• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ET VIT-93

;DДоне,я съм 22 лета у една и иста па си кютим ;) ;D ;D ;DИ,те светнем преносен съм ;) ;) ;D ;D

ET VIT-93

Бриги Магнито

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 10 Януари, 2012, 21:42:55
;DДоне,я съм 22 лета у една и иста па си кютим ;) ;D ;D ;DИ,те светнем преносен съм ;) ;) ;D ;D
Сигурен бех,че има нещо ,инак не мое ,извън сите физични законе си. ;) :D

Бриги Магнито

Don_Bazilio

Бригадире, много неща са минали през годините през главата ми. И малко неща вече биха могли да ме учудят. Има и неща, които все още не мога да разбера. Едно от тях е това как се променя манталитета и ценностната система на българина като понатрупа малко парици. Именно тези парици го карат да забрави обикновените човешки добродетели, които ни отличават от маймуните. Виж например този, избрал за ник името на славния ни Хан Крум(макар, че като манталитет няма нищо общо с него!). За него най-важната цел е да да прецаква шоферите си, за да има парици за "момета"и джипки. Нищо досега не е споменал за семейство, за деца...Ми то коя ли ще се реши да има деца от такъв самовлюбен в себе си нарцис? Той никога няма да усети истинската радост от развитието на деца и внуци, никога няма да усети удовлетворението от това, че оставя нещо след себе си. Жал ми е за такива като него! Не смятам за унизително това, че съм бил цял живот наемник. Мое мнение е, че всяка жаба трябва да знае не само гьола, но и реда за квакане. Наличието на 2,5 или 20 камиона не ти дава правото да спреш да бъдеш Човек и да превърнеш в самоцел правенето на пари, без нищо друго да те интересува. Присъствието му тук е избиване на някакви комплекси и след всичко, което е публикувал тук оставам с убеждението, че иска да ни убеди в това, колко велик е в правенето на пари-по всички начини.Да, ама не! Великите хора оставят следа след себе си, а след него няма да остане нищо!

han_krum

Към Don_Bazilio много по мъжки го удряш...................доказа,че си нещастен човек!Чиче като скоро направя 30 г се надявам и това да стане....................а да ти споделя нещо:за да има такива като тебе с кво да си хранят децата и внучетата с какво да им направят сватби и абитурентски такива като мене правят лични,ма наистина лични жертви!При шофьорите на баща ми го има същото....................за да има какво да ядете се правят жертви-ма там е друго,той е човек на години и цял живот със шофьори сее занимавал и им влиза в положението!При мене липсва това..........сори!!!!Освен тебе всички други ми станаха симпатични................а ти си злобар :)))))))))Евала и злобата ще те изяде!
Чест и почитание към белите ти коси!!!!И дано правнуци отгледаш и абитуренти да ги изпратиш!!!!!!!!!!!!!!!ИСКРЕНО ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!!!
А за мене остава от такива като тебе барем лапе да видим.............щото съм на крачка от сериозен инфаркт!

Причина за редакция: Обидни думи!

Don_Bazilio

Ако бях нещастен, поне някой друг(освен тебе) щеше да ми го каже. А такъв, за твое съжаление, няма! Вече ти писах, че за разлика от тебе спя спокойно. Жалко е, че не си се научил от баща си на човечност. Ще го проумееш, но ще е късно! Ти сам каза, че тя ти липсва-човечността, де... Господ да се смили над тебе и да запази живота ти от инфаркт, за да имаш време да проумееш туй, що съм ти писал.

imter

Сега на  Ханчо няма да можем устата да му затворим ;D ;D ;D ;D ;D

Don_Bazilio

admin

Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 21 Януари, 2012, 21:51:38
Ako ние не можем, Админа може!

Единствено при нарушаване правилата на форума! В противен случай става цензура, но не това е целта на всички нас. Ще използвам момента да помоля всички участници в дискусията да спазват добрия тон. Ако имате да си кажете някакви по-специални неща, направете го посредством лични съобщения или по други начини. Крепко здраве на Хан Крум и нека не забравя "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Ханчо за 30 г. бацин у тая твойта тиква освен алчност и мегаломания май май друго не е уврело.
Не знам кви са ти личните жертви,но едно ще ти кажа шефче мое любимо,не гледай хората и техните семейства,а се погледни що за тип си ти.
Мразя да кълна,но на теб ти пожелавам у земния си път никога да не почувстваш що е сватба,абитюрентски и т.н. ,пожелавам ти го от все сърце .
Виж там връткай си диспонентките ,прави си шоферите на маймуни и трупай пароци много пароци.
Де ега тез пароци на финала само да моеш да си ги вземеш с теб,че иначе че артисат непоарчени.

Ханчо почна да снимаш некви нови филми и прекрачваш границата на човешкото бацин ич не си ми да ти каем и прескочиш ли я нема се плашиш и аз мога ,тъй че ако до сега съм писал тъпотии и т.н. и съм се старал да се държа що годе културно,доколкото съм могъл,това вече е история.

Моето пожелание го приеми кат клетва.
Аман от богове кат тебе.

Don_Bazilio

Цитат на: admin - Събота, 21 Януари, 2012, 22:09:43
Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 21 Януари, 2012, 21:51:38
Ako ние не можем, Админа може!

Единствено при нарушаване правилата на форума! В противен случай става цензура, но не това е целта на всички нас. Ще използвам момента да помоля всички участници в дискусията да спазват добрия тон. Ако имате да си кажете някакви по-специални неща, направете го посредством лични съобщения или по други начини. Крепко здраве на Хан Крум и нека не забравя "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски.

Очаквам Крумчо да те попита, Админе:" Тоя пък кой е и колко камиона има?"  ;D
Бригадире, мъжките клетви хващат на 99%... Ама не ми се верва Крумчо да е в оставащия 1%.

han_krum

Абе толкова време стана и още ми се вързвате......................и админа и той!!!!Момци това сам съм си го избрал и сам ще си нося кръстта!Колкото и да се опитвам да ви го обясня няма как да стане!Сполай ви......................ма ще продължавам да ви го говоря!!!!В нашата древност казват:мъжете псуват,жените кълнат.....................епа вие кълнете!!!!

Don_Bazilio

imter

Ханчо,не мога да проумея,ако въобще се занимаваш с бизнес де,как се справяш с него?Или се занимаваш до колкото можеш и  баща ти, после ти оправя бакиите ;D.

Бриги Магнито

han_krum

още се чудя що ли ви отговарям..................................ма кефите ме!!!!!
Аа бацко аз се смея..........................ма гадно е да казвам поради що..............Дайте за нещо по градивно да си говориме.......или не ви се отдава ????? :o ::) :P :D

han_krum