• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магазини и морги за авточасти и аксесоари

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 09 Октомври, 2011, 18:48:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Здравейте колеги. Можели някой да ми каже, къде мога да намеря пластмасов сандък втора ръка може и от морга да е.Благодаря предварително.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

grants

http://mercedesparts.bg/?id=1  - Намерих тази морга.  За Мерцедес само бусове и камиони.

grants

kron

Ами та колега за какво ти е тоя пластмасов сандък пък и втора ръка ;D ;D,в Европарт има нов на цена 100лв ако не се е променила цената,но обмисли варианта да ти направят голям железен сандък да се родиш ;D

grants

Цитат на: kron - Петък, 15 Февруари, 2013, 07:44:33
Ами та колега за какво ти е тоя пластмасов сандък пък и втора ръка ;D ;D,в Европарт има нов на цена 100лв ако не се е променила цената,но обмисли варианта да ти направят голям железен сандък да се родиш ;D
Аз нямам такова място като на ТИР. В момента карам Ивеко Тектор соло. И място има за такъв. А и сега като казвам 2-ра ръка незначи че трябва да е в окаяно състояние.

dino412

Колега при нас има голяма морга за камиони и бусове. Дай някакви размери на тоя сандък и може да помогна с намирането му.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

grants

Цитат на: dino412 - Неделя, 17 Февруари, 2013, 17:30:51
Колега при нас има голяма морга за камиони и бусове. Дай някакви размери на тоя сандък и може да помогна с намирането му.
1м.-дължина,  0.40-0.45см височина, макс-0.50см дълбочина.

kron

То малко мястото ама с тея размери ми мирише да ти го направят ;D ;D ;D

dino412

Колега днес се отбих в моргата.Има един единствен пластмасов сандък които още стоеше на камиона.Мерих го с ролетката и размерите са като застанеш срещу капака:дължина успоредно на шасито 60см височина 38см длбочина 60см.Управителя на моргата каза че няма проблем да го изпрати с наложен платеж по Еконт или Спиди.Ако искаш може да кача и снимки.Снимах го колкото е възможно с телефона.Имам и телефон на управителя ако се интересуваш или ако някой друг има нужда.Въздържам се за сега да го публикувам да не се възприеме като реклама.
Поздрави от Михайловград.
Лек и безавариен път.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

grants

Цитат на: dino412 - Сряда, 20 Февруари, 2013, 18:32:02
Колега днес се отбих в моргата.Има един единствен пластмасов сандък които още стоеше на камиона.Мерих го с ролетката и размерите са като застанеш срещу капака:дължина успоредно на шасито 60см височина 38см длбочина 60см.Управителя на моргата каза че няма проблем да го изпрати с наложен платеж по Еконт или Спиди.Ако искаш може да кача и снимки.Снимах го колкото е възможно с телефона.Имам и телефон на управителя ако се интересуваш или ако някой друг има нужда.Въздържам се за сега да го публикувам да не се възприеме като реклама.
Поздрави от Михайловград.
Лек и безавариен път.
А нещо като цена казали УПРАВИТЕЛЯ ако не ти е проблем качи снимки.

dino412

Малко лошо качество са снимките за което се извинявам.Но снимах с телефона и мястото беше бая тясно.С управителя за пари не Съм говорил защото в бързането просто забравих.Ще Ти изпратя на Л.С номера на телефона и може да се пазарите лично.
А тука изпадна още нещо:
http://prodavalnik.com/kutiya-za-kamion-i9115211
http://prodavalnik.com/sandk-za-instrumenti-za-kamion-i17047179

georgiivanov

Здравейте, колеги! Някой може ли да ми препоръча магазин за авточасти, че купих на жената кола и има доста неща да се сменят. Гледам да ми излезе възможно най-евтино, но не искам да взимам части втора ръка.

SEMPER

Пиши  лично на http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile;u=1232 Опиши му точно каква кола и какво точно трябва - той ще ти каже кое къде е най евтино, и кое най евтино не е препоръчително да купуваш.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

imter

Колега,като си купил кола отиваш в автосервиз или при майстора,и ти казват кое колко струва и колко ще ти излезе с труда  целия ремонт.Трябва да си си направил сметката преди да купиш колата,а не сега да търсиш евтини части,и там където ти предлагат отстъпки,особено магазини и сайтове, бягай възможно най-далече!!!Послушай ме и няма да сгрешиш!!!

admin

Цитат на: ivansavov - Неделя, 29 Януари, 2017, 10:09:38
Препоръчвам ти https://maxcar.bg/ . Там частите са на много добри цени. Доколкото съм запознат, може да занесеш старите си части и да доплатиш за новите.

Цитат на: micyri - Неделя, 29 Януари, 2017, 11:15:31
Хахаха...

Сигурно колегата има предвид връщане на стар акумулатор.  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivansavov

ivansavov