• Welcome to Форум на българските шофьори.

Празници

Започната от р..., Сряда, 22 Декември, 2010, 15:16:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

imter

Честита Баба Марта на всички,много здраве и късмет.Другото ще го постигнем :).

imter

р...

Честит празник на всички Българи бъдете живи и здрави никога не се срамувайте ,че сте Българи.
http://vbox7.com/play:d7021f72
Винаги има изход

р...

Винаги има изход

Trucker_Boy

Цитат на: р... - Четвъртък, 03 Март, 2011, 10:56:26
Честит празник на всички Българи бъдете живи и здрави никога не се срамувайте ,че сте Българи.
http://vbox7.com/play:d7021f72

БЛАГОДАРЯ , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ    :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

imter

Честит празник и от мен :).

pontos

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ!  НЕКА ПОМНИМ КАК Е ИЗВОЮВАНА СВОБОДАТА НИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

BoBy_BoY

Честит 8-ми март на всички нежни създания :)! Нека винаги бъдат нежна,красиви, и носят уханието на майска роза! :)

imter

Честит празник на всички дами :)!

antoniyu

Честит празник на всички дами и нека да си останат винаги така хубави,нежни и много обичани.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

dim_ivanov

Честит празник . :) :-* Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-
макар че в юли прецъвтява,
години пази своя аромат.

godji

Честит 8-ми март ! Аз защо си мисля че тук имаме само един човек който има празник ! ??
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

Цитат на: godji - Вторник, 08 Март, 2011, 21:12:25
Честит 8-ми март ! Аз защо си мисля че тук имаме само един човек който има празник ! ??

Честит празник и от мен    :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

р...

Цитат на: godji - Вторник, 08 Март, 2011, 21:12:25
Мисля,че грешиш има доста женски създания в членовете,но явно една е само по-активна.Благодаря от името на всички жени тука
Винаги има изход

Бриги Магнито

Цитат на: р... - Сряда, 22 Декември, 2010, 15:16:19
Идва голям празник Коледа кой къде ще я прекара,някои от вас ще се приберат ли при семействата или по пътищата ще празнувате.Където и да сте Ви желая Весела Коледа и безаварийно каране. :)

doktora

Привет на всички за жалост както винаги не всички са си в Дома ейви нещо коледно и Българско Весели Празници на всички

caterpillar

Христос воскресе.

Нека никога да не забравяме че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си :)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!