има да получава. До стотинка.

Всички на иначе, crashmann на терсене.  :-X

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 17 Юли, 2017, 09:33:42
Всички на иначе, crashmann на терсене.  :-X
Баси я така паркирам.

Крашман,че има ли нещо за семейството на загиналото момче?
Кажи там на ръководството за кумова срама барем да отпущат нещо

Simo71

Цитат на: crashmann - Неделя, 16 Юли, 2017, 23:44:05

Да, винаги има някакви удръжки. Аз като работих там все ми се измисляше нещо я телефон я някакво закъснение.. затова и се махнах и до скоро работих във чужбина вътрешно ама сега се оглеждам нещо за прави курсчета.

ХАХО

Софеанците да кажат! Срещам ги по паркингите и много реват, дискордия тава, дискордия онова ама още работят там. Оти не напуснете бе? Нали сте с големите претенции. Всекой може да плуе ама да радите едва ли.

znamc

Тая фирма отдавна трябваше да е извадена от "черния списък" ако тя е черна ,незнам коя "бяла"  ???

rider777

Е, то тук неоплюта фирма няма ,,,,,,,,,, всеки тъпанар дето се е осрал нейде реве, че фирмата била некоректна ,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

ivopifeca

Цитат на: ХАХО - Петък, 08 Декември, 2017, 20:16:04
Софеанците да кажат! Срещам ги по паркингите и много реват, дискордия тава, дискордия онова ама още работят там. Оти не напуснете бе? Нали сте с големите претенции. Всекой може да плуе ама да радите едва ли.
Ми то толко селтак е у София,сметаш ли,колко чобаин е там,прави си сметката,селяндурина прееба доста фирма у София ;)

Simo71

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 21 Януари, 2018, 19:18:00
Ми то толко селтак е у София,сметаш ли,колко чобаин е там,прави си сметката,селяндурина прееба доста фирма у София ;)
Цитат на: ivopifeca - Неделя, 21 Януари, 2018, 19:18:00

Тея са направо за белият списък. 3 години работих там и като напуснах си ми платиха хората всичко. Е мина се некой друг месец.

Dilyan_Zagorchev

Как е сега положението?Гледам обявата им в джобса и ми се струва добра,но не мога да се престраша нещо-явно заради славното им минало.Бонус(не аванс)при започване на работа,нето 2200Е,гъвкави периоди на работа......

Boroman21

Ко стана с тая фирма бре , де да се обърнеш само жълтурковци . Явно нещата са добре.

майн рид

Расте и просперира ,защо то Шоферите са спонсори на фирмата .
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

Бриги Магнито

Цитат на: майн рид - Събота, 16 Февруари, 2019, 00:55:57
Расте и просперира ,защо то Шоферите са спонсори на фирмата .
Чух добри вноски е имало януари и ПИМК да не остане по-назад па застрахова свойте па февруари

Бриги Магнито