• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моите мнения

Започната от kaloyan Mladenov, Вторник, 25 Октомври, 2011, 00:31:20

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

kaloyan Mladenov

Може ли някой да ми каже, аз ли не виждам или наистина няма ,бутон с който да прегледам собственните си мнения,тоест темите в които съм участвал.
И понеже аз не виждам никъде такъв бутон,предлагам да се сложи ако форума позволява.

kaloyan Mladenov

admin

Цитат на: kaloyan Mladenov - Вторник, 25 Октомври, 2011, 00:31:20
Може ли някой да ми каже, аз ли не виждам или наистина няма ,бутон с който да прегледам собственните си мнения,тоест темите в които съм участвал.
И понеже аз не виждам никъде такъв бутон,предлагам да се сложи ако форума позволява.

Естествено, че има начин. Отиваш в "Профил" в главното меню. След това от лявото меню избираш опция "Покажи публикации".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

kaloyan Mladenov

Не, не за това.
Идеята е такава ,влизам в форума,и цъкам бутон моите теми илимоите публикаций ,само че да се отворят темите в които аз имам мнения ,и да м показва писано ли е след мен.Цел:да мога да си следя темите в които съм писал и да отговарям съответно.

admin

Цитат на: kaloyan Mladenov - Вторник, 25 Октомври, 2011, 00:41:55
Не, не за това.
Идеята е такава ,влизам в форума,и цъкам бутон моите теми илимоите публикаций ,само че да се отворят темите в които аз имам мнения ,и да м показва писано ли е след мен.Цел:да мога да си следя темите в които съм писал и да отговарям съответно.

В такъв случай ползвай двата линка, които са точно под заглавието вляво. Имам предвид "Непрочетени публикации" и "Нови отговори на моите публикации".

kaloyan Mladenov

Аха ,е сега ми светна .мерси

kaloyan Mladenov