• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор търси работа

Започната от driver1, Понеделник, 17 Октомври, 2011, 01:01:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

wolves

шофьор ли търси саламандърката,или да запълни празното място в спалнята,а идва зима търси топлинка.Отдавна Господ требваше да е прибрал верасиите в БГ.

wolves

FH16

Неподрепям дискиминацията по възраст,пол и религия!!!
На Саламандърката бих отговорила:
- между 20-30 години са опасни защото се заглеждат по мацките около пътя :D
- между 30-40 са разсеяни от проблеми....в къщи, жената,децата....любовницата ;)
- между 40-50  рискови години от инфаркт и алкохолизъм :(
и т.н
....е да не работят ли ??? За това има медицинско свидетелство и психо.Позновам много млади хора които физически и психически са нездрави и нестабилни.
За всички ни има място под слънцето!!!
Хора обичайте се и се подкрепяйте!

FH16

Бриги Магнито

Шефке много мерси за снощи задържа на полусъединител много мерси за жеста.
Колегата с търсенето на работа ,баце аз съм младо пишлеме ,но много тънко се опитах да ти намекна да се не заиграваш с шефката ма ти като стар войн реши се доизкажеш е жив и здрав доизказа се.
Абре докъде мислите да я докарате с вечната задълбочаваща се вражда щом почнахте и у теми за предлагане или търсене на работа да се дръгляте,баси изтрещелио народ сме ако за вас е нормално бем ли го накъде ръгнахте да Ви питам.
FH16  мислим бъркаш тотално,моя милост мисли следното
-младите патат от прекаленио адреналин и резкото повишаване на самочуствието,но пък вадат супер рефлекс и много енергия
- тия средните де им викаш 30-40 верно са разсеяни оти освен всичко изброено от теб се заглеждат по мацки еле па Я.
-относно 40-50 верно е инфаркт и проблемни заболявания бол,но идва момента и на синдрома ,,ей лапе аз кога съм карал камион ти си бил...,, или па ,,20 години съм тираджия/дападжия ти ли че ми кажеш,,
-обаче дай да допълним и новата възрастова граница 50-60 кво ше кажеш не идва ли прекалено рискова и тя
Всичко де съм го писал е тъпня или не,но хора спрете се възрастова дискриминация има ,както има всяква друга не сме в състояние да променим този факт или ако някой знае как да свирка.
А беше тема,че някой еди кво си,а ко стана дървенио философ моя милост па ви пише тъпите си мнения.
Колега,шефке ,всички ако щете в това число и моя милост ,дайте да не опорочаваме темите има си теми де си реват за словесен двубой,ма да почнеме у сите да си го вадиме по-добре кръстете форума Скандали,клюки и пцувни.

georgi87

евала за последния коментар има + от мене

LKW

Бригадирче не съм съгласен с теб ,че всички около 50те мислят по тоя начин.Сега вярно ,че човек като надрави педесетака и нещо бордовия му компютър почва да дава расейки ;D(почва да има проблем с инжектопляктора ,дикштранза и други такива "пробле ми" де то и ние ще ги имама ме когато ударим 50те ;D ;D). Баща ми е 54набор , от над 20години е междонароден шофьор и продължава да пътува но никога  не съм чул да казва такива неща "Аз от кога съм шофьор" или "Аз кога съм пътувал по Европа" или да има такова самочуствие ,че е междонароден шофьор каквото имат доста колеги ,на камиони или автобуси който има 1-2 години стаж като такива(на ли и аз съм от тия новоизлюпените тираджии ,само де то нямам такова самочуствие).А тия дето викат "Аз съм от 20 години дападжия и кога съм пътувал ти си бил....." нищо не става от такива.
Не грешка стават само да разправят изтории по паркингите ,от сорта на:

"Карам аз зимата и по едно време като ми тръгна ремъркето да ме изпреварва ,а отдолу лед сняг абе лъзгавица и аз цак с "ватманката" и с контра волан и му върнах една надолу и му дадох газ и пак контра волан и го изправих"

"Карам аз в Иран и по едно време ,абе аз давам газ на камиона а тои неще да върви и неще ,аз давам газ а той намаля ,и по едно време спирам аз гледам камиона и какво да видя един питон се е увил около кардана и аз като взех една секира и сечи , сечи и го направих не парчета"

и още и още

Добрия шофьор не се доказва с приказки , а с това какво и как прави нещата.А що се отнася за стаж- възраст , много е грешно мисленето "Стар ли е карач е млад ли е нищо не става".Имали желание някои млад водач да кара ,да учи пътища и работа с документи и най важното никога нетрябва да е самонадеян и да си мисли "Аз всичко знам " "Аз съм най добрия" нещата се получават.

Човек се учи докато е жив и не научен си заминава!
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Бриги Магнито

Бриги Магнито