• Welcome to Форум на българските шофьори.

Надин - 2007 ЕООД - Пловдив

Започната от admin, Сряда, 22 Декември, 2010, 14:37:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Мнение за Надин - 2007 ЕООД - Пловдив? Някой има ли представа за тази фирма?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ifchu

ми това ако е вторичните суровини ,като работих в първата фирма много товарихме от надин софия за словения обаче 2009 сичко спря (до дочух от шефа че май са били пред фалит ама ,,,,,,, бая време мина и сичко може да е станало),питал сам колеги и за тогава им били плащали 800лв заплата + курсовете т,е, ми каза че долу горе се врътели околко 1100-1200-1300 лв ,каралосе от склад на склад т,е, тои каза че карал само Девня-София
дано съм помогнал :)
малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

ifchu

малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

р...

Цитат на: admin - Сряда, 22 Декември, 2010, 14:37:03
Мнение за Надин - 2007 ЕООД - Пловдив? Някой има ли представа за тази фирма?
Точно за тази фирма ти разказвах,дето караш нещо до Сирия или Иран -бягай далеко.Пуска обяви горе-долу на 2-3 седмици ,а иначе офиса им е на Брезовско шосе за замаска на очите имат магазин за врати блиндирани и вътре са чуждоговорящит.Тази фирма няма нищо общо с вторичните суровини,те са само Надин.
Винаги има изход

admin

И аз точно това си помислих, че фирмата за вторични суровини е само "Надин". Точно това пише в обявата им, някакъв магазин за врати. А до Сирия и Иран не ми се пътува. Пък и с чуждоговорящи не се разбирам добре. Благодаря за информацията на г-жа Симидчиева. :)

р...

Цитат на: admin - Сряда, 22 Декември, 2010, 15:28:21
И аз точно това си помислих, че фирмата за вторични суровини е само "Надин". Точно това пише в обявата им, някакъв магазин за врати. А до Сирия и Иран не ми се пътува. Пък и с чуждоговорящи не се разбирам добре. Благодаря за информацията на г-жа Симидчиева. :)
;)абе ще се разберете ,ще ти кажат"Бързо тръгвай тебе човек чака,ключове дава ти камион взима и отива на Сирия граница там остава камион и чака тебе приберат"
...но кой да те прибере човек или полиция избора си е само твой. :P
Винаги има изход

р...

Винаги има изход