• Welcome to Форум на българските шофьори.

Празници

Започната от р..., Сряда, 22 Декември, 2010, 15:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

р...

Идва голям празник Коледа кой къде ще я прекара,някои от вас ще се приберат ли при семействата или по пътищата ще празнувате.Където и да сте Ви желая Весела Коледа и безаварийно каране. :)
Винаги има изход

р...

Винаги има изход

admin

Аз съм си у дома, освен ако нещо не ми мине котка път. Надявам се и да няма много колеги навън по пътищата в тези хубави празнични дни. Весели празници на всички.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

р...

Цитат на: admin - Сряда, 22 Декември, 2010, 15:30:04
Аз съм си у дома, освен ако нещо не ми мине котка път. Надявам се и да няма много колеги навън по пътищата в тези хубави празнични дни. Весели празници на всички.
Аз също съм у дома,но мъжа е по Турция,миналата и по-миналата година я кара в Барселона.
Винаги има изход

admin

Неприятно. Не стига, че цяла година се вее по пътищата, ами и на такива празници пак.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

И аз мисля да паркирам КА-то и да запразвам в къщи,на всички колеги весели празници ,на тези които са на път най-вече безаварийна.

godji

аз се прибирах в родния си град . като никоя друга година се събрахме всички ! днес се прибрах в Пловдив и в момента изтрезнявам с биричка  :-[ ама само една ,защото утре пак съм зад геврека  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

imter

Поздрав за всички именници,да сте живи и здрави и много щастие и късмет :)

admin

Поздрав и от мен. Съвсем ги забравихме днес тези именници. Нека са живи и здрави.

BoBy_BoY

Кога ще зарязваме,колеги? По старому,а? Ще си набавя лозови пръчки и след което малко снимки за коментари :D :D :D

BoBy_BoY

Плетохте ли мартеници за утре?

р...

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 28 Февруари, 2011, 20:13:19
  Плетохте ли мартеници за утре?
На сергията под блока са наплели лелите и одеве си напазарих
Винаги има изход

penzata

Честита баба Марта на всички.Живи здрави и все така вироглави  :) :)
Не парите правят мъж, а мъжът прави пари.

dim_ivanov

Честита Баба Марта. Дасте живи и здрави, много безаварйни километри и много късмет :)

LZ2STA

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

р...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ЖИВИ,ЗДРАВИ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ.БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ
http://rafaela.snimka.bg/other/kartichki-za-baba-marta.347565.10812632
Винаги има изход

р...

Винаги има изход