• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честита Коледа!

Започната от admin, Събота, 25 Декември, 2010, 10:01:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

wolves

Честита Коледа на всички!Много Здраве и Щастие!

wolves

imter

Честита Коледа,много здраве,щастие и успехи :).

imter

abator

Весела Коледа на всички!!!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

pontos

Пожелавам Ви приятно прекарване на празниците и много здраве, щастие и любов!Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!

VOLVO 480

Честита Коледа и от мен Колеги!И весело посрещане на новата 2012 година!И нека тя да бъде по успешна за всички ни от изминалата 2011 година и най вече да сме живи и здрави.Както казват по възрастните хора има ли здраве все сме с пари!От здравето по ценно няма има ли здраве всичко се постига!И още веднаж Весели празници. ;)

miki07

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Много здраве, благоденствие и по-добри следващата година!
scania,volvo forever

Бриги Магнито

Честита и от мен,малко със закъснение,но ко да се праи.
На двамата съфорумци пътуващи Украйнската релация ,бързо и безаварийно завръщане за нова година.

mylord56

Честита Коледа!

Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта - дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

tuman

Благодаря за добрите пожелания.Честита Коледа и от мен на всички колеги.Нека на вашата улица винаги да има слънце,а животът Ви да бъде низ от слънчеви лъчи.Лека и без аварийна.

EWGI

Честита коледа и от мен .Весела и щастлива нова година на всички.

Дамян Йончев

Честита и от мен. Пожелавам ви много здраве,щастие и късмет във професията!
Дано новата година ни радва много и шефовете да ни слушат и уважават.  :)

kiril_lz

Честита коледа и от мен .Весела и щастлива нова година на всички.

Fast Driver

Хайде колеги и тази година мина и замина. Нека през следващата да сме по-здрави, по-усмихнати, по-обичани, и по, по, по. Желая ви приятно посрещане на новата 2012 година. Приятно прекарване с приятели, приятно пиене . ;)

admin

Отново е Коледа. Пожелавам на всички много здраве, щастие и любов.  :)

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!