• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа!

Започната от France, Вторник, 25 Октомври, 2011, 15:03:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tirtonev

Когато човек ви казва истината,за вас това е заяждане,така ли :D :D :D.Ти нали си и колежка,качвай се и карай на воля.Даже единия да се счупи, ще имаш и резрвни даже ;).Лично аз, не бих кандидатствал за предложената работа,защо трябва да забогатяват на мой гръб. >:(
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

tirtonev

запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

France

Цитат на: tirtonev - Вторник, 25 Октомври, 2011, 22:37:28
Когато човек ви казва истината,за вас това е заяждане,така ли :D :D :D.Ти нали си и колежка,качвай се и карай на воля.Даже единия да се счупи, ще имаш и резрвни даже ;).Лично аз, не бих кандидатствал за предложената работа,защо трябва да забогатяват на мой гръб. >:(

Колкото до карането - карам и то смея да твърдя, че стоя повече време да карам, отколкото много други.
А колкото до истината аз я обичам и ценя, и я понасям. За разлика от вас. Когато ви се кажат няколко истини, започвате да вадите от десет кладенеца вода, за да се оправдавате. Никой не те кара да кандидатстваш.
И стига с тези спорове, че опорочихме темата. :(
Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

France

Че пътища, които се пресичат, когато някога се разделят, като ранени змии криволичат, но никога от тях не става път...

DeDo Vi

Цитат на: salamandarkata - Вторник, 25 Октомври, 2011, 21:47:04
Цитат на: tirtonev - Вторник, 25 Октомври, 2011, 21:11:55
Не моа се запра,то голем смех :D :D :D.После,що шофера барал у баката с дизел ;) ;) ;),ами плащайте сносни пари около 1700-1800евра и никой няма да пипа никъде.Така и двете страни ще бъдат доволни.И не би се стигнало до там да бягат 5 колеги едновременно,ами 5 да чакат за  място във фирмата.

Абе ти що си мислиш, че всичко знаеш? Наистина ставаш досаден!!! Казах ти - като искаш такива пари, хвани се при испанец. Щом живееш в България и работиш в бг фирма, ще се съобразяваш. Когато отвориш транспортна фирма и започнеш да плащаш "испански" заплати ми се обади.
Колкото до това, че трябват 5 човека за позицията, ти нали си многознаещ, но хайде да те светна, че има и други причини, поради които хората напускат или ги гонят. Има и шофьори, които се разделят с добро с шефовете се.
Ама нали ти много знаеш...излишно е да ти обяснявам точно на теб...
Тази обява е за хора, които проявяват интерес, а не за такива като теб, които само се заяждат. На такива заяждания вече няма да отговарям! >:(
Ех моме, само ми кажи къде и колко време си работила като шофьор, и в коя фирма. И ако не си шофьор-ка, недей да даваш акъл. Много мразим някой да се прави на компетентен по въпроси за които и грам понятие си няма. ТирТонев си е прав отвсякъде. Ние доста сме препатили от такива Българо-Испански-Менте фирми та затова си пускай обявите в http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CUEctfA-VnQJ:rabota.bg/+rabota&cd=2&hl=bg&ct=clnk&gl=bg балъци там може и да намериш.

France

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 25 Октомври, 2011, 22:47:43
Не моа се запра,то голем смех :D :D :D.После,що шофера барал у баката с дизел ;) ;) ;),ами плащайте сносни пари около 1700-1800евра и никой няма да пипа никъде.Така и двете страни ще бъдат доволни.И не би се стигнало до там да бягат 5 колеги едновременно,ами 5 да чакат за  място във фирмата.

Абе ти що си мислиш, че всичко знаеш? Наистина ставаш досаден!!! Казах ти - като искаш такива пари, хвани се при испанец. Щом живееш в България и работиш в бг фирма, ще се съобразяваш. Когато отвориш транспортна фирма и започнеш да плащаш "испански" заплати ми се обади.
Колкото до това, че трябват 5 човека за позицията, ти нали си многознаещ, но хайде да те светна, че има и други причини, поради които хората напускат или ги гонят. Има и шофьори, които се разделят с добро с шефовете се.
Тази обява е за хора, които проявяват интерес, а не за такива като теб, които само се заяждат. На такива заяждания вече няма да отговарям! >:(
Ех моме, само ми кажи къде и колко време си работила като шофьор, и в коя фирма. И ако не си шофьор-ка, недей да даваш акъл. Много мразим някой да се прави на компетентен по въпроси за които и грам понятие си няма. ТирТонев си е прав отвсякъде. Ние доста сме препатили от такива Българо-Испански-Менте фирми та затова си пускай обявите в http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CUEctfA-VnQJ:rabota.bg/+rabota&cd=2&hl=bg&ct=clnk&gl=bg балъци там може и да намериш.

И ние много сме препатили от шофьори-дървени философи. Не желая да давам обяснения и отчет на човек, който открито ме отрича като човек от професията и дискриминира. Не търсим балъци - напротив - от тях бягаме. Не искам да си мисля, че не съм оцелила мястото...

BoBy_BoY

Не моа се запра,то голем смех :D :D :D.После,що шофера барал у баката с дизел ;) ;) ;),ами плащайте сносни пари около 1700-1800евра и никой няма да пипа никъде.Така и двете страни ще бъдат доволни.И не би се стигнало до там да бягат 5 колеги едновременно,ами 5 да чакат за  място във фирмата.

Другарко salamandarkata, с този превес на държане, манталитет, изказвания,... не ми се чини много святост във Вашето под кожие. К'во значи,,Щом живееш в България и работиш в бг фирма, ще се съобразяваш."?
В България изедници ли живеят? Евтини души ли намирате? Искате ли да Ви цитирам и другите простотии къде са цъфнали от вашите постове?
Пфуууу, родна ми картинка!

France

Цитат на: BoBy_BoY - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:01:12

Другарко salamandarkata, с този превес на държане, манталитет, изказвания,... не ми се чини много святост във Вашето под кожие. К'во значи,,Щом живееш в България и работиш в бг фирма, ще се съобразяваш."?
В България изедници ли живеят? Евтини души ли намирате? Искате ли да Ви цитирам и другите простотии къде са цъфнали от вашите постове?
Пфуууу, родна ми картинка!

Вие какво очаквате бе, хора? Какво заплащане? Това ми е мисълта - в България стандартът е един, във Франция, Англия и въобще в по-развитите държави - съвсем друг! Не разбирам наистина какво искате?Не търсим евтини души. Такива търсеха и намериха испанците преди кризата, ама на това никой не обръща внимание...

admin

Саламандърката, извинявай, обаче за какви стандарти ми говориш? Че някакви самозвани "бизнесмени" с лизингови камиони харчат хиляди пари за коли и любовници? А когато дойде време да платят на шофьора, все чакат преводи и все не излизат сметките.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Мхм, и значи като си пуснете камионите по Европа и се възползвате от техните норми, заплащания, тогава си е Европа, но когато стане дума за плащане на работник ,,Фирмата е българска!"-интересна логика! ::)

driver1

И аз това се питах - защо предвид по-ниския стандарт в в България не получават и съответните навла?

France

Цитат на: admin - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:16:16
Саламандърката, извинявай, обаче за какви стандарти ми говориш? Че някакви самозвани "бизнесмени" с лизингови камиони харчат хиляди пари за коли и любовници? А когато дойде време да платят на шофьора, все чакат преводи и все не излизат сметките.

Админ, напълно съм съгласна с теб за тези ... ??? , чудя се как ли точно да ги нарека!!! Но не всичко сме такива!!! Разберете го най-сетне, за Бога! Имате ли представа каква кола карам аз? Да не говорим, че и любовник не мога да си хвана и ... теглото ми е пълно!!!  :D :D :D
Държа го онзи моя, ама нямам любовник!!! :D
А тези, за които говорим, когато и да ги прибиеш все си закъснял!

France

Цитат на: BoBy_BoY - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:17:09
  Мхм, и значи като си пуснете камионите по Европа и се възползвате от техните норми, заплащания, тогава си е Европа, но когато стане дума за плащане на работник ,,Фирмата е българска!"-интересна логика! ::)

Цитат на: driver1 - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:21:06
И аз това се питах - защо предвид по-ниския стандарт в в България не получават и съответните навла?

Абе вие въобще имате ли представа какви разходи имаме ние? Или поне някой от нас?
За да смятате, че можем да си позволим по-високи заплати! Пак повтарям - не говоря за всички, а за някой от нас!!!

DeDo Vi

Абе Саламандърка се обърка нещо, мислеше че сме "Дървени Философи" май. Много си малка моме та да даваш експертни оценки на когото и да било. Аз въобще не вярвам че е шофьор момата. Може и да има тапия и категория, с тапия само не се става професионалист.
А пък чак и акъл да ръси. На краставичар краставици как се продават бе душко?? :)

France

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 25 Октомври, 2011, 23:24:57
Абе Саламандърка се обърка нещо, мислеше че сме "Дървени Философи" май. Много си малка моме та да даваш експертни оценки на когото и да било. Аз въобще не вярвам че е шофьор.

Хората са казали: "Не питай старило, а питай патило". И не говорех за всички, а само за теб - такъв извод си извадих от това, което ми пишеш и от държанието ти.
И не те карам да ми вярваш, ама въобще не те карам!  :D :D :D

driver1

Госпожо, може би искате да кажете, че разходите на българските превозвачи са по-големи от тези на испанските? Или не съм разбрал правилно?

admin

Саламандърката, мен лично какво ме интересува вие или някои от вас какви разходи имате? Наемате товари на европейски цени, но плащате български заплати. Български годишен технически преглед, в повечето случаи напълно фалшив. Българска застраховка. Българска поддръжка на камиона, в повечето случаи евтина и некачествена. Ползване на шофьора и за монтьор, както и за пазач на камиона поради неплащане на паркинги. Мога да добавя при необходимост и още детайли.

admin