• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колко пари загубихте???

Започната от kaloyan Mladenov, Неделя, 30 Октомври, 2011, 15:35:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kaloyan Mladenov

Както на всички ни е ясно ,професията която упражняваме (упражнявахме),е доста добре платена.Някой фирми обаче плащат само на тефтер...
Та тук идва и въпроса ,не ,че много ме интересува ,ма историите биха били интересни.
Колко пари сте загубили от неплатени заплати ,удържани пари за глупости и т.н.
Някои сигурно няма да могат да ги сметнат,но могат да споделят някой от фрапантните случай които са запомнили.
И така естествено почвам аз...:
4500 е или около 9000 лв,и то само от една фирма...
По нататък и подробностите...

kaloyan Mladenov

Бриги Магнито

Баце фърли ме у сметки ,но ше мъцнем около 3 500лв моя милост опрости на разни фирмета и се трепеме с едни у съдо за 1 400 лв тъй че тва е мойта дан алал да съм им .

Бриги Магнито

abator

Не обичам да губя пари и чета внимателно всички документи преди да ги подпиша. До сега само веднъж съм правил компромис и изгорях с 1 100 лв. Направо съм скромен в сравнение с вас, но никога не е късно да потъна още  :)

!.!.!

Цитат на: abator - Неделя, 30 Октомври, 2011, 16:08:15
Не обичам да губя пари и чета внимателно всички документи преди да ги подпиша. До сега само веднъж съм правил компромис и изгорях с 1 100 лв. Направо съм скромен в сравнение с вас, но никога не е късно да потъна още  :)
Аз пък ще ви поведа ей сега като споделя , че съм назад само с 12.50 лв. Една ревизия не ми излезе и след време се разбра и защо не излезе , ама да са живи и здрави :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

han_krum

Абе вие сте големи ахмаци!Да знаете!!!!
Явно сте долри хора и от това сте си си изпатили!
Моите като не им пусна пари навреме почват да мрънкат,да закъсняват за товарене/разтоварване и прочие.Ма са и прави аз много изисквам от тях и много ги гоня и почти на моменти и те от мене искат толкова....ма на моменти много ме изнудват!!!

Бриги Магнито

Цитат на: han_krum - Неделя, 30 Октомври, 2011, 16:37:14
Абе вие сте големи ахмаци!Да знаете!!!!
Явно сте долри хора и от това сте си си изпатили!
Моите като не им пусна пари навреме почват да мрънкат,да закъсняват за товарене/разтоварване и прочие.Ма са и прави аз много изисквам от тях и много ги гоня и почти на моменти и те от мене искат толкова....ма на моменти много ме изнудват!!!
E таквиз сме,кат не мъцаш коя ти е фирмата и ние да се цаним такава ше е.

driver1

Ето и моята "вноска" - 3600 евро от една фирма само! Неоспорвани като заработени, но неплатени. Впоследствие скалъпиха и мотивите.

kaloyan Mladenov

Хан Крум много се радвам ,че си видял темата,не за друго ама да се нечудиш къде ти е нафтицата ,кат забавиш заплатите.

Бобо89

bad_kras

>:( Да не забраяте къ продаете гумите с джантите барбар с гайките , за финал болтоете с чуко на шестограми да прайте. Колко повеко болтове на шестограми,толкоа повеке ви олеква....на душата  ;) Аз неа казвам колко съм згорел  ::)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

han_krum

Сега без да ви ебавам ще ви кажа следното:
Ако не бяхте изгладнели толкова положението с плащанията немаше да е така.
Демек:като изедника не плати се прибирате с камиона в гаража(нищо,че сте примерно в Испания).Вярвайте ми един камион да се прибере така и всеки чорбаджия е на колене.Това с изоставянето на камиони не върши работа..........напротив пречи.Ако има по-стари возачи ще си спомнят как работеха Агропромстрой Монтана в периода като взеха белите Ивекота.Ако сте все селски камионджиии и дап-аджий ще ви обясня.Тая фирма сега се казва Фармал никога нее влагала в сметките си да плаща на шофьора.Когато взеха Ивекотата -1999-2000-2001 международните шофьори бяха на ниво и не се навиваха без пари да карат.И като не им плащаха на тях връщаха камионите до където им стигне горивото и после разпродаваха бризенти,гуми,скорости и квото могат. А някой по-светнати ги вкарваха на такива места,че само с хеликоптер може да ги извади!Ма това беше като се молехме на светнатия шофьор да работи за нас,а не сега сульо и пьло да кара камиона!

loshdancho

По принцип има лек за не платени сметки - не давате CMR-та а си ги пазите . Тогава да видите тогава  на  тарикатите физиономиите как увисват, че не могат да фактурират и вземат те паричките.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bad_kras

Цитат на: han_krum - Сряда, 02 Ноември, 2011, 20:35:36
Сега без да ви ебавам ще ви кажа следното:
Ако не бяхте изгладнели толкова положението с плащанията немаше да е така.
Демек:като изедника не плати се прибирате с камиона в гаража(нищо,че сте примерно в Испания).Вярвайте ми един камион да се прибере така и всеки чорбаджия е на колене.Това с изоставянето на камиони не върши работа..........напротив пречи.Ако има по-стари возачи ще си спомнят как работеха Агропромстрой Монтана в периода като взеха белите Ивекота.Ако сте все селски камионджиии и дап-аджий ще ви обясня.Тая фирма сега се казва Фармал никога нее влагала в сметките си да плаща на шофьора.Когато взеха Ивекотата -1999-2000-2001 международните шофьори бяха на ниво и не се навиваха без пари да карат.И като не им плащаха на тях връщаха камионите до където им стигне горивото и после разпродаваха бризенти,гуми,скорости и квото могат. А някой по-светнати ги вкарваха на такива места,че само с хеликоптер може да ги извади!Ма това беше като се молехме на светнатия шофьор да работи за нас,а не сега сульо и пьло да кара камиона!
Ииее  бре ханчо , браво шефче !  И като ти прибера камиоина в гаража - и за пореден път паднеш на колене и кажеш ''ма ади врътни и тоя курс сега , че чакам от 3 спедиции пари и като се върнеш,ще се разчистим'' , какво треба да направим в случая? Ти си стои на колене - пък аз ше я карам по другия начин за такива НЕ ПЛАЩАЧИ !!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

han_krum

bad_kras  ако си извадиш главата от задните части ще ме разбереш!А именно се опитвам да те светна,че като изоставиш камиона подлежиш на съдебни гонения и е така защото работодателя ти може и би трябвало да те съди за безстопанственост!!!!
А като падна на колене пред шофьор  слънцето ще изгрее от Запад!!!Братле не бърай кой за кво е дошъл във фирмата.
И като не ми дава шофьора ЧМР-то кво????????????????Аз няма да си взема парите????Леле колко наивни и елементарни сте.............нали ЧМР с печат остава и при изпращача.По факс или мейл го получава получателя и пак го заверява и кво като ми държиш ЧМРтата.............използвай ги за тоалетна хартия!

admin

Ювиги, струваш ми се малко нервен тази вечер. Да не би диспечерката да е объркала някоя заявка? Съдебни гонения, безстопанственост..... За ЧМР-тата иначе си прав, глупаво е някой да те държи заложник с тези хартии. Но от друга страна не бързай да се заричаш за шофьорите, коленете и изгряването на слънцето. Колелото се върти и никой не знае какво му е приготвила съдбата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!