• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: han_krum - Понеделник, 23 Януари, 2012, 20:46:32
още се чудя що ли ви отговарям..................................ма кефите ме!!!!!
Аа бацко аз се смея..........................ма гадно е да казвам поради що..............Дайте за нещо по градивно да си говориме.......или не ви се отдава ????? :o ::) :P :D

Бриги Магнито

Механик-водач

Цитат на: han_krum - Събота, 21 Януари, 2012, 20:45:11
Към Don_Bazilio много по мъжки го удряш...................доказа,че си нещастен човек!Чиче като скоро направя 30 г се надявам и това да стане....................а да ти споделя нещо:за да има такива като тебе с кво да си хранят децата и внучетата с какво да им направят сватби и абитурентски такива като мене правят лични,ма наистина лични жертви!При шофьорите на баща ми го има същото....................за да има какво да ядете се правят жертви-ма там е друго,той е човек на години и цял живот със шофьори сее занимавал и им влиза в положението!При мене липсва това..........сори!!!!Освен тебе всички други ми станаха симпатични................а ти си злобар :)))))))))Евала и злобата ще те изяде!
Чест и почитание към белите ти коси!!!!И дано правнуци отгледаш и абитуренти да ги изпратиш!!!!!!!!!!!!!!!ИСКРЕНО ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!!!
А за мене остава от такива като тебе барем лапе да видим.............щото съм на крачка от сериозен инфаркт!

Причина за редакция: Обидни думи!
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Don_Bazilio

Крумчо, Крумчо, освен всички други недостатъци и правописа ти куца, чичовото!

djordjo63

Колега,пиши как се завежда въздух във гумите? :) ;)

dimich87

Ми ако ги е надувал не с въздух, а с азот.  А азота после го няма.

lambi1

Здравейте колеги.Мислим че тоя  голям чорбаджия който си е присвоил това велико име от БГ история  нема место в тоя форум. И все пак тия дни ще ти задам неколко въпроса тия дни   ;гЧ;.

ИванТ

Ще възстановя темата с наблюдения върху обявите на известния портал: "jobs.bg". В значителна част от описанието на обявите (транспортните фирми) са посочени предимствата на фирмите и това какво предлагат, като най-често срещането е "редовно заплащане". Съвсем в реда на нещата може да бъде индикиран въпросът: От кога редовното заплащане е някакъв лукс и едва ли не е символ на голяма благотворителност от съответната транспортна фирма? Не е ли това нещо, което е абсолютно задължително?
В мащабна част от обявите към предимствата има и допъление, че се предлагат трудов договор и осигуровки... А те са задължителни, дори и преди започване на трудовите взаимоотношения.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Явно представата на българските работодатели за трудово-правните взаимоотношения с шофьорите е доста различна. Срещал съм в обявите и уточнения като например "нов камион" и "подсигурена работа". Все едно чета обяви за малоумни.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

динко

Хана кой е все пак.Не е важно какво пише а какво плаща за свършената работа.Неговото виждане като на всички ханове,шоферите ханки ли да папкаме.

valentin

Като попрегледах последните 1-2 страници от така заформилата се дискусия изведнъж ми светна защо в България се търсят постоянно шофьори.Работих в една малко по бяла държава шофьор във фирма 120-130 камиона само евро 5 с четирима собственици.Лично единия от тях веднъж ми измете ремаркето ,другия се качи  и ми лепи тавана на ремаркето.Единия кара Мерцедес около 10 г другия Санг Ионг . 

динко

Колеги на хана ако ще и Крум да е все ще му дойде от някъде.От доста време се каня да пиша нещо... Има читави фирми,сигурно колегите работещи в тях влизат във форума но защо си мълчат.Една голяма Испанска транспортна фирма от година кара стока на фирмата в която работя,Българи,Румънци,Поляци са шофьорите има и Испанци доволни са и до тук почти никаква информация,не е тук местото ако трябва да отворим нова тема.Сигурно има причина колегите да си мълчат.Едно пожелание към Крумчо,късно прочетох обобщението към темата,пази се момче то и истинския хан от инфаркт се е преселил   по близо до Дядо Боже.На колегите късмет.

driver1

Работя в Испания в испанска фирма със парк от 20 бордови камиона. Административния екип на шефа се състои от общо 4 (четирима) човека в това число - спедитор, счетоводителка, отчетничка и самият той. Идва всеки ден на работа в 7.30 и си тръгва около 21.00, а често пъти и много по-късно. Товари с мотокара наред с другите си задачи. Но! Плаща на датата, забранил е магнитите и следи за почивките. Понякога се налага да се прехвърлят двуседмичните часове за работа, но ако има санкция си поема разхода. Работим страшно много, има и проблеми, но смятам, че сме едни от най-добре платените шофьори в абсолютна стойност в Испания. Няма да споменавам сумата, защото ще ме обявите за фантазьор, но тези, които ме познават, занаят че не казвам празни приказки. Дай Боже всекиму - да има работа, да има и справедливо заплащане.

динко

:(мина му времето на хана.Извинявам се на колегите ако не е в час това което съм написал.Тук или нова тема, защо колегите си мълчат за фирмите в които се плаща за свършена работа.В Италия съм от 2001, кризата ги мори и тях,нарушават си на поразия,прехвърлиха си много от тях дейността в бившите соц. страни.Не им се плаща на държавата,а на нас...

Huligan

Аз досега не съм ходил на интервю за работа винаги са ме тарсели,имам 2 коли бензинова и дизел нафта не съм барнал и литър у винаги съм пазел машините който са ми поверени като мой,попадал съм и на такива като Хан Крум който са имали наглоста и повторно да ме викат да работя за тях.

hi4o73

Коя е фирматат ти...незаложил къщата си баровец...да знам да не ида при теб....щом пишеш тук...от страната на работодателите...си доста отчаян крадец от хляба на шоферите...не погледните ли Европа как подхожда...няма да се оправите...бе ко ли во пиша недорасли новобогаташи...........

hi4o73