• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа!

Започната от France, Вторник, 25 Октомври, 2011, 15:03:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

France

Здравейте, колеги!
Искам да помогна на хората, които си търсят сериозна работа с коректно и точно заплащане.
Набират се млади и ентусиазирани шофьори с категория Е и валидно психо, с минимум 1 година стаж в Европа за транспортна фирма в град Плевен, занимаваща се само с международен транспорт. Фирмата се казва :Ласкар Транс" ЕООД.
Кара се от Испания (като в самата Испания не се кара, базата е на границата и там само се сменят ремаркета) за Европа (предимно Франция, Белгия, Англия, Германия).
Камионите са МАН TGA.
Трудов договор и осигуровки.
Престой минимум 3 месеца.
Плащане: твърда заплата 1200 евро до 10.000 км. + 10 евроцента от 10.000 км. нагоре.
Това се прави с цел мотивация на шофьорите за работа.
Кара се без никакви нарушения.
От първо до пето число на месеца се плащат 1000 евро. А след като дойдат разпечатките и се изчисли горницата се доплаща и останалото.
Моля само за сериозни обаждания.
Позицията не е само за 1 човек, а за 5.
Телефон за контакти: 0885 547 666, Мирослав Маринов.
Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

France

Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

bad_kras

Да попитам , това заплащане  , упоменато ли е в трудовия договор?   
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 15:32:55

Доколкото съм запозната не. Осигуряват ги на минимума за този праг.

И моля ви, не ме нападайте пак!
Просто исках да помогна на някой колега!!! :)

abator

Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:21:28

Не те нападам. Благодаря за обявата. Имаш плюсче от мен  :)

France

Цитат на: abator - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:27:27

Не те нападам. Благодаря за обявата. Имаш плюсче от мен  :)

Благодаря. Надявам се на някой да му излезе късмета. Все пак позицията е за 5 човека.
Успех на всички!!! :) ;)

bad_kras

Аз също не те нападам , само за инфо попитах!  Все пак може да има и фирми които са сменили тактиката на заплащане , макар че виждам че пак гонят минимума :(

France

Цитат на: bad_kras - Вторник, 25 Октомври, 2011, 16:36:23

Аз също не те нападам , само за инфо попитах!  Все пак може да има и фирми които са сменили тактиката на заплащане , макар че виждам че пак гонят минимума :(

Съжалявам, че те разочаровах, но това е положението за сега.  :(

tirtonev

Много ми е интересно,как испанец взема 2200-2400е,а ние Бг.,шофьорите 1200-1300е.Къде се разминава заплащането?
Ще ми бъде интересно да разбера.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

DeDo Vi

Цитат на: tirtonev - Вторник, 25 Октомври, 2011, 17:50:48

Много ми е интересно,как испанец взема 2200-2400е,а ние Бг.,шофьорите 1200-1300е.Къде се разминава заплащането?
Как къде бе, разликата отива в джобчето на шефа и на посредниците за договора с испанската фирма.
Браво на колежката че се опитва да помогне, но лично аз не бих се хванал на тази въдица.

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 25 Октомври, 2011, 18:12:40

Как къде бе, разликата отива в джобчето на шефа и на посредниците за договора с испанската фирма.
Браво на колежката че се опитва да помогне, но лично аз не бих се хванал на тази въдица.
А и другата разлика е в регистрацията на ......... фирмите!

tirtonev

Явно отговор няма да получа от ,,посредника". :D :D :D.Поредните готвачи и строители могат да тръгват,но да не съм чул после да се оплаквате,че така наречените ,,колеги",гепили нафта,загубили се и тем подобни.Ади успех с кадрите. ;) ;) ;).

France

Това са български фирми и работят на български стандарт. Като искаш заплата на испанец отиди в испанска фирма.

Цитат на: tirtonev - Вторник, 25 Октомври, 2011, 18:38:28
Явно отговор няма да получа от ,,посредника". :D :D :D.Поредните готвачи и строители могат да тръгват,но да не съм чул после да се оплаквате,че така наречените ,,колеги",гепили нафта,загубили се и тем подобни.Ади успех с кадрите. ;) ;) ;).

Имам и други задължения, така че се извинявам, че се наложи да почакаш малко за отговора.

tirtonev

:D :D :D :D,Благодаря за изчерпателния отговор :D :D :D.БГ стандарт :D :D :D :D :D :D :D

tirtonev

Не моа се запра,то голем смех :D :D :D.После,що шофера барал у баката с дизел ;) ;) ;),ами плащайте сносни пари около 1700-1800евра и никой няма да пипа никъде.Така и двете страни ще бъдат доволни.И не би се стигнало до там да бягат 5 колеги едновременно,ами 5 да чакат за  място във фирмата.

France

Цитат на: tirtonev - Вторник, 25 Октомври, 2011, 21:11:55
Не моа се запра,то голем смех :D :D :D.После,що шофера барал у баката с дизел ;) ;) ;),ами плащайте сносни пари около 1700-1800евра и никой няма да пипа никъде.Така и двете страни ще бъдат доволни.И не би се стигнало до там да бягат 5 колеги едновременно,ами 5 да чакат за  място във фирмата.

Абе ти що си мислиш, че всичко знаеш? Наистина ставаш досаден!!! Казах ти - като искаш такива пари, хвани се при испанец. Щом живееш в България и работиш в бг фирма, ще се съобразяваш. Когато отвориш транспортна фирма и започнеш да плащаш "испански" заплати ми се обади.
Колкото до това, че трябват 5 човека за позицията, ти нали си многознаещ, но хайде да те светна, че има и други причини, поради които хората напускат или ги гонят. Има и шофьори, които се разделят с добро с шефовете се.
Ама нали ти много знаеш...излишно е да ти обяснявам точно на теб...
Тази обява е за хора, които проявяват интерес, а не за такива като теб, които само се заяждат. На такива заяждания вече няма да отговарям! >:(

France