• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор търси работа

Започната от driver1, Понеделник, 17 Октомври, 2011, 01:01:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Международен шофьор с над 20г. опит на хладилни и бордови композиции търси работа по релации между Испания и останалите страни от ЕС. При интерес - подробна автобиография и CV.Всички категории и документи - дигитална карта, АДР-сертификат(вкл.за цистерни),здравно осигурен, испанска шофьорска книжка.Без претенции за прибирания в България. Гарантирам коректност, очаквам същото.

e.mail: valeri_driver@abv.bg

driver1

France

Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

France

Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

bad_kras

Айде конкурса започна  ???  човека е казал колко стаж има и всичко много подробно. Какво значение имат годините? Или не мое го бръмчите като останалите и не търсите опит , а поредните бушони >:( >:(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:53:38
Айде конкурса започна  ???  човека е казал колко стаж има и всичко много подробно. Какво значение имат годините? Или не мое го бръмчите като останалите и не търсите опит , а поредните бушони >:( >:(

Стига си се заяждал. Нормално е да питам. Шофьор на 58 години, цитирам: "Забравям бе, ти не разбираш ли? Забравих да се отчета! Забравих да заредя, затова угаснах за нафта на аутопистата (при резервоари 1230 л.)!!! Пиша си, ама забравям да чета!!!".
Или обява за работа (ако искаш и линк ще ти дам): търся си работа като шофьор на камион в Европа. На 68 години съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Да продължавам ли? Опитът е важен, но и годините също!

driver1

Колежке, ясно е, че не бихме се разбрали, дори да имате интерес.Това с годините и примерът, който давате ми звучи като психологическата годност и професионалната компетентност - изискват се, но не е ясно защо. Сякаш нямаме шоф. книжки с които да удостоверим доколко професионално компетентни сме. Пък с жълти книжки още не сме се снабдили, така, че приемете, че сме и психически стабилни. Естествено, имате право и това да знаете, но пък с това да започнат въпросите ви ми идва в повече...Да оставим настрана, че е и незаконно.Аз очаквам потенциалния ми работодател най-напред да ме попита в кои фирми съм работил, по колко години, защо съм напуснал, по какви дестинации съм пътувал, каква е мотивацията ми за работа...А от отговорите ми, той (потенциалния работодател), да си изгради мнението какъв е умствения ми багаж и дали съм склонен да "забравям".

France

Цитат на: driver1 - Вторник, 25 Октомври, 2011, 21:32:44
Колежке, ясно е, че не бихме се разбрали, дори да имате интерес.Това с годините и примерът, който давате ми звучи като психологическата годност и професионалната компетентност - изискват се, но не е ясно защо. Сякаш нямаме шоф. книжки с които да удостоверим доколко професионално компетентни сме. Пък с жълти книжки още не сме се снабдили, така, че приемете, че сме и психически стабилни. Естествено, имате право и това да знаете, но пък с това да започнат въпросите ви ми идва в повече...Да оставим настрана, че е и незаконно.Аз очаквам потенциалния ми работодател най-напред да ме попита в кои фирми съм работил, по колко години, защо съм напуснал, по какви дестинации съм пътувал, каква е мотивацията ми за работа...А от отговорите ми, той (потенциалния работодател), да си изгради мнението какъв е умствения ми багаж и дали съм склонен да "забравям".

Гледай сега, колега. Явно наистина не можем да се разберем. Според теб как трябва да се  пусне обявата :"Всеки да напише къде е работил, къде е пътувал..." и аз да преценя кой да си избера, така ли? И кое е незаконното - психологическата годност като изискване ли??? Това за първи път го чувам. Започвам да се чудя защо си нямах работа да попитам човека... ???

driver1

Ще бъда търпелив, колежке и ще отговоря спокойно, без грам ирония. Незаконно е да дискриминираш хората по възраст. Пише го в закона. Един човек или става, или не става за дадена работа. А в нашия случай това се доказва на пътя, а не с кръщелно свидетелство. За останалото - вече обясних.

France

Цитат на: driver1 - Вторник, 25 Октомври, 2011, 21:57:13
Ще бъда търпелив, колежке и ще отговоря спокойно, без грам ирония. Незаконно е да дискриминираш хората по възраст. Пише го в закона. Един човек или става, или не става за дадена работа. А в нашия случай това се доказва на пътя, а не с кръщелно свидетелство. За останалото - вече обясних.

Даа, това го знам. Но би ли бил честен? Ти би ли взел 60 - 70 годишен само за да не го дискриминираш??? Плюс това аз взех един такъв човек и не останах много доволна - нали видя примерите в кавичките? Просто разберете, че годините си казват думата и това е! Ако питат мен трябва на определени години да се отнемат книжките (не само на мъжете, а и на жените) по простата причина, че както вече казах - годините си казват думата - памет, рефлекси и т.н. Това е мое мнение и не ангажирам никой с него!

Бриги Магнито

Шефке хубаво мнение,но не мислиш ли,че смотаната държава принуждава ората да бачкат до 65 скоро сигур до 85 г. за да фанат пенсийка е кажи ми аджеба ко да направи човек като е на 58 -60г. дай идея ко да работи.

П.П. Мисля,че не е нужно да продължаваме с дискусията точно в таз тема.Колега успех баце с работата желая,шефке молим ...

driver1

Аз пък съм упорит и отново ще отговоря - ако съм работодател, ще взема всеки за който преценя, че ще ми върши работата, която изисквам. Няма да гледам и цвета на очите му...Колко пъти да повторя - възможностите на шофьора се доказват на пътя и в реални ситуации, а не с все повече увеличаващите се картончета, тархети и удостоверения за компетенции.

France

И аз така ги взимам - не по цвета на очите и не си съставям мнението за човек по "картончета, тархети" и т.н. Но на пръв поглед смяташ, че ще ти върши работа, а как говориии, ще кажеш, че е най-добрия! И като се качи и тръгне и  ти идва да си махнеш главата! Колкото за психо годността - изискват ни ги от ДАИ.

DeDo Vi

Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:23:51
На колко си години колега?
Абе ти си много надъхана шефка. Тук е форум на БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ.Разбра ли!!!! Ако си шофьр да, но не си. Ти си от другата страна на барикадата и не очаквай добро отношение тук.

Причина за редакция: Обидни думи!

France

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:02:36
Абе ти си много надъхана шефка. Тук е форум на БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ.Разбра ли!!!! Ако си шофьр да, но не си. Ти си от другата страна на барикадата и не очаквай добро отношение тук.

Абе надъхания май си ти.  ;D ;D ;D
Тук, ако не си прочел написаното от Админа, могат да присъстват не само шофьори.
Само за твое сведение - аз съм шофьорка! Колкото и да не ти харесва!!! :)
Пък съм и срещала добро отношение достатъчно, за да не ми правиш впечатление ти и твоите обидни думи, които се е наложило Админа да редактира, защото няма кой да прочете правилата на форума... :D :D :D

DeDo Vi

Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:13:34
Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:02:36

Абе надъхания май си ти.  ;D ;D ;D
Тук, ако не си прочел написаното от Админа, могат да присъстват не само шофьори.
Само за твое сведение - аз съм шофьорка! Колкото и да не ти харесва!!! :)
Пък съм и срещала добро отношение достатъчно, за да не ми правиш впечатление ти и твоите обидни думи, които се е наложило Админа да редактира, защото няма кой да прочете правилата на форума... :D :D :D

За това че ни нарече "дървени философи" няма прошка да знаеш. Не си ти човека които ще дава оценка на професионалните качаства на когото и да било, когато натрупаш толкова километри колкото Въпросния колега за когото твърдиш че не става, заради набора му, тогава ще те видим дали и ти ще ставаш за нещо.  

Причина за редакция: Обидни и заплашителни думи!

admin

Ще помоля всички участници в темата да дръпнат ръчните спирачки и който се чувства уморен, да отива да спи. Прекалено загрубя дискусията и се опасявам, че някой ще бъде лишен от възможността в следващите 24 часа да продължи да пише във форума. Наспете се по-добре. Утрото е по-мъдро от вечерта!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!