• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

Цитат на: imter - Неделя, 08 Януари, 2012, 12:02:18
Вие нямате ли си работа,а влизате тук само да се заяждате,като ви гледам изказванията,представям си и колко ви върви и бизнеса,за това транспортния бранш е на този хал,от такива "бизнесмени",като вас >:(.

Аз не съм ефенди - наемник съм. Цял живот...

Don_Bazilio

ET VIT-93

:oАми сложи си подобаващо обращение пред ника. ;) :D ;DЧирак примерно,ама Don не ти оди в случая. :D ;D

ET VIT-93

Don_Bazilio

Използвал съм Don в смисъл на възрастен, уважаван човек-и от колеги, и от работодател. А за да те уважават - трябва да си го заслужиш! Чирак бях преди 31 години, младежо...

ET VIT-93

:oПознал съм за шефа Ти Тутан Камон,че не е между нас и нема кой да Ти оспори ТИТЛАТА ;D ;D ;D ;D ;D ;D,но за да сме сигурни Ние простосмъртните  :D ;D мъцни за сместа пясък и цимент при строежа на ХЕОПСОВАТА ПИРАМИДА ;D ;D ;Dд`а ориентираме за възраста Ти Done ::) :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Don_Bazilio

ET VIT-93

???Какво е 54  ??? ??? ??? ??? ::) ::) ::) ::) ??? :oКила ли Дни Месеци,или да ги броя за ВЕКОВЕ ;),и да Ти чиня селям за ТИТЛАТА,а кво це каеш ??? :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Don_Bazilio

Механик-водач

Да си ни жив и здрав !
Пожелавам ти сантиметрите да са инчове ! :P :P :P
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Don_Bazilio

Бяха, бяха-а-а-а. Сега са наполовина...  ;)

admin

Цитат на: ET VIT-93 - Неделя, 08 Януари, 2012, 13:42:36
:oАми сложи си подобаващо обращение пред ника. ;) :D ;DЧирак примерно,ама Don не ти оди в случая. :D ;D

Абе Вит, цялата година ще ни върви накриво с твоето черногледство. Има много шофьори, които заслужават титлата "Дон". Както има и работодатели, които не заслужават и чирак да ги наречеш. Пък и народа е казал, по дрехите посрещат, по акъла изпращат.  8)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ET VIT-93

Прав си Админ този от снимката е Don,а плащащия лизинга Му е чирак-100%. :D ;DПредполагам,Dona ще се е преоблякъл и напудрен за да е ДЖЕНТИ,а шефо неглиже и Глупак според теб май, оти му дал хлеб и нема АКЪЛ ??? ??? ??? ??? ??? :o ;D ;D ;D ;D

loshdancho

А колко бивши шофьори крадци познавам и си купиха камиони , а после искат тях да не ги крадат. Е да ама -каквото повикало такова се обадило.... Ще трябва та  си носят кръста
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

han_krum

Йо момци акъла ви напира......................и избива у правилната посока а на оня ДОН: не баща ми е ръляк ти си такъв....чиче минал си половин век и още си аргатин!!!!!!!!!!!!!!!Жив и здрав !
Ма е така обиждам и свестните м/у вас!!!А и ма и такива................алал ви вера момци как търпите прости чорбаджии!!!!
И на тоя дето ме пита как ще стимулирам тоя дето не закъснява,ще му отговоря никак..........той за това е назначен!

Don_Bazilio

Аргатин, ама читав. За разлика от тебе! И пак за разлика от тебе мен ме уважават -и ефендито, и колегите. Вече 14 години не съм си сменял фирмата. А от тебе колко шофери избягаха?Жалко недоносче!!!

Don_Bazilio