• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колко пари загубихте???

Започната от kaloyan Mladenov, Неделя, 30 Октомври, 2011, 15:35:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tuman

За последните три години около 22000лв.7960 евро от Австрийската-ТРАНСКОНТИ, и от три родни фирми около 7000 лв.(АЛБИ,Свилоза-транспорт)

tuman

admin

Никак не е малка сумата. Няма ли начин за съдебно решаване на проблема?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

tuman

Ювиги,нервноста е признак на слабост,а слабостта сам знаеш.Правилно пишеш,че днес сульо и пульо карат камиони,но не отчиташ факта,че и те след няколко месеца ще станат светнати,а ако не някой ще ги светне-и тогава?Не ние,а демагогията и езуитската политика, която водите ще Ви накара да паднете на колене и тогава за такива като теб слънцето наистина може да изгрее и от запад.Голям залък лапни,голяма дума не казвай.

Съдя австрийската фирма. Светлина в тунела има,но.....за сега само светлина.Надявам се че тяхното правосъдие не е като нашето.

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

kaloyan Mladenov

Я разкажи малко за съденето на фирмата ,че и аз го правих ама ,нищо не стана ,щот тя е закрита и умишлено фалирала.

dimovtrans

Цитат на: Роки - Понеделник, 07 Ноември, 2011, 16:20:15
Здравейте колеги мисля да започна да карам в Юроспийд.Някой може ли да каже нещо за тях?
Бегай бързо,бате и далеч!!!
внимавай какво разписваш -имампредвид записна заповед.
поразпитай колегите ,но внимателно че има слушалки.
виж в гаража за кво става на въпрос.
помисли си бива ли да бачкаш със Савко ПРИЛЕПА ,сина му и любимите им отчетничк -Оля БЕЛЯТа
Коко спедитора ,независимо от ориентация и задявките му с собственика ЦОКО тиквата

lambi1

Добър вечер,от 1997г. до сега не са ми дали около 6000лв.Радвам се че вече имаме синдикат,мислим да се включим.     

driver1

Цитат на: lambi1 - Сряда, 25 Април, 2012, 22:19:29
  Добър вечер,от 1997г. до сега не са ми дали около 6000лв.Радвам се че вече имаме синдикат,мислим да се включим.     

Де го тоз Синдикат?

Бриги Магнито

Цитат на: lambi1 - Сряда, 25 Април, 2012, 22:19:29
Има Сдружение баце .
Цитат на: driver1 - Сряда, 25 Април, 2012, 23:11:35
   Де го тоз Синдикат?
Драйвер задава се да ти кажа.

lambi1

Е сдружението, е по добре от нищо. 

lambi1