• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бе он Ханчо знае от де дуа ветъро ма така му се щенка оти му изнася.
Момци мислим прибързваме с мнението ,че е имало джас ,може причината да е техническа бре,Ханчо да е пропуснал некоя належаща нужда и она нуждата да се е обадила у градо хикс и съответно да е дал фира я некой мотор,я некой скорости,съединителче да е пробуксувало ,шарнирно болтче да се е разкачило варианти мноо ,ма за тех пара нема кой му кихне и он кат предпримчив симпатяга си е удържал от шофера.Са баш не мое да го гадаеме баш ко е станало,па и кво и да е станало едно е ясно наш Ханчо вина нема оня изтрещелио е насмел пейзажо.
Кажи Ханчо,прав ли съм баце.
Апропо Ханчо ти на тия твойте убавци оше ли им плашаш бре,я мислех си ги отучил от тия навици отдавна.
Стегай се къв ръководител си,да го е.. ;)

Чей ,че изпущих:
А бре Ханчо да не е онзи изтрещелио с носо бре,ако е он ко му се косиш он не ти ли плати дръгело вече 3 пъти,стегни се сипни си едно виски и си свиркай .

Бриги Магнито

dinko_68

Цитат на: Бригадира - Неделя, 30 Октомври, 2011, 11:58:08
...може причината да е техническа бре,Ханчо да е пропуснал некоя належаща нужда и она нуждата да се е обадила у градо хикс и съответно да е дал фира я некой мотор,я некой скорости,съединителче да е пробуксувало ,шарнирно болтче да се е разкачило...
Баце и така да е тук важи поговорката:
'Който си има брада си има гребенче и ножичка."
има лесно-хвърля брадата и не му трябват атрибути- т.е.продава си бангиите и край с проблемите от тоя род

dinko_68

han_krum

Това с продажбата ясно!
Ма убавеца кво да го праим-глоби,уволнение или да си траем и да плащам????

Бриги Магнито

Цитат на: han_krum - Неделя, 30 Октомври, 2011, 14:44:18
Това с продажбата ясно!
Ханчо баце дотука не бех чул да плащаш.Чух ,че си резнал отново неправомерно и противозаконно,чух че си шел да плашаш неустойка и толкоз.
Мъцни по подробно къв ти е случая та да ти мъцнеме.
Па и да ти мъцаме ,ква файда ти нали вече си го измислил,ко те боли ко че ти мъцам.
Ханчо баце само едно ,че ти каем понекога е убаво не да  търсиш вината у ората,а у самият теб.
Тъй,че бем ли те праи шо знаеш само гледай ти не излезе късмето,че народ секъв вече не знааш от де,че ти дойде. ;)

dinko_68

Цитат на: han_krum - Неделя, 30 Октомври, 2011, 14:44:18
Това с продажбата ясно!
Влез у една църква,сложи си ръката на сърцето,замисли се,прецени и обмисли ситуацията и вземи правилното решение а ако не можеш просто си замълчи.

kaloyan Mladenov

Ако разкажеш кво точно е станало ,със сигурност ще ти отговорим ,без да правим разлика и да защитаваме шофера ти ,само щот и ни е сме такива...

han_krum

Много малко е за разказване!
Юнака си въртел часпром за бизнеса на жена му и камиона угаснал за гориво.И от там дръпнал въздух и тоя щото е с индианско образование правил рационализации дето ми струват до тука към 2000лв.И това всичко щото аз и и ората дето ги следиме по GPS(демек ръководното тяло на фирмата) отидохме колективно уж на банкет на курорт.Ама банкета неможа и да почне щото левента изрева,че камиона се скапал и от там айде да ходиме да видиме какво е направил,какво е потрошил и т.н.И прочиии.............дай пътна помощ,мръзнене и т.н.!Ма той сам предложи да плати шлепирането,но това с нищо не намалява вината.И излезе вярна поговорката докато котките спят,мишките пируват!!!И ако утре в интервала от 9-12ч моя милост не подаде хенгер,всеки ден докато не подам хенгер ще ми струва х 300.00лв +0.1% от общата стойност на договора,а той е за много пари............И сега кажете като съм толкова черен кво аз да направя та и другите ми служители(шофьори,монтьори,диспечъри)да не страдат заради някой?

Бриги Магнито

Чеки малко са ,че ептен ме насмете Ханчо ,почваш ми въртел часпром па имам GPS нешо малко ти каем не ловим вера ма как и да е.Са по втора точка свършил нафталино,а ти си бил ръгнал на банкет баце разясни ми го с ко зареждате бре с карти с пари или шефо кога каже нешо и тук ти немам вера ,са дръгело глътнал въздух оня не знам шо праил ти ойде на 2000 лв сервиз ,пътна помощ и сигур оше нещо Ханчо баце сериозно почвам си мислим,че притежавате совалки честно ти казвам.
Ми наш ли ко,че ти каем измисли друга версия . ;)
Относно хенгеро-подаването не се прави на утепан сигур си врътнал на оня твоя колега шеф на транспортна фирма де си чуруликате мръсотии за шофери. ;) Тъй че бем ли те къв ти е случая честно,казах ти сърбай вискито и не го мисли,че глеам сериозно не ти се отдава тоз момент. ;)
Та слушкам те,мъцни нешо ново,че тва не мина.
Виж там са нешо да е кражби и продажби да е по интересно. ;)

dinko_68

Абе тоя Ханчо верно ич го не слуша кратуната,той съвсем гледа да ни хвърли в джаза с тая негова измислена версия...и на мен нищо истинско не ми се види у тая история.....

han_krum

Глеите са:
На шоферите ми беше обяснено в петък сутрин,че ако има нещо (проблеми,незгоди или т.н)да се свързват с диспечарките и мене само и единствено на мобилен-т.е. никой нема да им чете съобщенията от GPS и никой нема да им отговаря на скайпа.Въпросния левент се прибира от Франция и трябва да разтовари в София и да се прибере в гаража пак в София.От разтоварен до гаража са 15 км.Повече от ясно ми е,че резервоара му е празен-нормално като се прибира от път,ще зареди в гаража.Обаче и на него повече от ясно му е,че няма кой да го следи на компютъра къде оди и къде не.И час прома идва от там,че кара на жена му товарче от Кремиковци до Левски Г.Малко км и нема как де се усетиме уж,чее кривнал-уж де.Ако тарджелото не беше лъцнало за нафта.................и от там младежо реже кабела на GPSа и почва рационализации като да впръсква гориво във филтъра със спринцовка, да реже датчик и т.н.само не отчета ,че Волво е капризно като камион.Отделно,че беше довел и майстор от градския дето е ръчкал бали му м.йката кво ................

Бриги Магнито

Ханчо баце ти каем повервах ти ,почти го догоди евала ,само че ме фърли са у шах ти каем кремиковци на 15 км единствената фирма де си чатат по GPS  и бутат с Волва е Дискордията ма они немат хенгери па и не зареждат на ведомственна ,па и ти немаше си шефа сешаш ли се,тъй че или вдигни км-те или вземи смени па нещо.А бре и тоз убавец викаш викнал човек от градскио,спринцовки дирил и тъй нататък пък бил на 5км от гаражо  ;) баце дай по така бре,а и я ми кай ква па пътна помощ вика ти за 10-20км и то у градо  :D :D :D :D.Ей Ханчо стегни се бре.
Казах ти дай кражби и продажби ,че нещо тц не ти се получава,верно много е цветно ма твърдо НЕ. ;)

admin

Струва ми се, че това се очертава да бъде най-интересната и посещавана тема във форума. Има всички шансове да откаже хората дори от гледането на турски сериали, само и само да могат да разберат какво се е случило в следващия епизод от темата. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Бе за турските сериали не знам оти,,Листопад,, си е сила ма тва ,,Стъклен дом,, и др. ги отбраздихме мноо лабави са в сравнение с наща сапунка мъцни Ханчо у коя серия са ше палиме Волво-то с чаша от кафе и майстор от Титан ,че тез от Волф забегнаа . ;)

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Неделя, 30 Октомври, 2011, 18:53:07
Бе за турските сериали не знам оти,,Листопад,, си е сила ма тва ,,Стъклен дом,, и др. ги отбраздихме мноо лабави са в сравнение с наща сапунка мъцни Ханчо у коя серия са ше палиме Волво-то с чаша от кафе и майстор от Титан ,че тез от Волф забегнаа . ;)

Няма начин да не дам още 100+а на Бригадира.
Евала правя на Ханчо ,че отвори тази тема да се посмеем малко !  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

han_krum

Бригадире кво съм ти направил та с дискордия да ме сравняваш?????У тая фирма бате Ицо редовно ми се обажда да пита кой от неговите служители е виновен да му кенсалирам заявката!
Ма както и да е...........Вика се пътна помощ и то не ТЕТи 90 щото смъкват кожата до петите................Юнаци сполай ви.....................ма като нема хора,нема и човеци!А са ми кажете кво да праим аз?Аз ще му удържа и заплатата  и командировачните ма да го нагоним ли?????

han_krum