• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността и още нещо!

Започната от han_krum, Събота, 22 Октомври, 2011, 17:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bojo

8) колега actros1844 един плюс и от мен брат,много хубаво си го написал. То защо ние като във футбола, навън ни ценят,а у нас сме все некадърни,тва в кръга на майтапа, разбира се. ;D
Божо

bojo

Божо

kron

Не съм много съгласен колега моите впечатления са че и в българските фирми се ценят шофьорите,има тук таме някой шефове на фирми с по 2-3-5 камиона които са се взели много на сериозно и са се самозабравили и все ще са недоволни от хората които си вършат работата.По принцип има и една шепа колеги които прескачат от фирма на фирма и си показват рогите.В повечето големи и доста малки фирми колегите работят с години е винаги има какво да се желае но така стоят нещата.

kron

grants

Цитат на: kron - Събота, 20 Април, 2013, 07:53:06
Не съм много съгласен колега моите впечатления са че и в българските фирми се ценят шофьорите,има тук таме някой шефове на фирми с по 2-3-5 камиона които са се взели много на сериозно и са се самозабравили и все ще са недоволни от хората които си вършат работата.По принцип има и една шепа колеги които прескачат от фирма на фирма и си показват рогите.В повечето големи и доста малки фирми колегите работят с години е винаги има какво да се желае но така стоят нещата.
До не забравяме че живеем  България ;) много си прав колега.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Жожо 83

Интересно ми е защо Работодателю,заплащаш на км на шофьорите? Нещо абсолютно забранено като начин на заплащане от Закона?

vicho1968

съгласен съм че да работиш каквото и да е трябва да е с ум и сърце

Zaron

Здравей колега бизнесмен и т.н.
Това е сайт на шофьори, в който сайт ние Шофьорите да си обсъждаме свободно работа,наши си проблеми и неволи дори некоректни работодатели, в Европа с лопата да ги ринеш и какво ли още не. "Вашите" спедиторски сайтове обикновено са защитени с лични пароли и не са достъпни за нас, ето ви един голям жест от страна на АДМИНА. Та това е нашето място и поради тази причина Ви моля ДРАГИ работодатели не ни опорочавайте сайта.
Все пак претендираме,че живеем в демократично общество със свобода на словото, лошото е , че някои работодатели приемат изказванията на колеги твърде лично, било то истина или не.

ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА ПОНЕ В НАШИЯ САЙТ.

shisho

Цитат на: Zaron - Неделя, 12 Април, 2015, 18:15:48
Здравей колега бизнесмен и т.н.
Това е сайт на шофьори, в който сайт ние Шофьорите да си обсъждаме свободно работа,наши си проблеми и неволи дори некоректни работодатели, в Европа с лопата да ги ринеш и какво ли още не. "Вашите" спедиторски сайтове обикновено са защитени с лични пароли и не са достъпни за нас, ето ви един голям жест от страна на АДМИНА. Та това е нашето място и поради тази причина Ви моля ДРАГИ работодатели не ни опорочавайте сайта.
Все пак претендираме,че живеем в демократично общество със свобода на словото, лошото е , че някои работодатели приемат изказванията на колеги твърде лично, било то истина или не.

ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА ПОНЕ В НАШИЯ САЙТ.

Съжалявам, но не ми стана ясно към кого е обръщението. Кой е Вашият сайт и кои сте Вие?

Zaron

Съжалявам, от много вълнение пропуснах да уточня.
Към автора на темата "Бизнесмена" а Ние имам в предвит цялото шофьорско съсловие.

shisho

Прочетох по няколко пъти темата и Вашия коментар. Трудно ми е да намеря връзка.

Zaron

Цитат на: shisho - Неделя, 12 Април, 2015, 18:43:58
Прочетох по няколко пъти темата и Вашия коментар. Трудно ми е да намеря връзка.

Много е важно какво търсиш, информацията тече със страшна скорост около теб.

rudi_virusa

Всички работодатели са еднакви!  Телефоните са им различни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хане, само едно ще ти кажа: от такива експлататори на труд като теб семействата ни изнемогват!
Всички сте добри, коректни, и плащачи, а ние все се оплакваме, крадем и недоволстваме.
Тие ги говори на друг!!!!!!!!!!!!!!
Като не платиш заплата на един шофер най малко едно семейство гладува а в повече случаи и повече, как очакваш той да е коректен? не с различни гуми а без ремарке ще го докарам, АКО го докарам!!!!!!
Успех на теб и работниците ти но бъди човек за да те уважават и да не те крадът! който има не пипа!!!!!!!!!

m_a_rtins

Привет на всички колеги ,,, искам само да обьрна кьм  ( хан крум ) значи аз си тьрся работодател като теб цял живот ,,,, обаче искам като ти подписвам че аз ПОЕМАМ отговорността за камиона и композицията  искам преди това ти да вкараш композицията в сервиз и там да му се направи ОСНОВЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД от А до Я  на който ще присьствам и аз като искам всичко да е описано и подписано не само от теб а и от механика че е на ред ,,, искам да ме осигуряваш не на 400 лева а ти много добре знаеш ако се кара в ЕВРОПА как са нещата ,,,, не пия ,не пуша .  ,,,, а поради това че не се познаваме ще искам и да ми плащаш на 2седмици като се поопзнаем може и в края на месеца     ( m_a_rtins@abv.bg)   п.с    админа лично го познавам и дори и да не е активен шофьр сега ,преди време беше - тоест материята му е доста добре позната .     

hunter_75

Колега,тая работа няма как да се случи,господа нашенските работодатели са свикнали само да изискват,но да не дават насреща нищо.Изискванията им като че ли ще те изстрелват в космоса,а за заплащане не се полага да питаш,видиш ли,ти още не си почнал,а вече и пари търсиш.Затова и сега ще реват за шофьори,а тези които ще намерят ще им помогнат да ги изгонят и малкото останали спедиции които рискуват да работят с тях.

naum4o

Това е вярно. По-голям ,,селянин" и то брутален селянин, от българския превозвач, рядко се среща. Нагъл, нахален, салтак и дребен сметкаджия.
Но, в интерес на истината, има няколко малки фирмички, с по 3-4 камиона, по определени релации, които държат на шофьорите си и  карат по регламента. С риск някой да не ми повярва, но лично знам 2-3 български фирми, които почти на 100% спазват  и шофьорите са пазени от шефовете си.
Отговарям за думите си.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Hasan Alimehmed

Hasan Alimehmed