• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Хи хи Ханчо бацин па се представи с твойто мъдро мислене.Ский са сложен момент е мисленето еле па на мене ма ти бацин напрао затвърди ,,онбашийското,, мислене .Глеам па с рогата си скършил къде ората ма ко ти кажа-ти си гоУем баце и тъй че си мислиш дорде си жив.Само едно ти мъцнем да си знааш тва живота малко кофти нещо понекога вземеш та се спънеш и у твоя случай мноо,че боли оти паднеш ли отвисоко мноо боли.
Са глеам те почна па да определяш ората па и Данчо ти мъцнал и еталонче ,кой качествен кой не,четем Ви и да Ви кажа оти не вземете си врътнете по едно шайбе и си се вземете сте си качественни кадри у качественна фирма.

Ханчо баце факт е ,че се те ядех за нещо,но бацин беше барлем у шеговита форма не моеш да отречеш ,теб кат те гледам обаче немаш грам човешко отношение и възпитание за човек със силно класово положение,та мислим ти теглим една и оди се снимай или па връти на Данчо.
Лош данчо баце интересно мислене баце ти казвам,че вадиш еваларка само да те питам човек де си кюта у едно фирме барлем от има нема 10 години и никой му не върти оти му немат телефона или па некой ако па му врътне случайно нашио му откаже къв човек е според теб качествен или некачествен.
И не е ли малко странно,че в твоя случай мноо па въртения станна тоз качественио толкоз ценен,че немое се заседи оти мноо го крадат се некой му върти и го краде.
Са по принцип не се заяждам ,ма ако сметнеш ,че се действаи.

Чудим се Ханчо,Данчо и сие:
-защо няма една фирма стабилна ,където да си хване персонала от как се сдобие с тапийка да си го обучи и да си го котка?
-защо фирмаджии разни се са недоволни ,че сме некадърни у Европата се кадърни ли са,те не бъркат ли или май там си имат друг момент ,който поради факта,че сме велики проспиваме
Ханчо бацин ти еле па и Данчо ,а и много други няма се смислите оти според вас грешката не е у вашио апарат,ма вземете гледайте по-демократично на тоя свят бре дори и да не ви допада.
Его от 3-4 поста последни де ги пишем само дръгляне и мерене на кой е по по или па му по по.
Ханчо ти са само мислиш колко ти бръкнал у джебо пореднио некадърник кат мен,ма баце у постовете ти да ти каем честно грам па не разбрах твоя милост колко па е кадърна освен,че си имал честта или ти или тате,маме,дедо,стринка да забършат некой лев от време уно и ти са да тупаш ръце и да викаш,че старото железо у гаражо си било твое,ма нек си е твое бре ко ми дреме кой си има коза си търси въже си я връзва да си я води,защо все някой ви виновен бре.
Писах ти там за 200-300 лева ти ме взе за пропаднал твой колега,даже и малко въображение нямаш бре,ти пикам на парите с твойто въображение си правим сметка къв ти живота ,вечен кошмар и вечното фукляване в стил ский къв ми джипа вчера си го купих ,сигур кафето у Неро си го пиеш за да си у тон с другио елит. :)Пустиняшко мислене и начин на живот,бутай си там как си знаеш и ми се смей ма колко си искаш.
И на финала те светнем не се жени оти половината старо железо мое ти фане гората,пък и недай си боже случайно ако имаш деца ше трябва и тех да ги обучаваш на маниера да са се тежкари,частна градинка,колежче частно бе мани все изваждане,аз нали съм си бедняк и за тва си не търсим ,,кака,,.
И наистина на финала Ханчо тук е форум за шофери бре чий го дириш тука ми кажи?-или не ти стигнаа заяждането с твойте убавци и дойде и тук да избиеш малко енергия,бре оди си сърбай уискито у Найхтклуб с диспечерката и ми се мани бре.

П.П. Шеф вземи се смисле бре нема утро нема вечер скии кви ги пишем и още не съм обърнал ептен,запоследно е тоз път -мноо те молим тръкни  ;)

Бриги Магнито

loshdancho

БРИГАДИРЕ  вземи смени хапчетата ставаш параноик !
    Нещо ме обърка с товарния влак или не можеш да четеш!
Хора като HAN KRUM не мога да ги понасям ,на двама съм зарязвал камионите пълни със стока (двата камиона  бяха  хладилници и стоката беше на +С Едната фирма беше "Кари-кар" другата "Миро-87") просто  тука не е  мястото да се псуваме.
За работата- Вярвай ми не съм останал никога без работа.  Просто ми  писва от еднообразие .
А това "колко време  работиш в дадена фирма"  ,го приемам като заяждане.

• Добър колектив се гради и се стимулира  с години

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Станаа те двама,баце мани ме бре я само си се заяждам бре цел живот.
Ханчо е пич ма не кара Москвич тва му проблемо я друг не видим.

lykimen

Каква коректност в нашата държава, бе хора. Това са простаци и простаци ще си останат. Всички шефчета все с нас се заяждат. Коректност, такава дума немаааааааааа!!!!!!!

vankata

Колеги, този Хан Крум не е никакав хан ами Пламен от Плевен "ЕТ Съни "Алооооооооооо, не се оприличавай на великия Хан. И стига си ходил от форум на форум да слухтиш как те крадат. Май никой не иска да работи при теб, а ти само се хвалиш колко много плащаш и какви кадърни шофьори имаш. Ами като плащаш и са ти кадърни шофьорите какво търсиш във форума? Ходи си прави черния списък И много поздрави на Васката Василиев, ако не е избягал и той.

Причина за редакция: Правопис и нецензурни думи!!!

han_krum

vankata нема как да съм Пламен от Плевен!!!!Него го знам само по фейс..............

driver1

Цитат на: han_krum - Събота, 05 Ноември, 2011, 17:27:09
vankata нема как да съм Пламен от Плевен!!!!Него го знам само по фейс..............

Не се обяснявай ся!

han_krum

Братле Пламен е готин човек!Ма аз немам нищо общо с Плевен.............Пламен си има принципи с шофьорите.........елементарно ги качва на камион преди да тръгнат на път!Пресен случай от при мене:човека карал актрос и му трябваха 80 км за да почне да свиква със скоростите на Волво-то.Вие си гледате от вашата страна,ама поставете се на мястото на изедника:залагаш всичко и идва некъв и ти троши елементарно камион за 30 000лв ,а тоя беден като ..................нема определение!Между Вас има и хора каращи в Европа и те знаят какво е таралястника да се скапе насред магистралата или маджарите да го глобят заради гумите и т.н.Господа това е отборна игра...........и нищо,че съм рязък на моменти ма истини казвам!!!Друг е въпроса какви хора ми опонират!!!!!Аз без шофьори неможем :)))Това са хората от които ям бял хляб!И почти всичките от моите ядадат БЯЛ хляб,но както е извистно във всяко стадо има и мърша!Сполай ви на всички и Евала на админа!!!!!Нямам намерение да се заяждам,но посочвам слабите ви места!И за рая-та........се извинявам-вие сте хора занаятчиии притежаващи един куп документи за  да карат камион!

driver1

Цитат на: han_krum - Събота, 05 Ноември, 2011, 21:06:23
Братле Пламен е готин човек!Ма аз немам нищо общо с Плевен.............Пламен си има принципи с шофьорите.........елементарно ги качва на камион преди да тръгнат на път!Пресен случай от при мене:човека карал актрос и му трябваха 80 км за да почне да свиква със скоростите на Волво-то.Вие си гледате от вашата страна,ама поставете се на мястото на изедника:залагаш всичко и идва некъв и ти троши елементарно камион за 30 000лв ,а тоя беден като ..................нема определение!Между Вас има и хора каращи в Европа и те знаят какво е таралястника да се скапе насред магистралата или маджарите да го глобят заради гумите и т.н.Господа това е отборна игра...........и нищо,че съм рязък на моменти ма истини казвам!!!Друг е въпроса какви хора ми опонират!!!!!Аз без шофьори неможем :)))Това са хората от които ям бял хляб!И почти всичките от моите ядадат БЯЛ хляб,но както е извистно във всяко стадо има и мърша!Сполай ви на всички и Евала на админа!!!!!Нямам намерение да се заяждам,но посочвам слабите ви места!И за рая-та........се извинявам-вие сте хора занаятчиии притежаващи един куп документи за  да карат камион!

Господине!

От известно време чета напъните ти тук и се опитвам да си обясня каква е целта на занятието. И нямам отговор! Не мога да приема, че сериозен работодател ще седне да пише в нашия (на раята) сайт. Да, разбирам, че надниквате тук за да научите какви са настроенията и нагласите...Това ми е ясно. Пък и може да си подберете сред нас някой закъсал и със свалени гащи колега. А друг - подходящо да  опишете във вашия сайт като "проблемен".Без дори да сте видели очите му! Не допускам обаче, че го правиш от алтруизъм и желание да ни вкараш в "правия път" и да ни посочиш кривиците. Повярвай - като хора в занаята, ние добре си ги знаем. Знаем и твоите и на колегите ти. Нали не смяташ, че някой ще направи дори опит да се промени? Всеки е такъв, какъвто е! Уравниловката е много тъпо нещо! Но статистиката е велико! Нормално е при толкова много шофьори да има и боклуци и "лоши" хора. Но нормално ли е при значително по-малко по брой фирми в транспорта у нас, толкова рядко да може да се чуе добра дума? Та вие не сте коректни дори помежду си, какво остава да сте коректни към нас!
          Колебах се известно време дали да напиша всичко това, защото самият аз търся работа и след думите ми шансът (поне в България) клони към нула. Но не можех да не го направя. Поне за да докажа, че и сред нас има мислещи и виждащи нещата хора. А те са недолюбвани от работодателите, защото мътят главите на останалите.
       Иначе - успех ти желая! И дано не съм отнел от ценното ти време в което се запознаваш с 1000-те CV-та, или колкото там бяха...

Ивака

Жалко за вас,компетентни и не толкова компетентни колеги и работодатели Хан Круме,защо се правиш на улав и не си признаеш,че се бъзикаш с всички твои колеги?Ти не си никакъв патрон,ами си правиш гаргара с колегите!Всезнайковците тук би трябвало отдавна да са го разбрали!Защо изобщо се връзвате на тези теми?Кой ще се занимава с нас,вместо да си гледа бизнеса? Тоя Хан ви изигра всички! Евала ,че ви отне от времето!

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

han_krum

След последния пост ще замълча в знак на съгласие!!!!! :o ;D

kaloyan Mladenov

Механик-водач

Цитат на: han_krum - Събота, 05 Ноември, 2011, 21:06:23
Братле Пламен е готин човек!Ма аз немам нищо общо с Плевен.............Пламен си има принципи с шофьорите.........елементарно ги качва на камион преди да тръгнат на път!Пресен случай от при мене:човека карал актрос и му трябваха 80 км за да почне да свиква със скоростите на Волво-то.Вие си гледате от вашата страна,ама поставете се на мястото на изедника:залагаш всичко и идва некъв и ти троши елементарно камион за 30 000лв ,а тоя беден като ..................нема определение!Между Вас има и хора каращи в Европа и те знаят какво е таралястника да се скапе насред магистралата или маджарите да го глобят заради гумите и т.н.Господа това е отборна игра...........и нищо,че съм рязък на моменти ма истини казвам!!!Друг е въпроса какви хора ми опонират!!!!!Аз без шофьори неможем :)))Това са хората от които ям бял хляб!И почти всичките от моите ядадат БЯЛ хляб,но както е извистно във всяко стадо има и мърша!Сполай ви на всички и Евала на админа!!!!!Нямам намерение да се заяждам,но посочвам слабите ви места!И за рая-та........се извинявам-вие сте хора занаятчиии притежаващи един куп документи за  да карат камион!
И до къде пътуваш с тези камиони за 30000 лева ,бе Чорбаджи !
Много скъпа техника си им дал на шоферите ,байно !
Според мен ти си първообраза на Шишко Бакшишко !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

DeDo Vi

Е хайде стига му се връзвахте на тоя бе. Май верно си прави майтап с нас. Не му обръщайте внимание.

DeDo Vi

Круме, евала ти правим, ако не друго поне раздвижи малко Бригадиро отдавна не беше буйствал така. Скъсах се от смях.

DeDo Vi