• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Круме, ни те знам ни те познавам, но ще ти кажа че грешиш Бате. Гладен шофьор няма, винаги се намира работа,и от глад няма да умрем. Напротив, такива като теб с лопата да ги ринеш и май глад вас ще налегне.
А колкото до темата която се разисква, там за твоите проблеми с шоферо и дръгело ти. Не се наемам да коментирам, защото не познавам нито теб нито шоферо ти, нито ситуацията.
Но Еваларка ти правим, че отвори темата, искрено и с глас се смях докато четох коментарите, и твойте и на Ники(Бригадиро). Отдавна не се бях смял така. В сравнение с вас двамата Шкумбата ряпа е ял. 

DeDo Vi

Бриги Магнито

Ханчо баце та а па са ква е ми мъцни,четем те скокнал си у драмата .Мое ли ми пишеш за глад шоферите били гладни я па ми мъцни кат познаваш Ице тоя оня кой от тех па му стигна се наяде и ми мъцни също Мето-брикето у моменто сит ли е,та зафана че шоферите били гладни.Я донекъде те разбирам е по напреде ти беа писали за интервю как се провежда и кат ви знам и мъдростта шефска,която масово ви се върти из главата от сорта на,,тоя е гладен ше върши работа,, напрао ти се чудим.
Са относно гладо за шоферите и шефовете не знам ,ма язека цел живот съм си гладен съответно съм си у криза,та кат съм си гладен са според теб ко ми е оти мен ми дреме на половеро ти каем .
И крайно време е Ханчо след кат зафана серията Глад се очовечиш малко и да мъцнеш сладка дума на Ице за менека се нараним малко,че стана страшно вече ,не се издържа.
За другио вариант ти да ме нараниш напрао не смеем те питам,оно е ясно че никъв шанс немам се доредим у твойто АПК оти ти стабилен съставо па те и страх от глад да не вземем да нараним диспечерката.

П.П. Сори че почвам малко да се снимам у сапунката ма она фана къде мелодрама,а я съм екшън пич и немое се излагам.
Обяснение:Ханчо диалекто де го ползвам е 20% софийски и 80% горубЕнски  ;) тъй че стегни се баце научи езиците,че нема си интересен на диспечерката.

Апропо баце ко стана с диспечерката нарани ли я на банкето или оше си гладно момето и най-важното мъцна ли и за мойта натурка ако не си и мъцни,че мноо я аресвам.

Бриги Магнито

bad_kras

;D ;D ;D Шо ли ми се чини , че баш Крумя му е резнал финансо на "нащу" крум де съ опетлава из сериите тукя , та дет не е апнал на банкето , ми момата не можел да боцне , та май гладен веке че си оди. Дън му прибере и тато (баш Крумя) возилото , че не мое се покае пред CV-дателите. Земи баце послушай татя си и поне из гаража мое се завърташ , къ нема с го са драчиш. Па мое и некоя и друга история да скалъпиш покрай баш масторите там има ко да научиш още. ;) ;) ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

han_krum

Браточки въртите и буксувате у место!
Нито аз ,че променим нещо у мисленето ви ,нито вие у моето.Юнаци остава банките да говорят.На мене дъргелите на вас къщите,че вземат :)))))))))
И Бригадиро като си толкова горублянски разбирач поради що ти взема банката камиона?????
Евала ви праим...........ма са с новите изисквания за подновяване на лиценза бая глад се очертава.............Айде сполай ви,че диспечърката треба да и бъде обърнато внимание :))))))))
Много ви падна нивото..........запростехте нещо?!?!?!

tirtonev

Ханчо баце,ако закъсаш за парета баце аз съм насреща.Колкото кажеш,толкова ще ти дам,не щем лихви.Само една молбичка,да врътнем едно курсче че умирам от скука в къщи.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

Бриги Магнито

Хи хи Ханчо бацин оти скърши яко у лево бре.Грешно ти инфото прибраха ми девойката бре не дръгело  :D :D :D ;)
Ханчо бацин ти нали си железби пичага и старото железо де си го чуваш си ти у гаражо ,сам каза къщи и ниви не си залагал ко се плашиш от банки .Мен ме не бъркат ни банки ни лизинг компании,но виж ЧЕЗ ми иде ги уринем ма как и да е.
Мъцни са що стана дръгело след финансова инжекция от 2 бона българска пара пална ли да го е.. или макя.И най-важното баце те светнем я мое си въртим гуми оти са ми дали съответно си имам ,съответно не са мои и ми дреме колко ,че си връткам ми ти бацин ме осветли гуметки имаш ли ,че почвам те мислим.
Са мани заяжданията и мъцни шо стана с новио работник ,че го мислим ша го баде ли или тц.
Бе по-просто да те питам ше ли ти сака заплатка или нема ти сака заплатка.

loshdancho

Четох четох и се смях много...
По въпроса с молбите и CV . Към всички колеги се обръщам (и към Han Krum) . С молба не става . До като  колегите ходят да подават молби и Вие работодателите взимате  хора по обява така ще е .
Добра работа се почва само препоръчана от колега. Добри работници се намират само  от  близки хора , които дават гаранция  за назначените. персонал не се назначава а се крадат кадри ако не Ви е ясно.
Дори сега да има 200 CV колко от   подателите знаят какво  е тиркарнет и как се седи по опашки.
Колко от  подателите  на CV могат да сменят  тубелес гума  без да имат джанта, знаят къде и как се гресира  и т.н.
Добър колектив се гради и се стимулира  с години.Ако наистина ти е толкова ценен камиона как така решаваш да го дадеш барабар с стоката  на непознат.
Казва  го човек  който до сега е започвал работа, която е добра и си заслужава само  с познати и са го търсили в къщи по тел. за да почне при тях.
Вдигал съм се до Aтина  за да се видя с работодатели  и са ме питали в коя фирма работя  за да я викат нея да им докара стоката(ставаше дума за охладено месо).Последния ми се обади три пъти в нас и ми каза както кажеш така ще ти плащам.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

han_krum

loshdancho евала !!!!!!Някой които разбра за кво причам на раята!!!!Евала..............!!!!loshdancho е от хората на които примерно се обаждам когато поредния дръвник не знае как да се прибере от Германия или елементарно от Силистра.Това е наречения на жаргон"спасител,,.Връща камиона от всякъде,знае на коя митница как да се оправи,но затова иска и съответно получава пари.А селските камионджии и дап-аджиите да се прибират както искат :)))))))Ма зарезал камиона еди къде си?И нали сее подписал,че е получил и гумите и аксесоарите..........Ми като не ги издаде(щото е изоставил камиона примерно на Бари) значи ги е откраднал.Значи обръщам се към полицията.....И нека реве в агенцията по труда и нап и на арменския поп да реве :))
И верно ее истинския шофьор се краде-той не остава без работа................стотици са случаите когато изедника чупи пръсти щото шофера немое да се справи с елементарни неща!!!!
Ма давайте апете ме...................верно по-леко ви става ,ма не и по-лесно!!!!Алал ви вера!!! И още един път евала на loshdancho!!!!!

kaloyan Mladenov

Ти на нас ли викаш "рая" бе...
Знаш ли каде бих те заапал ,кай коя ти е фирмата да доем те заапем за гръкляна да видим на кого ше викаш рая ти...

admin

Цитат на: kaloyan Mladenov - Четвъртък, 03 Ноември, 2011, 21:08:28
Ти на нас ли викаш "рая" бе...
Знаш ли каде бих те заапал ,кай коя ти е фирмата да доем те заапем за гръкляна да видим на кого ше викаш рая ти...

Калояне, остави го. Няма смисъл да се създават излишни напрежения във форума. Аз лично го прецених колко струва и не бих искал да отговарям на нито една негова дума от този момент нататък. Същевременно и като администратор на този форум ще следя да няма допълнително наливане на масло в огъня. И като за финал, ще кажа на така нареченият "хан", че този форум е последното място, където ще си придава някакви важности. Виж там, пред диспечерката може да се прави на големият шеф. Тук обаче има други правила и "раята" няма да толерира подобно отношение.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kaloyan Mladenov

Прав си ,позатрий неговите работи и после изтрий и моя пост ,съжалявам че шти създам работа,ма не бехме малоумни ,некадърни ,,па накрая некой да ми вика "рая"...Малееее

admin

Цитат на: kaloyan Mladenov - Четвъртък, 03 Ноември, 2011, 21:17:39
Прав си ,позатрий неговите работи и после изтрий и моя пост ,съжалявам че шти създам работа,ма не бехме малоумни ,некадърни ,,па накрая некой да ми вика "рая"...Малееее

Не, мисля да го оставя, за да видят всички какви "чорбаджии" ражда България.

DeDo Vi

Админ, моля ти се бан го тоя келеш Хан ли е къв е. Добре, повеселихме се с него и Бригадиро, но тоя пишман чорбаджия прекали. Айде да не започвам и аз, че ако почна нали се сещаш че ще се наложи да триеш цяла нощ   :)

admin

Нашият мъдър народ има една много хубава поговорка. "Каквото повикало, такова се обадило". Ще помоля всички да запазят спокойствие.

bad_kras

;D ;D ;D Мисля че сериозните фирмаджии и чорбаджии , не търсят с кого да разчесват по форумите , а си карат работата . А такива дето се праят на тарикати със по 200 CV-та и само се чудят от де каква информация да докопат за да си намерят поредните жертви за шофьори , та да си спасят жалките фирмички и камиончета - за да не им ги земат банките -  нема да изкарат дълго в бизнеса !   :o  И то защото вече се чудят как да научат по подробно шофьорските тънкости.   Това става само като захапете и вие волана господа чорбаджии!!!!!!!   А относно с новите изисквания за лицензите , Ханчо май ти си на прангара а НЕ ние.  Може и да дойде избора ти - кой камион да си караш!      8)

bad_kras