• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

kaloyan Mladenov

Крумчето го е яд ,че го нападнахме .ама ако не му е ясно ,ше му кажем що.
Щото не мо е да влезеш у форума и да класифицираш всички под един знаменател ,че видиш ли всички крадем гуми ,нафта и т.н.
Явно некой от твойте та е попарил наскоро ,та си търсиш отдушник.
Е ние заради тва ше те слагаме и ние под общия знаменател,редом с другите ,па ти са сърди после колко щеш.

П.П Започват преговори за отваряне на европейския пазар напълно за Българи и Румънци...
А да ви е честито Хан Круме...

kaloyan Mladenov

admin

Цитат на: han_krum - Понеделник, 24 Октомври, 2011, 20:16:17
Аз искам да знам къде и кого лично обидих?!!!!!!
Просто стана така,че врага влезе в къщичката ви!Ако някой смята ,че съм нарушил добрия тон да ме извинява!Но аз съм човек образован,работя с фирми от 9 държави и нямам проблем-но в шофьорския форум съм по-черен от дявола!Което за мен значи,че съм прав!А значи,че съм прав щото вие си "вардите,,територията и виждате,че номерата ви са разкрити.........................но както и да е!Наложете ми дан и ще се оплача в комисията по дискриминация(и ще закрият сайта)!!!Никого лично с нищо не съм обидил-а всички ревете......................е значи говоря истината!
Кой от вас излезе с конкретни аргументи срещу мен?
Кой от вас ме обори,че не съм прав с факти?
Някой ще посмее ли да ми отговори???????
И ще ви кажа защо няма да ми отговорите:защото не сме 2007-2008 собствениците да зависят от шофьорите(по вашему казано вече неможе да е.ете петела)!!!!Сполай на всички ви!Влизаме в ракиеното време и очаквам и вулгарни коментари!!!

Форумът още няма и годинка, пък вече ще го закриваме. Ювиги, стига с този заплашителен тон. Стига с тази 2007-2008 година. Стига с тези въображаеми заплахи. Като гледам колко негативни вота си събрал, никак не е розово положението. Не зная как се държиш с твоите шофьори, но искам много добре да преосмислиш поведението си спрямо тук присъстващите. А що се отнася до вулгарните коментари, просто потърси измежду над 13000 публикации дали ще откриеш и един такъв.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

wolves

Човека си сънува таласъми денонощно,не се учудвайте,че е изпаднал в безтегловност,Под възглавницата,само вампири,не му е лесно,душемето се е разковало тотално.Боби Бой,баце че земеш ли бедния woolves на работа у твойто фирме! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

!.!.!

Ако ми разрешите да се включа и аз  ;). Драги господа, както се казва"книжка кола не кара". Никой не се е родил научен и все пак, какъвто и живот да живее си умира не научен. Не се палете на нещо си написано от някого. Не падайте на това ниво. За всеки влак си има пътници :D :D .   До господин han_krum - аз не съм нито мъж, нито професионален шофьор, нито "шеф" на транспортна фирма, но все пак знам за какво иде реч и от двете страни на барикадата, както и че винаги ще има "отпадък" и от едната страна като работодатели, така и от другата страна като шофьори. На ясно съм какво е ТИР карнет, ЧМР, шайби, време за каране и т.н.(макар да не ми трябва такава информация в ежедневието-поне за сега) , както и какви са задълженията на работодателя и на шофьора. Относно кражбите и продажбите- не сте прав , че ако има шофьора дизелов автомобил непременно краде нафта от Вас. Надявам се ако за момента нямате качествен персонал , скоро да се сдобиете с такъв. Ако имате въпроси-задайте ги - никой няма да ви се засегне , ако попитате.Само да не е с рогата - надявам се знаете,че и най богатите и влиятелни хора един ден отиват 2 метра под земята.Така че, пред Всевишния всички сме равни, без значение кой какъв е( шеф или обикновен работник). Ще е полезно за Вас да контактувате по - често с обикновените хора. Може да научите доста мъдри неща. Ако сте смел елате да се запознаем. :D :D :D Не ми се иска да заривам форума с излишни писания. Спорна седмица на всички зад волана(и не само) ;) ;) ;)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

bad_kras

;D ;D ;D Да драсна и аз нещичко по горещата тема !!! Появи се нов "Саламандър" .  Малиии ше умра от смех.  Ма едно не ми е ясно само  ??? ??? ???  След като "повечето" се знаем кви сме и кво крадем и кво ни плащат , кво има да си горещите чувствата с поредния провокатор?  :o  Те тва де си го пише господина се знае и от децата на наще деца веке....те така  ми викат къ си дода у дома - тате колко гуми докара , ми на бате , на мама , на баба  зареди ли колите с дизел , ми колко въздух донесе от гумите де ти ги зачислиа (да мое да си дишат на воля децата).....и все подобни въпроси  8) 8) 8)  
Малиии ма един да ви оругае у форума и са съживихте бре.  Ми секи ден де ва ругаят , де мъцате , че не видя и не чувам .... или всекидневното ругатни по паркинги и гаражи .... па ка идете у офисо ииии ам то тей , то инакее .... бе да го е.а   в   г.ъ.а  па ми удържа , ма тей и не разбрах за телефон ли и километрите уряза и т.н.  ??? :( >:(
Ма ейййй колеги научете се да си отстоявате правата бе !!!!  
Та тъй наречения Хан ли е , къв е незнам , що не мъцна колко отпуски е написал на колеги , а?   Ами колко платени отпуски е платил ?   А дали ги осигурява поне на 800 лв като международни шофери и като дава тейа 0,12 евростинки за километъра , давали ги тея 800 лв Бг заплата ?     Нема се острите напразно , за такива коментари де секи ден си върят по новините.
Айде сполай ви и да пребъде 2007-2008 год , който го може го прави!!!!
Спорна на сички ни и да се виждаме се по живо и по здраво!!!!

ПП : И гласете дървата за зимата , дан забрайте за свинското и винското , че тогааа наистина глад!!!!

Причина за редакция - коригиран отговор!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 12:48:23
;D ;D ;D Да драсна и аз нещичко по горещата тема !!! Появи се нов "Саламандър" .  Малиии ше умра от смех.  Ма едно не ми е ясно само  ??? ??? ???  След като "повечето" се знаем кви сме и кво крадем и кво ни плащат , кво има да си горещите чувствата с поредния провокатор?  :o  Те тва де си го пише господина се знае и от децата на наще деца веке....те така  ми викат къ си дода у дома - тате колко гуми докара , ми на бате , на мама , на баба  зареди ли колите с дизел , ми колко въздух донесе от гумите де ти ги зачислиа (да мое да си дишат на воля децата).....и все подобни въпроси  8) 8) 8) 
Малиии ма един да ви оругае у форума и са съживихте бре.  Ми секи ден де ва ругаят , де мъцате , че не видя и не чувам .... или всекидневното ругатни по паркинги и гаражи .... па ка идете у офисо ииии ам то тей , то инакее .... бе да го е.а   в   г.ъ.а  па ми удържа , ма тей и не разбрах за телефон ли и километрите уряза и т.н.  ??? :( >:(
Ма ейййй колеги научете се да си отстоявате правата бе !!!! 
Та тъй наречения Хан ли е , къв е незнам , що не мъцна колко отпуски е написал на колеги , а?   Ами колко платени отпуски е платил ?   А дали ги осигурява поне на 800 лв като международни шофери и като дава тейа 0,12 евростинки за километъра , давали ги тея 800 лв Бг заплата ?     Нема се острите напразно , за такива коментари де секи ден си върят по новините.
Айде сполай ви и да пребъде 2007-2008 год , който го може го прави!!!!
Спорна на сички ни и да се виждаме се по живо и по здраво!!!!

ПП : И гласете дървата за зимата , дан забрайте за свинското и винското , че тогааа наистина глад!!!!

Причина за редакция - коригиран отговор!

Недей умира, колега, че ще ми бъде мъчно да загубя такъв човек, който така да ме мрази. Изчетох цялата тема от начало до край, и за пореден път се убеждавам, че и Господ да слезе да ти пише, ти пак няма да си доволен и да допуснеш чуждо мнение. Аз си мислех, че тук можем да споделим проблемите си и всеки да си вземе някаква поука. Но за съжаление, връщам се от дълъг път и установявам, че заблудата ми е голяма. Нищо от това , което съм написала досега не е лъжа, а напротив - самата истина, колкото и да не ти харесва. Не налагам мнението си на никого и не желая да правят същото с мен.
За пореден път изказвам позицията си, че има мърши и при вас и при нас, но явно ти не си на това мнение. И ако си чел поне две или три от моите публикации ще разбереш, че аз не нападам и не провокирам никого, само споделям. А щом не го разбираш си е твой проблем. Писна ми да обяснявам. Както се изказват разни колеги тука - по-добре да не ти обръщам внимание, отколкото да се ядосвам, че за пореден път криво си ме разбрал или по-точно никак не си ме разбрал.
Колкото до това, че смятате Хан Крум за ужилен наскоро и търси отдушник, така бях аз когато дойдох в този форум с добро, а вие наскачахте срещу мен и отдушника ви бях аз. :(
Толкова от мен!
Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

bad_kras

Ами драга ми колежке на компа , и вие си имате мнения и ние си имаме.  Интересно защо вие не търпите нападки и критики,а само ние трябва да сме оруганите !  Ми малко си разгърнете пердетата и може би ще видите че слънцето е там некъде.

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:44:16
Ами драга ми колежке на компа , и вие си имате мнения и ние си имаме.  Интересно защо вие не търпите нападки и критики,а само ние трябва да сме оруганите !  Ми малко си разгърнете пердетата и може би ще видите че слънцето е там некъде.

Аз мисля, че изтърпях достатъчно нападки и критики откакто съм тук, защото както великодушно заявявате: "не слагаме всички под общ знаменател", именно това правите! Аз пердетата няма за какво да ги разгърна, защото смея да твърдя, че съм достатъчно запозната с проблемите и на двете страни. Та мисълта ми е, че моята заблуда за нормални разговори между нас е осъзната: аз не нападам никого, а мен ме нападат!!! Не смятат, че е честно. :(
Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

bad_kras

Е как,точно в предния си пост , нападаш мен. Ама айде аз великодушен човек. Здрави нерви ти пожелавам!

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:58:40
Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:54:00
Е как,точно в предния си пост , нападаш мен. Ама айде аз великодушен човек. Здрави нерви ти пожелавам!

Аз мисля, че изтърпях достатъчно нападки и критики откакто съм тук, защото както великодушно заявявате: "не слагаме всички под общ знаменател", именно това правите! Аз пердетата няма за какво да ги разгърна, защото смея да твърдя, че съм достатъчно запозната с проблемите и на двете страни. Та мисълта ми е, че моята заблуда за нормални разговори между нас е осъзната: аз не нападам никого, а мен ме нападат!!! Не смятат, че е честно. :(

Това е единствената ми нападка към теб и въобще към някого! Просто ми писна да се отбранявам от теб, затова най-накрая си изпуснах нервите! Надявам се да имаш доблестта да го признаеш поне пред себе си, че винаги си ме нападал! :(

bad_kras

Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 17:03:03

Това е единствената ми нападка към теб и въобще към някого! Просто ми писна да се отбранявам от теб, затова най-накрая си изпуснах нервите! Надявам се да имаш доблестта да го признаеш поне пред себе си, че винаги си ме нападал! :(
Ми да , верно е. Аз пъ исках да разбера,колко издръжлива шефка си! Може и да се сватосаме , знае ли човек?!

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 17:07:43
Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 17:03:03

Ми да , верно е. Аз пъ исках да разбера,колко издръжлива шефка си! Може и да се сватосаме , знае ли човек?!

;D ;D ;D

Бриги Магнито

E те тва е ,кат се засфатосвате да се чувстваме ли поканени. :D
Шефке права си,че ти за разлика от гусин Ханчо не влезна с рого .Аз да си призная си имам вече фобия развита става ли въпрос за шефки,някой хора тук даже го изпитаха,но кажи ми ко да праим като се цаним нейде за бачкатор уж едни ме гледат като рецидивист,други ме изкарват най-големио некадърник ,но не ме гонат ,а само ми опростат стинките за лебец е кажи ми как да си лафиме нормално я получавам тик само при мисълта да си лафим .
И друго да мъцна факт е ,че у секо стадо има мърша ,имало е и ще си има тва си е закон бре ,пази равновесието.
А Вие шефовете ми мъцнете като сами се таковате с цената на навлото и има умни парчета от вас и карат за по без пари и съответно не остават стинки за заплатки първо на ората де им работат,после за лизингче на дръгелите де ги изкарват тез парички,а на финала не дай си боже и за екскурзийка,МОЛ-че ново лъскаво таксе и т.н все нещица де без тех не можете(пример марковото пиене на Ханчо оти ако пийнел домашарка шел се обрине-примерно).
Та кажи ми аз простият човечец тръгнал честно си изкарам за тока,за леба и за едно бире примерно ,кат ме преебете двама -трима се мноо умни и терикат шефчета,ко да напраим,да легнем и да ме копат ли или да ме удари съчмата и да взема или да Ви украда качествено или да Ви теглим примерно един мой ако моем де.
А мъцни човек тъпкан и тъпкан и накрая е дошъл моменто или или ко да направи?
Тва ти го пишем примерно един вид тема за размисъл инак е Ханчо го не мислим он си сънува кошмари и го тресе параноя та отскача ,казал е тез ме крадат и бас държа е прав оти може би самия той не е оставил право на честен поминък на ората му инак е питай го ,кат се гледа у огледалото си вика мале мноо съм гоУем ,по-велик съм от дедо боже,което не е лошо,но дали е така е колежката ви е писала сите живеем едни добре ,други зле,едни честно,други нечестно,но истината е че сите сме пътници у тоя живот и единственната разлика е само кой на коя гара ше слезе.
Относно лафенето шофер -шеф/ка предлагам да спреем да си мъцаме ,ако не друго ше си спестиме по некой бел косъм у косата. ;)
Ханчо ,баце за теб не се отнася ти мъцай ко те терзае,че инак ше си умрем от тъпня,апропо да те светнем един от твойте вади сите крушки из дръгело шел ги продава,остай го ,че ако му се скараш,че вземе ти продаде буталата на вторични оти са цветен метал,трайкай си се едно не съм ти казвал.

bad_kras

han_krum

Мале bad_kras  ти си пророк!!!!!Верно днеска един дето от Холандия си дойде го барнах,че с крушките ме врътка!Ма верно..........................Това ме навява на мисълта,че се познавате с него и съответно с мене.И да ти кажем домашарката как я пииваммммммммм да не ти идвам на гости(с пиеене немоеш да ми смогнеш)!!!!
А баце да ти рекнем за навлата у формата на притча:
Дойде лето 2007 и куцо,кьораво и сакато шофер си помисли,че са получили прозрение!Демек заложиха къщи,ниви и сви шофери станаха чорбаджии!И са глей баце кво стана:моя алчна милост изкарвал 5000лв от кръг до Германия чисто..............ма еди си кой пишман чорбаджия е довелен и на 2000...........и така добре!Вкараха пазене на часовете и печалбите паднаха,удари и кризата и си е.а капаците!И кво стана пишман чорбаджиите-бивши шофери го изядоха и ние покрай тех.И земаха,че форум си направиха и такива като  мене и саламандарката заапаха(е верно ,че и един друг с три букви го заапаха ма това е друга тема)!!!!!
А са баце кажи кво да праим у петък иде чисто нов мегатрайлер Волво от къде стопанин да му намерааа???????Обява ли да пускам или да търсим действащ шофер от некоя фирмица(демек да го откраднем)??????????И въпроса нее само към тебе,а и към всички знаещи???А де дайте малко акъл ма на место:))))))))))) Или усметох форума???

han_krum