• Welcome to Форум на българските шофьори.

Willi Betz изпълнение

Започната от flashedbg, Неделя, 30 Октомври, 2011, 17:40:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

flashedbg

Bulgaria

flashedbg

Бриги Магнито

:D Я бетца почнаха и да се съскат еваларка.
Баце къв ти проблему немое да разберем,тва е спускането след Троянова врата мислим там не знам некой да слиза по-бавно .Е верно бетца е пълен и е бърз ,но споки на байрче ше го стигнеш за жалост до Пловдивско байре нема па и човеко е с Тракторс тъй че мислим не си го стигнал  ;)

Бриги Магнито

admin

Изключен ограничител, секунда невнимание и после в новините. Видиш ли го такъв, гледай да не си наблизо около него. А и сигурно глобите и контрола нещо куцат.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Неделя, 30 Октомври, 2011, 18:45:17
Изключен ограничител, секунда невнимание и после в новините. Видиш ли го такъв, гледай да не си наблизо около него. А и сигурно глобите и контрола нещо куцат.

Всичко е в "манталитета на газара".
Жалко е ,че тази тенденция се увеличава с годините.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

fxmaster

Пуснал човека със 120 - изпреварил те ...

Ти също пускаш със 100 нали?

Бриги Магнито

Да спамнем:
Писал съм Троянова врата ,а е Траянова врата или никой не ми чете писанията или нема ориентиран шофер тъдева.
Силно се надам да е първото  ;)
Бе честно казано немое да вденем и я за ко иде реч и бетцо прескочил и он ма сигур де го е фиснал е проблему ,бацин другио път натимари със свето,,каруцата,, дет викат некой и че си лидерче немой му се коси на бетцо. ;)

rider777

Аз не видях нищо нередно тук, ама това може и да е затова, че съм тъпо копеле,,,знам ли,,,,,    на картата с предишния ми камион ми е запаметено 163 Vmax ,,,,,, http://www.vbox7.com/play:0b8ac911
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 22 Ноември, 2011, 10:39:27
Аз не видях нищо нередно тук, ама това може и да е затова, че съм тъпо копеле,,,знам ли,,,,,    на картата с предишния ми камион ми е запаметено 163 Vmax ,,,,,,

Нямам нищо лично против теб, но според мен един професионален шофьор трябва да бъде лишаван от правоуправление за много по-дълъг период от регламентираните по закон 3 месеца за управление на МПС с такава скорост.

DeDo Vi

Така, сега и аз че ви спамнем.
Преди като бачках у Вилито Бетц, и аз си пусках на Траянови Врата колкото може да отмота Актроса. Точно там където е сниман клипа е и моя личен рекорд 140км/ч. точно със същия камион, а нищо чудно и мен да си снимал.
И защо е тази омраза към шофьорите на Вилли Бетц, какво като те е изпреварил, ако тръгна да снимам всички които ме изпреварват, ще напълня Нет-а с клипове.
И изобщо като карах във Вили Бетц много рядко някой да ме изпревари в пускане на наклон. И изобщо карах като луд и не се съобразявах с никой, и камиона не жалех. Сега си имам мой си камион и много рядко вдигам над 80км/ч. с него. :)

admin

Дедо, сега пък и теб не те разбирам. Какво значение има дали камиона е твой или е чужд? Нали и в двата случая си изкарваш прехраната с него? А и когато не работиш с камиона поради ремонт, пак донякъде това е за твоя сметка...

DeDo Vi

Цитат на: admin - Сряда, 23 Ноември, 2011, 17:44:42
Дедо, сега пък и теб не те разбирам. Какво значение има дали камиона е твой или е чужд? Нали и в двата случая си изкарваш прехраната с него? А и когато не работиш с камиона поради ремонт, пак донякъде това е за твоя сметка...
Много просто, Баце. В Бетца никога не ме е интересувало дали ще се строши камиона, защото сервизната база е на много високо ниво (или беше, май вече не е), и когато се строши камиона взимаш друг и продължаваш. А и там винаги си под срок доставка затова се налага да караш като луд за да не отнесеш глоба за неспазен срок доставка.
А сега камиона си е мой, и внимавам да не го строша защото аз трябва да си го правя сам.

LKW

Винаги когато съм гледал такива клипчета със стабилно превишаване на скороста разрешена за един камион ми е било едно нещо интересно , хората които го правят на големи майстори ли се правят.Майсторлъка не е на магистралата ,майсторлъка е по терминали, фабрики  и полигони , най-общо казано в маневрите.На правото всеки може да държи волана и да дава газ ,а и да махне бушона.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Гена

То заради това сме в това положение в тая държава, щото всеки гледа само неговото да е наред. Манталитет, който скоро няма да се оправи.

scaniavolvo

Те в Беца като ударят някой камион веднага им дават нов-за заслуги.Ама като отрепят някой дали купуват човешки животи

scaniavolvo