• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ако мое да ме светнете...

Започната от Бриги Магнито, Петък, 21 Октомври, 2011, 21:03:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Момци малко да ми ударите едно рамо на бръмбарите ако мое,че ше умрем от любопитство.
Та идва реч за един камион на една небезизвестна Софийска фирма с нежно наименование от сорта на ,,Брекет,, с президент доколко знам Мето -брекето,та от една седмица гледам един техен камион спрял на шела на Казичене с вързано ласо отпред и се чудим.
1 Цела седмица фирмата не си прибира или съответно отремонтирва дръгела.
2 Софийска фирма с да кажем видно аварирал камион не мое си го издърпа до гараж,сервиз или там кво дойде
3 Нямат места у гаража ,та ползват фрии паркинго на шело(ако е така,мноо хитро)
4 Тоз колега кога минем все е там ,ко чака бем ли го.
Та си се чудим за спорта да не бездействам некой ако ми метне и други идеи за обмисляне от мойто бръмбар ше съм мноо доволен,че его иде нова седмица и си немам тема за размисъл.
Апропо гусин Мето като форумен лъв из нета ако мине насам и мъцне некоя фирмена тайна ше съм е..м ли го колко благодарен.

Бриги Магнито

Trucker_Boy

Не знам за камиона на Шела (може и да нямат възможност да го ремонтират и просто да си седи там ) но преди имаха 4 камиона прицепи и 2 малки камиончета на един частен паркинг.
Седяха там може би около 3-4 месеца.Преди 2 години един комшия работеше за тях ,караше MAN F2000 бял.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Е стабилни са значи,действат на место тъй да се каже,аз ше взема таз седмица да спра до колегата на шела и да го питам къв му е случая,че мноо ми интересно честно апропо на 200 метра оттам има сервизец има и магазини за резервни части тамън 2 на брой,но изглежда проблема ше да е супер голям,а впредвид и на факта,че ласото си седи на дръгела заключвам,че е бил сецан или е имало идея да бъде засецван на някъде.
Моя милост се чуди зарад упоритият колега,който брани съответният дръгел,лично аз съм казал на шефо стане ли нещо имаш точно 24 часа да отреагираш иначе си ловим багажо и ич не ми е зор за дръгела де ше го заеба и къв ше му е случая.
Не мога да проумея как видно лошо подържаните дръгели кат дадът фира и техните собственици не ги еня,та оттам иде въпроса щом тях не ги тресе ,шофера ли требва да го тресе.
Баси българското мислене,баси фирмената политика у такваз фирма мислим да се незавъртам.

han_krum

За Мето и татко му Киро нищо хубаво не може да се каже!Тия си мислят,че живеят през 95г.................няма да коментирам!А за тоя Ман F 2000 -ми лизинга му го взе.................щото са много финансово  стабилна фирма.И на мене ми  е интрересно що това атего стои с колана отпред толкова време на Казичене.Ма си го обяснявам с това,че немат кинти за ремонт.......................................щото са се уборчили до ушите и към шофьори и към подизпълнители!Иначе са големи, мутри пращат да им събират парите...............!

Бриги Магнито

Е то нова мисъл ми се завъди тогаз,да речем е свършил нафталино и е бил досецан до шело с надеждата последната шел карта да оправи нещата,ма греда и она леко й врътнали кранчето.
Ше откачим,мойто бръмбар ептен изтреще.

admin

Цитат на: Бригадира - Неделя, 23 Октомври, 2011, 11:05:45
Е то нова мисъл ми се завъди тогаз,да речем е свършил нафталино и е бил досецан до шело с надеждата последната шел карта да оправи нещата,ма греда и она леко й врътнали кранчето.

Понякога картите на Шел не сработват. Особено когато не са превеждани пари преди това. Ама в случая много черноглед ставаш. Все си мисля, че колкото за толкова ще намерят 50 лева за спасително зареждане.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 23 Октомври, 2011, 11:28:22
Цитат на: Бригадира - Неделя, 23 Октомври, 2011, 11:05:45

Понякога картите на Шел не сработват. Особено когато не са превеждани пари преди това. Ама в случая много черноглед ставаш. Все си мисля, че колкото за толкова ще намерят 50 лева за спасително зареждане.
Море бем ли го 50 кинти за такваз велика фирма си е цифра пара.

Бриги Магнито