• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

godji

Цитат на: han_krum - Събота, 12 Ноември, 2011, 21:23:39
Малеее требва ди ги провирявам вече за дамаджани с домаша ракия и вино!!!! :D :D :D

А я сега левенти мой да ми дадете акъл:
Един юначага ми се прибра със 150 л в резервоара!!!!!!!!!!!!А требваше да е на червено,според това дето го е харчил до сега.Дали щото качих втори човек в Атина или щото не духаше вятър и е дал икономия????А???Кво ше кажете........нали сте все разбирачи дайте ми акъл! :'(

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!
Я кажи какъв разход ти е давал досега и колко км. му е последния курс ,маршрут  с какъв товар и т.н. ?!
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

kaloyan Mladenov

Неъ ли та срам бе,викаш ,че две години тоя ти е шофьор и кара по една и съща релация, и ти след две години да му прайш сметката...
е те тва на нищо не прилича.

24мес по 2 курса у месец да е правил малииииии тва са 7 тона нафта брат....ти си го загазил здраво да знааш...

kaloyan Mladenov

han_krum

Бе прави сте.......................крадат!!!!Ма са нее успял я продаде ли да я източи незнам?!?!?!Неможе все на "изпарения,,да ми се прибира и са като се качи втори човек..............ебати икономията(и сега по закон трябва да му я платя,нали  :o)................Интересно ми е ако качим трети човек дали 300кила икономия,че ми даде?
Ма младежо,че постои у бокса 2-3 седмици та видиме колко подхарчва таралясника!Малее за резил станах, а уж за светнат се имам :(((

imter

Защо не се качиш да направиш ти един курс с камиона до там,може твоите хора да са намерели някои кладенец в Гърция ;D.Ще удариш джaкпота ;D.

van198

Всички началници слагате норма за максимален разход и когато сме  под нея вие сте
доволни . Ако има разлика то това е нашето бонусче . За безплатен транспорт  до
работа. За ниското заплащане , за осигуровките на мин. праг , за командировки които
не виждаме и др. Или  казано по друг начин коректност за коректност .

loshdancho

Цитат на: van198 - Неделя, 13 Ноември, 2011, 18:40:50
Всички началници слагате норма за максимален разход и когато сме  под нея вие сте
доволни . Ако има разлика то това е нашето бонусче . За безплатен транспорт  до
работа. За ниското заплащане , за осигуровките на мин. праг , за командировки които
не виждаме и др. Или  казано по друг начин коректност за коректност .

Точно за това сме се разбрали с моите бивши и сегашни работодатели .Имам норма и всичко под нея е мое.
затова  нямам норма, но нямам  икономии  и се работи на доверие или  поне аз работя така.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Механик-водач

Колеги,
Не се занимавайте с този човек ,нещо не му излиза все......
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

han_krum

Я вижте как почнахте да ме разбирате........................а тоя Механик-водач ако не беше овчар щеше да разбере за какво говориме.Ма странно как и Свилоза транспорт и тоя една и съща снимка са сложили...........Но това нее темата.Дали тоя толкова време мее краднал с по 150 л на целия курс.Явно втория водач му  е изиграл лоша шега......

pumix

Хан ли си,цар ли си,не те знам ама 2 години да те крадне некой и да не разбереш,те това не моем да си го обясним.Инак гледай тия двамата са да не почнат да те точат взаимно че тогаз си е***о мамата.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Бриги Магнито

Цитат на: pumix - Петък, 18 Ноември, 2011, 01:32:41
Хан ли си,цар ли си,не те знам ама 2 години да те крадне некой и да не разбереш,те това не моем да си го обясним.Инак гледай тия двамата са да не почнат да те точат взаимно че тогаз си е***о мамата.
:D :D :D И аз тва му редим ще бере джоджан Ханчо ми се чини с тез двойки,тройки.

BoBy_BoY

Цитат на: han_krum - Събота, 12 Ноември, 2011, 21:23:39
Малеее требва ди ги провирявам вече за дамаджани с домаша ракия и вино!!!! :D :D :D

А я сега левенти мой да ми дадете акъл:
Един юначага ми се прибра със 150 л в резервоара!!!!!!!!!!!!А требваше да е на червено,според това дето го е харчил до сега.Дали щото качих втори човек в Атина или щото не духаше вятър и е дал икономия????А???Кво ше кажете........нали сте все разбирачи дайте ми акъл! :'(

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!
Вярно е, че тука има доста разбирачи, но мене ако питаш най-добре е да си бутнеш дръгела в някой специализиран сервиз и да ти кажат от там. Това е доста спесифична информациика, мислим! Защото, когато почне да дава икономии на мотора му се свиват елементите-бутала, цилиндри, клапани, глава, блок,.... и тн, и скоро време може и да затегне!
  Като при магарето, почне ли да яде по-малко сено и слабее!

Механик-водач

Трябва да се смени софтуера на Хан Кумчо и нещата ще се оправят....
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

godji

Цитат на: han_krum - Сряда, 16 Ноември, 2011, 19:51:45
Я вижте как почнахте да ме разбирате........................а тоя Механик-водач ако не беше овчар щеше да разбере за какво говориме.Ма странно как и Свилоза транспорт и тоя една и съща снимка са сложили...........Но това нее темата.Дали тоя толкова време мее краднал с по 150 л на целия курс.Явно втория водач му  е изиграл лоша шега......
Попитал съм те нещо в началото на страницата !!!?

tutifruti_1961

Вярно че има боклуци между колегите шофьори, но много честни момчета които се трудят честно са третирани като такива, защото баровците не вярват на себе си камо ли на друг.Всичко се знае по тия релации ,защо някои шефове не си седнат на ..... и да вземем да работим като бели хора,но за тези ШЕФОВЕ.Сигурно не знаят за този форум, камо ли да споделят мнение.

Причина за редакция : Правопис

Giorgio_bg

Giorgio_bg