• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори вътрешно в Европа

Започната от Dispatch, Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Диспечер, ще взема и аз леко отношение по темата. Специално двете момчета от клипа няма как да зная дали са съвестни или не са. Обаче пък това, което видях, със сигурност не мога да го нарека база на транспортна фирма. Нищо лично, само констатация правя.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Dispatch

Админ. Никъде не съм споменавал, че фирмата има база. Това което гледаш е къща с голям двор. В тази къща се използват: баня, тоалетна, пералня безплатно от шофьорите ако стоят в Белгия през weekend-a. Стаята която гледаш се ползва само от тях и нали не смяташ, че боклука сам е дошъл и сам ще си отиде?

Цитат на: Vanko_Petrich - Неделя, 13 Ноември, 2011, 17:35:29
Аз съм работил в тази фирма. Офисът е в Петрич и много трудно си взех парите. Като си тръгнах от Белгия за България чемеретата бяха в Петрич, а разходните бележки, които сам платил аз с мои пари в Белгия. Не искаха да ми признаят разходите.

Причина за редакция: Последно предупреждение за правопис!!!

Само не разбрах как така си пътувал за България, а пък разходните ти бележки са отишли в Белгия ?

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

Dispatch

trenti

Да се обадя и аз неподготвен, но с тези десни волани не е ли самоубииство при изпреварване в държава различна от UK  ???
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

imter

Като има баня,пералня и какво ли още не,защо ток няма?И защо плащат по 80 евро?

dinko_68

Цитат на: vajotrans - Неделя, 13 Ноември, 2011, 20:57:20
Dinko_68

За да може да кажеш на определени неща факти, значи трябва да имаш някакви доказателства за това. Както казах по-нагоре последните 6 месеца уволнихме 2 души, който ги гледаш в клипа. Малко е наивно да видиш нещо в интернет и да кажеш: ето гледай казах ли ви? Всеки нормален човек знае, че в 1 история винаги има 2 страни, така че хубаво е да се запознаеш с историите на двете. НО, разбира се ВИЕ съвестните шофьори както знаеш всички сте перфектни, никога не крадете, винаги си вършите работата както трябва и никога не сте виновни. И съвсем не искам да кажа, че всички сте такива. Точно обратното, имаме няколко момчета на които шапка им свалям, но мисля че всички знаем и какви други индивиди има.

Абе, диспечере, какви повече доказателства ти трябват от един видео материал....или може би ще кажеш, че това не е базата на фирмата...да бе,това е в някой цигански квартал сигурно.....само се чудим кво дирят камионите на фирмата и то всичките в този квартал...
Що не си кажеш, че колегите сте ги уволнили затова, че са качили клипа в Интернет пространството....и за какви 2 страни искаш да си говорим като точно тази страна от която сте вие е показана много добре в видеото и кой всъщност си ти за да съдиш какви индивиди има или няма,каквито ги има при нас такива ги има и при вас така, че пак ще те посъветвам да не изказваш мнения за които не си в час а просто се засрами и не смей дори и да се оправдаваш. Замисли се преди всичко върху това, че хората които се подложили на тази мизерия там са тези, които ти изкарват и твоите пари но преди всичко те са ти сънародници и за бога не продавайте и предавайте нацията си.

Dispatch

Цитат на: imter - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:22:09

Хора, хайде малко по-сериозно гледайте на нещата. Изгледай пак клипа и се заслушай, че всеки път казва различна причина защо са спрени тия 80 Евро. Хайде слушайте малко де. 1 път за ток който го няма, друг път за вода, 3ти път за празник. А де факто, причината е следната. Не беше карал 1 ден поради негова причина, и както казах в някой преден пост - това не се заплаща.

Lorinser

Българина е така устроен,като го уволнят от работа да почне да плюе работодателя си.От филма едно разбрах: че шофьорите са мърлячи,не само че са заринали стаята с боклук,ами и навън хвърлят.Напълно съм безпристрастен и към двете страни.Щях да взема отношението на шофьорите,но този клип са го правили вече уволнени,така,че напълно нормално е да плюят.

Joro

А защо  камионите нямат спирачки и карат с изтъркани гуми  ? Това не е  до шофьора мисля аз а до съвесния работодател ..

imter

Май сами са напуснали и напълно ги разбирам ;D.

Dispatch

Цитат на: imter - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:43:16

Да сами напуснаха, интересно как ще коментираш това, че първо казва че сами си тръгват, а пък на клипа след 2:12 казва, цитирам: " кът мръсни котитъ ни изхвърлиха"

А до човека с рентгеновото зрение, как видя че гумите са изтъркани и че нямат спирачки ? ТИ да не си механих гадаещ на кристално кълбо? Браво!

dinko_68

Цитат на: vajotrans - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:28:41
Цитат на: imter - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:22:09

Хора, хайде малко по-сериозно гледайте на нещата. Изгледай пак клипа и се заслушай, че всеки път казва различна причина защо са спрени тия 80 Евро. Хайде слушайте малко де. 1 път за ток който го няма, друг път за вода, 3ти път за празник. А де факто, причината е следната. Не беше карал 1 ден поради негова причина, и както казах в някой преден пост - това не се заплаща.

Да приемем, че това е така и колегата не е прав но има други далеч по важни и смислени неща като например това което се вижда в този двор както ти го наричаш а именно нормално ли е според теб да се живее в тази кал?

ЦитатСтаята която гледаш се ползва само от тях и нали не смяташ, че боклука сам е дошъл и сам ще си отиде?

Теб ако те затворят 2-3 дена на едно място и ти вземат кофата за смет какво ще правиш с боклука си...? Да не би да си го изяждаш случайно?
 Кой е осигурил това пребиваване на камионите в този двор фирмата или шофьорите,защото ако е фирмата не е ли редно тя да поеме консумативите в тази къща и защо трябва да са за сметка на колегите,какви толкова удобства има за 80 евро в тази смрад там, където дори както разбрахме и ток няма.
  Аз лично спирам да коментирам по тази тема защото е безсмислено и се надявам, че всеки е разбрал и ще информира други колеги що за фирма е Vajo Trans с цел да ги предпази.

Цитат на: В.Димитров - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:40:11
Българина е така устроен,като го уволнят от работа да почне да плюе работодателя си.От филма едно разбрах: че шофьорите са мърлячи,не само че са заринали стаята с боклук,ами и навън хвърлят.Напълно съм безпристрастен и към двете страни.Щях да взема отношението на шофьорите,но този клип са го правили вече уволнени,така,че напълно нормално е да плюят.

Колега,дори и така да е както казваш, искам да знам само едно, нормално ли е в 21 век да ти предоставят такива условия за живот и не къде да е а в една от най развитите европейски държави, това дали е по вина и то на шофьорите-мърлячи(както си го написал)
 Не ти прави чест ако си шофьор да използваш такива нарицания за колегите ти независимо какви са те, защото преди всичко сме на един пангар и защото не всеки може да бъде "аптекар" но всеки е тръгнал да изкара парче хляб както надявам се и ти. Нищо лично разбира се но не харесвам подобни отношения към то колеги.
....И да, клипа е качен от вече уволнени колеги ама нали ако всичко беше ОК то такъв клип нямаше да има и следователно нямаше и колегите да са уволнени.

Цитат на: vajotrans - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:56:31

Да сами напуснаха, интересно как ще коментираш това, че първо казва че сами си тръгват, а пък на клипа след 2:12 казва, цитирам: " кът мръсни котитъ ни изхвърлиха"

А до човека с рентгеновото зрение, как видя че гумите са изтъркани и че нямат спирачки ? ТИ да не си механих гадаещ на кристално кълбо? Браво!
Явно е, че ти май си тълкуваш думите от клипа по свой си начин и се опитваш да ни убедиш в противното.

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

Dispatch

От целия ти пост се разбира, че си правиш догадки. Торбалан е минал и им е открднал кофата за боклук ( интересно защо ще го прави, но съм сигурен че ти имаш много логично обяснение и за това, нали ?) и хайде да почнем да хвърляме по земята. Типично българско мислене и манталитет. НЕ си ти човека който ще казва кои консумативи ще се поемат. Има си договор за това.

imter

Добре,значи искаш да ни убедиш,че това клипче е едва ли не монтаж и трябва да вярваме на теб ;D.

Joro

Цитат на: vajotrans - Неделя, 13 Ноември, 2011, 21:56:31

Просто слушам какво казват колегите да имам кълбо  и то голямооооооо ;)

Vanko_Petrich

Тази фирма е само празни обещания, не им вярвайте. На един колега този Джон му спря 1100 евро за една лайсна на ремаркето, като се знае че влекачите и ремаркетата са застраховани задължително в Европа.

Причина за редакция: Две поредни публикации и последно предупреждение за това!!!

Vanko_Petrich