• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Ханчо баце според мен ти малко вискито сръбни са и остай кулминацията за финало на сапунката,па и от 200-те молби ко че избереш ми кажи.
Тоз убавец барлем ти докара дръгело до Софето даже разтоварил и чак след тва греда ми ако са уцелиш некой кат онзи с крушките ко праиме он че ти шитне нафталино оше на Видин заеби не се вкарвай са у нови филми ,виж там сръбни виски чопни фъстъчки и врътни на Ицо ти метне един прицеп да спасиш неустойката па ако ревнат ,че не е хенгер се напрай,че Ицовият шофер е изтрещел и объркал колите. ;) Знааш как е.
Абре и кой тоз Ицо,че се цаним у пуста Дискордия бем ли го откога за кадър давали по 800 лв за 2-3 месеца,дай да редиме нещо.

Бриги Магнито

BoBy_BoY

Цитат на: han_krum - Неделя, 30 Октомври, 2011, 20:17:59
Бригадире кво съм ти направил та с дискордия да ме сравняваш?????У тая фирма бате Ицо редовно ми се обажда да пита кой от неговите служители е виновен да му кенсалирам заявката!
Ма както и да е...........Вика се пътна помощ и то не ТЕТи 90 щото смъкват кожата до петите................Юнаци сполай ви.....................ма като нема хора,нема и човеци!А са ми кажете кво да праим аз?Аз ще му удържа и заплатата  и командировачните ма да го нагоним ли?????
Сори, ама за к'во ни питаш нас ,,К'во да го правиш?"? Кога го назначава от форума ли се интересува? Виж, нали си имате едно там обединение-питай ги! Не, консултирай се с адвокат! Абе я най-добре го изтропай на НАП'а за ,,черни курсове", а?
Не мога да разбера кое те е подразнило в случая- че ти е развалил банкета, потрошил машината, барнал черно курсче, показен начин да го олщетиш,... Какво?
Или по-скоро си правиш реклама на фирмичката за своята кадърност, кадърността на кадрите, платежоспособността, ...
Много питанки имаш, Крумеее...

BoBy_BoY

kaloyan Mladenov

Слушай сега Круме,проблема ти идва не от тва ,че видиш точно този шофер ,ама точно в този момент е направил еди си кво.Ако ти и твойта фирма сте съглам ,такива немаше да работат при тебе...А иначе мани момчето щот кат почнех да ги сменяваш още по зле ше стане,те видиш ли въпреки всичко пак приятелски съвет получи...

dinko_68

Цитат на: kaloyan Mladenov - Неделя, 30 Октомври, 2011, 23:40:05
Слушай сега Круме,проблема ти идва не от тва ,че видиш точно този шофер ,ама точно в този момент е направил еди си кво.Ако ти и твойта фирма сте съглам ,такива немаше да работат при тебе...А иначе мани момчето щот кат почнех да ги сменяваш още по зле ше стане,те видиш ли въпреки всичко пак приятелски съвет получи...

Те това се опитвам и аз да му обясня на Хана а и на други негови колеги,трябва само да се примерят с мисълта, че е необходимо да започнат да си плащат едни хубави европейски заплати,точно на определена дата в месеца а малко и отношението да подобрят към човека който са наели за тази не лека задача и ще имат в тяхно лице едни кадърни и честни професионалисти готови винаги с желание не само да изпълняват поставените им задачи ами да защитават и изграждат имиджа на фирмите им на нивото на западно европейските.
   Господа Работодатели, разберете, че ние вашите шофьори сме лицата на вашите фирми и на самите вас пред чуждите спедиции, логистики и компании с които вие работите и сте в пряка зависимост!

Бриги Магнито

Момци манете го Ханчо он завалията се чуди кви да ги завърти.Определено историята разказана е меко казано недоизпипана има пробойни отвсекъде я четох и изтръпнах да ви каем,то беха спринцовки,то беше монтьоре,то беше пътни помощи,то беше частни курсове оти били кратки и т.н.,то дръгел палиме 1 седмица за 2000лв оти му свършил нафталино и тем подобни я почти му съчуствах да ви каем.
И то как няма му съчуствам да кажем,че има поне 10% истина у разказа му вижте ко се получава и защо Ханчо гризе нокти.
Та тръгнал Ханчо на банкет,забележете банкет у никое време,мен ако питате е фанал новата диспечерка и е ръгнал и показва забележителностите на фирмата оти жена му-шефката ако го добара,че стане мазало.И тамън е стигнал из некой банкетен обект из Бояна и му се обадили,че Гошко примерно де му ревал 1 ден,че нема нафта се прибере верно е угаснал.Ханчо тръкнал бръмбаро и казал е как не му е стигнала бре тоа оше поне до Варна моеше да отиде ми натовари и е фукнал към мястото на събитието още повече ,че новата не е била мноо впечетлена.Та как и да е отишъл е почнало се е кат шефче да мъца я тука бутни я там да запалат дръгело ма дедов оти кат ги гледам с ко са ръгнали го палът малко ми настръхна перчеме ви каем та евентуално по некое време мое и да са викали нешо ги сеца,дърпа и там нещо си оти за беля Ханчовият дръгел е клъцнал на кофти место и чичко полицай им е казал да се ориват оттам повъзможност най-бързо.Докато става всичко това същио дръгел е требвало да товари оти Ханчо как ше изпущи баклавата ,ма те греда закъснели са или просто се наложило да праща друг дръгел и вместо а прибере наш Ханчо некви си да каем 300лв е прибрал 200 ,а то така не мое.По некое време е изтрещел Ханчо наш и е решил как да шлевне колегата и ко че му шлевне освен заплатката он не че мислеше му я дава оти тоз бачкаше ма диреше пароци и те ви Ханчовата дилема.
Ханчо баце турни ръка на сърце и мъцни барлем диспечерката убава ли е,струва ли си.Оти инак бем ли го фърляш се у филми иди ми дойди ми,а това не е убаво за бизнесо тамън по 2 причини.
1 Причина не моа да знааш къв убавец ше ти дойде-тва ти го гарантирам
2 Причина твойте клиенти кат гледат кво мениш съставо ко според теб ше си помислят,че си стабилна фирма с традиции ли или викаш те такива неща ич не ги мислат. ;)

За тва Ханчо ти казвам цокни си виски прави се на луд ,,шефката,, те не подуши и си свиркай ,сешаш ли се.

Виж моя милост па кви цветни серии мое ти прожектира  ;) другио път ти казвам гледай да е кражби и продажби мноо се котира и шансо те изловът у недействителност е минимален.
За са ти мъцам де се дъниш,ма нема да е вечно тва и виж там оправяй сюжетите,че ше ни се смеат ората.

Чей ,че забравих:
Относно частнио курс ако въобще е имало такъв ,Ханчо не посмя ви обади,че става дума за детската стая на детето и колегата е метнал на излизане от митницата едно бюрце и легло та да ги свали у тех си у Левски Г,кажи си бре Ханчо не се стеснявай.Оти баце с дръгел кат твоя от Кремиковци до Левски Г ко друго ше ми товари пичо,ламарина ли или па винкеле?Ханчо стегни се баце и аз ги ядем с колците ма не чак толкоз бре.

Само ти каем почваш да заприличваш на бай ти Данчо и он завалията не знае на кой свет е ,стегни се за разлика от него ти имаш шанс се оправиш все още.

admin

Многоуважаеми Бригадир, трябва да призная, че сагата започва да става изключително интересна. Особено след последните разкрития. Очаквам и още подробности. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

han_krum

Баси тоя Бригадира добре ме разбира...........................верно,че излезе че се познаваме.Да ти каем за диспечърката...малииии цепеняк голем е!!!!Само не позна за шефката,баце още съм у категория single демек ергенче.Браточка и камиончето нее чак толкова дъргел.......И виски не обичам много много...........ма го лъзгам за кураж!!!!
Обаче админа е прав ................цепим рейтинга :))))За това и учело ме туриха!
И да ви каем утре имам насрочени 4 интервюта за шофер на авариралия хенгер...........да не се познаеме!!!
А сега сериозно:като юнака ми прееба камиона аз на кому да се жаля?Повече от ясно ми е,че нещата са извързани!

imter

Следя темата с огромен интерес :),та да попитам,къде и кога ще са въпросните интервюта,за да може да се видим на живо и да се познаем  ;D ;D ;D.Предполагам и колегите ги интересува ;D ;D ;D ;D ;D ;D

admin

Цитат на: han_krum - Понеделник, 31 Октомври, 2011, 20:24:49
Баси тоя Бригадира добре ме разбира...........................верно,че излезе че се познаваме.Да ти каем за диспечърката...малииии цепеняк голем е!!!!Само не позна за шефката,баце още съм у категория single демек ергенче.Браточка и камиончето нее чак толкова дъргел.......И виски не обичам много много...........ма го лъзгам за кураж!!!!
Обаче админа е прав ................цепим рейтинга :))))За това и учело ме туриха!
И да ви каем утре имам насрочени 4 интервюта за шофер на авариралия хенгер...........да не се познаеме!!!
А сега сериозно:като юнака ми прееба камиона аз на кому да се жаля?Повече от ясно ми е,че нещата са извързани!

От 200 CV-та 4-ма кандидати е добър финал за подбор. Виж там да не са дошли само да видят диспечерката. А на кого да се жалиш...ами май няма на кого. Успех!

Бриги Магнито

Оууууууу Ханчо баце груба грешка ти каем с натирването,чуй са че ти шепнем оти.
Значи свирено ,дръгело ясен дал фира он поече фира нема на де да даде са щеш нешеш ,че го праиш така или иначе ,на нащо момче му резна заплатката он ти и плати и пътната помощ направо ти е пич още повече веч ко и да го режеш нема да ти мъцне за рекет де ти праили напрао забрави бе с две думи си го вързал ма отвсекъде.Са новио бем ли го ,ми ако не е кадър,ми ако те цоцне с маркучо а?Кажи как я мислиш напрао ти се чудим,мани ми са че мине месец,два,три и новио ше сака пароци ,ко че го работиш та му ги къцнеш,не бе кажи ми.
Мани фърлил си се у филм напрао ти се чудим.
Относно шефката баце е айде крайно време е шо чекаш,то не че и аз съм намерил девойка ма ти шефче ,а у джипо или маудито А8 само диспечерката търка стелките не мой така,наш ли ква убавиня си е да си тако и вако ше се докажеш кат майстор на спорта,те сам видиш лабав си тука един каруцар ти фана спатиите требе задобриш у маневрите ,а най се задобря кога слъготваш жената и любовницата  ;) та трупни опит у лавирането и ти каем тва да изклатиш некой шофер,че ти е игра,даже оня че си мисли че он те е прецакал,пробай бре .
Са относно ,,диспечерката цепеняк ,,видело се е банкет нема да има,ти си припалил по дръгело и за интервюта ми мислиш я за най-арно вземи ми мъцни телефончето и да те поотменим един вид оти ,че я загубиш кат кадър да знааш и нема се плашиш я си нефелим ,тъй че кога решиш лесно че я смамиш отново.Инак са главата ти тръни,,цепеняка,, иска на ресторантче,на туй онуй -дай че ти ударим едно рамо ,а видиш колко съм пич,пък ти после че вземеш да дръннеш на Ице ме вземе при него се видим у фирма.
Относно познаването баце бем ли го ,но мислим баш теб не съм те срещал оше ма знам ли ти па мене мое и да си ме срещал.
И виж там за новите серии,че зациклихме,а народу тръпне у очакване или че бичиме едно to be continued и да чекат,само лошо че ти ше изпортиш работата те ко си ги почнал сека седмица интервю през седмица греда ,напрао ми се чини ше подадеш макс до 3-4 дена ше разкажеш новата серия.

kaloyan Mladenov

Цитат на: han_krum - Понеделник, 31 Октомври, 2011, 20:24:49
А сега още по сериозно... ти като му резна заплатата под предлог ,че треа си плати пътната помощ(що за глупост е тва) той на кого да се жали.А?

han_krum

Ей Бригадиро баце много диалекти менкаш и не те много разбирам!Пропуснах да ти каем ,че бате ти Ицо е баш чорбаджията на Дискордия-та..........Ма както и да е!Кво съм ти направил та да ме кълнеш да се женим млад??????????????АААА ма щом и ти си на моя хал ерген-а да ти се връща тъпкано!Ма това искрено ти го казвам!
Са за  шофера...............ни,че ви е първия,ни последния.Аз книга с файлатони мое да издадем от подобни простотиии и глупости шоферски!!
Ооо баце да ти каем един колега каза,че над 1000 CVта е получил  като е писал,че таралястника кара само у бугарско и плаща на км....
Праи си сметка колко сте изгладнели :)))))))))

комбайнер

Цитат на: han_krum - Вторник, 01 Ноември, 2011, 20:44:32
Ей Бригадиро баце много диалекти менкаш и не те много разбирам!Пропуснах да ти каем ,че бате ти Ицо е баш чорбаджията на Дискордия-та..........Ма както и да е!Кво съм ти направил та да ме кълнеш да се женим млад??????????????АААА ма щом и ти си на моя хал ерген-а да ти се връща тъпкано!Ма това искрено ти го казвам!
Са за  шофера...............ни,че ви е първия,ни последния.Аз книга с файлатони мое да издадем от подобни простотиии и глупости шоферски!!
Ооо баце да ти каем един колега каза,че над 1000 CVта е получил  като е писал,че таралястника кара само у бугарско и плаща на км....
Праи си сметка колко сте изгладнели :)))))))))

Чорбаджи, Круме!
Така както си драскаш, може да подсетиш някой по-мераклия колега, да те спревари и да четем сбрани под подвързия твоите мъдрости.
Мълчи си, така ни е по-арно!
А па с тая сметанка нещо издишаш, де пишуркаш за гладни шофьори.
Аз си сметам кога ми е кеф, и ми е кеф да си сметам. Ама тук с просто око се види, че имало кандидати, ама чак пък гладни шофьори? Ще има много шофьори свободни, щото не са ни мед. сестри, ни па доктори та да запрашат в чужбина. Па и може камионите да са понамалели, а?
А че има гладни българи, сигурно. Ако станат повече тези гладни българи, по ли ще си на кеф? 
Ти за какво работиш? На чорбаджията що викат така?

admin

Ювиги, при теб 200 CV-та, при колегата ти 1000. Чудя се тогава защо има фирми, дето са като абонирани във вестниците и сайтовете за обяви? И сега да влезеш, ще ги видиш. Някои фирми направиха по 2 години стаж вече в търсене на шофьори. Даже наизуст ги научиха колегите. И да ти кажа честно, аз лично не се чувствам "изгладнял". А пък мнението ми за теб благодарение на такива изказвания продължава да се топи като сняг на слънце.

wolves

Чорбаджи Пенчо,прочетен вестник си ти ясно е,чанта от смачкана кожа.те светнем нещо поне ти е мътилка,видно е.Сменил съм доста фирмета,доста и пометнаа яко!!!!!!!Я па съм си шофер.А и по онуй време доста ,,директори ,,,смених.Нещо да ти светкавица дойде у празната кратуна,надали,трудна е вашата,под възглавниците ви е пълно с банки и айдуци,немате мира.Сигур си тургаш и по некоя глава чесън белким таа нощ спиш,а не па таласъми да сънуеш.Па мое и да си пометнал веке,щом толку се моташ тука а не бегаш по асфалто да дигаш пушилка.Ай со кротце и благо се стопи,мирни се,че дръгелчо па без райфен останал.

wolves