• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

han_krum

Момциииии ......................................да ви е Честита Новата Година!!!!!!!!!!!!БЕзаварийна да и на такива като мене да попадате!Нищо ,че пиша лошо ма не съм толкова лош...............................ма за първи път ми се наложи да режем преди Коледа ....пичовете се уляха ма с по-много.А за Сканиите шофьори не търсим......просто подменям два по стари камиона............немам сърце да се разраствам!!!!!!

han_krum

BoBy_BoY

Цитат на: han_krum - Вторник, 03 Януари, 2012, 14:40:21
Момциииии ......................................да ви е Честита Новата Година!!!!!!!!!!!!............немам сърце да се разраствам!!!!!!
Оооо han_krum, ти си бил жив, браво! Подмени ли си служителките? Сигурно, си! А щом си и сред живите значи си сменил и виаграта! Точно така, бацин! Джиткай си с тях, че на годинки да се разбесуваш, мхм... Инак ги гледам немат срам, да же си е престиж. Едни казват, че болката била кратко, но срама голям!
  Не искам да ги обиждам драйвърчетата ти ама по какъв критерий ги назначаваш? Доста мазохизъм лъха от постовете ти! Инак и аз желаем здраве и късмет през 2012! И разум!

BoBy_BoY

Don_Bazilio

Винаги ме е учудвало чувството за безнаказаност на някои ползватели на Интернет. Все си мислят, че няма кой да ги накаже за злите им дела... Господ забавя, но не забравя: шофьори ще избягат, любовниците ще поискат повече пари, доктора ще те предупреди за сърцето... И ако не се замислиш над тези (на пръв поглед дребни) сигнали, разплатата ще ти дойде като гръм от ясно небе. Просто бъди Човек. Не е толкова трудно!

han_krum

Абре чиче що ми е виагра като ми трябват още 5-6 годиники до 40?????????Служителките ги смених и днеска още една замина........................и то и щото на мене не угажда ма и по шофьорите вика безпричиннно.............момето неразбра кво значи полицията да не те пуска да караш(става въпрос за 1 камион мой дет от обед виси на витиня).....
И оня ръляк Don_Bazilio кво кълнеш бе?????Крадците трябва да не бъдат наказвани ли????????????????Мойто момче номерата от селски вечеринки при новоизлюпените,не при мене :) Сори ма два камиона да тръгват от Добрехт и едения да идва с 36ч закъснение некак си не идва..........нали и пастира да пропусне да отбележи,че е с GPS еееееее :) Ма хубаво е,че по-свестните шофьори не обичат мършата и споделят при назначение!!!!!!!!Хубаво,че и свестни има!!!!

BoBy_BoY

А, така! Почна да ми ставаш арен! Подушвам, че около Коледа стават чудеса (Руската, Сръбската и Арменската :D)! Аз снощи минах и наистина не можеш да се бориш срещу времето и природата!
За тези 36 часа би ли се конкретизирал, че като си мислим това си е долу-горе си е една междинна пауза! ???

han_krum

Пауза ма при друго положение...................курса е кръгов и двамата карат еднакво............ма единия е от Биомет, а закъсняващия е самодеец......................бивш капиталист и собственик на 4 камиона и то само за 2 г в периода 2007-2009 ...................

driver1

Цитат на: han_krum - Събота, 07 Януари, 2012, 22:42:32
Пауза ма при друго положение...................курса е кръгов и двамата карат еднакво............ма единия е от Биомет, а закъсняващия е самодеец......................бивш капиталист и собственик на 4 камиона и то само за 2 г в периода 2007-2009 ...................

Круме, какво против колегата от Биомет имаш?

han_krum

У грешка си.....................тоя юнак от Биомета е точния шофьор-дисциплиниран и некрадне почти.........Другия не чини.....

driver1

han_krum

Е нема що да ме пцуваш....................просто нечетеш или неможеш или неискаш!!!!!А ти да ни си кадър на Биомет та ги браниш толкова???????????????????????

loshdancho

А сега поне си много отворен и сам скочи в капана, Кажи как ще  стимулираш човека ,който си върши работата и си доволен от него.  Да те видим що за стока си на истина или се правиш на .....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

godji

Ще спре да пише за около седмица  :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Don_Bazilio

И оня ръляк Don_Bazilio кво кълнеш бе??Крадците трябва да не бъдат наказвани ли?

Ръляк е баща ти, Круме. За това, че не ти е дал домашното възпитание. Някога задавал ли си на себе си въпроса: Защо крадат? Такива си ги назначил ти и няма да ревеш като ощипана мома. Като не ти изнася - има си начини... Но не и да рониш крокодилски сълзи тук! И не ме наричай "Мойто момче", защото аз кога съм захванал шофьорлъка, ти си ходил прав под масата и си питал майка си: "Мамо, тва ли е небето?".

ET VIT-93

:oБрей,брей по-стар от Тутан Камон :o :D :D :D.Горе-долу ще да си набор на кофражистите на Пирамидите,бре.!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

imter

Вие нямате ли си работа,а влизате тук само да се заяждате,като ви гледам изказванията,представям си и колко ви върви и бизнеса,за това транспортния бранш е на този хал,от такива "бизнесмени",като вас >:(.

imter