• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори вътрешно в Европа

Започната от Dispatch, Вторник, 08 Ноември, 2011, 09:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dinko_68

Цитат на: Vanko_Petrich - Неделя, 13 Ноември, 2011, 22:19:03
тази фирма е само празни обещания не им вярвайте
Баце то е ясно като бял ден, че всички тук които четем темата няма как да им повярваме но има 2 неща които са по лоши от това:
   1.Позорно е че има такива българи които са готови като въпросния господин VAJOTRANS да предадат собствения си народ и да забият ножа в гърба на сънародника си
   2.Още по лошото е, че ще се намери някой който ще се подлъже на условията им и не затова, че си търси работа, не за това,че му трябват пари.........а заради това, че просто няма да е наясно с много от нещата в този бранш но по лошото от това е, че точно такива хора по този несъзнателен начин дават постоянно силата и куража на тези измекярски фирми да си правят гаргара с повечето кадърни колеги

dinko_68

admin

Цитат на: dinko_68 - Неделя, 13 Ноември, 2011, 22:41:19
Баце то е ясно като бял ден, че всички тук които четем темата няма как да им повярваме но има 2 неща които са по лоши от това:
   1.Позорно е че има такива българи които са готови като въпросния господин VAJOTRANS да предадат собствения си народ и да забият ножа в гърба на сънародника си
   2.Още по лошото е, че ще се намери някой който ще се подлъже на условията им и не затова, че си търси работа, не за това,че му трябват пари.........а заради това, че просто няма да е наясно с много от нещата в този бранш но по лошото от това е, че точно такива хора по този несъзнателен начин дават постоянно силата и куража на тези измекярски фирми да си правят гаргара с повечето кадърни колеги

Не позорно, ами е престъпно даже. Това не може да е никакъв капитализъм и никаква пазарна икономика. Заслужаваме един мощен шут от Европейския съюз, например с холандски дървен налъм. И тогава да ги видя тези самозвани бизнесмени къде ще пътуват и как ще си изплащат камионите. Извинявайте, че съм толкова афектиран, обаче напоследък виждам как тези хора, случайно попаднали в бизнеса, подбиват транспортния пазар на цивилизованите държави. И всичко това е в името на тяхното благополучие. Нищо друго не ги интересува.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

LKW

От това което видях на клипа лично на мен не ми харесват 2 неща.Това ,че камионите са с десен волан и това което казва колегата ,че са в лошо техническо състояние.Това ,че в двора било мръсно, ми във всеки магазин има ролки с чували за боклук.Чувалите се пълнят с боклук и преди да тръгнат колегите се някаде около тоя двор има кофи за боклук.Вътре в това нещо като навес-трапезария не виждам кое толкова е зле.Лично аз не съм чул транспортни фирми да имат квартири за шофьори като 5-звездни хотели с пилон и стриптизьорки вътре.Затова най-добрия вариант ако си в такава фирма спи си на паркинга в камиона ,кеф ти течаща вода ,кеф ти баня.Спиш си на твоето си легло в камиона , а не на легло дето спят сума ти хора преди тебе.С този пост не искам да защитавам никой това си е мое лично мнение.Друг ще е проблема ако тази фирма не плаща на шофьорите си ,лъже ги и им обещава хиляди неща ,а като доиде време за плащане почва да..........................
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

dinko_68

Цитат на: LKW - Неделя, 13 Ноември, 2011, 22:54:50
От това което видях на клипа лично на мен не ми харесват 2 неща.Това ,че камионите са с десен волан и това което казва колегата ,че са в лошо техническо състояние.Това ,че в двора било мръсно, ми във всеки магазин има ролки с чували за боклук.Чувалите се пълнят с боклук и преди да тръгнат колегите се някаде около тоя двор има кофи за боклук.Вътре в това нещо като навес-трапезария не виждам кое толкова е зле.Лично аз не съм чул транспортни фирми да имат квартири за шофьори като 5-звездни хотели с пилон и стриптизьорки вътре.Затова най-добрия вариант ако си в такава фирма спи си на паркинга в камиона ,кеф ти течаща вода ,кеф ти баня.Спиш си на твоето си легло в камиона , а не на легло дето спят сума ти хора преди тебе.С този пост не искам да защитавам никой това си е мое лично мнение.Друг ще е проблема ако тази фирма не плаща на шофьорите си ,лъже ги и им обещава хиляди неща ,а като доиде време за плащане почва да..........................

Колега, от написаното от теб се подразбира, че би бил съгласен с тези битови условия ако въобще може да се каже, че има такива на този видео материал, и само да ти кажа, че в днескашно време има там в Белгия а и не само там, свинеферми където  прасетата живея буквално в лукс в сравнение с видяното на клипа. Транспортни фирми с квартири за шофьори като 5-звездни хотели с пилон и стриптизьорки вътре наистина, че няма но далеч по нормални условия повярвай,че има и то без да се налага да заплащаш каквато и да е сума за консумативи и ако ти не си бил в такава фирма просто само можеш да съжаляваш,а дори и да не е така ако всеки от нас продължава да мисли като теб и да не изисква все по нормални условия за труд и бит то тогава бъди сигурен, че нещата с всеки изминал ден ще стават все по зле и по зле и то не за кой да е а за самите нас,защото този който днес те оставил да газиш калта утре просто ще те удави в нея.
  Хайде със здраве от мене.

kaloyan Mladenov

И кой каза ,че обявата не била написана и не е както трябва ....
Я виж обява 5 страници,да четеш...

LKW

Към колегата Динко: Колега сега като върна лентата на зад  преди около 6 години баща ми работеше за една БГ транспортна фирма (там искара 13 год) и тази фирма имаше подобна квартира в Белгия.Когато ме зимаше с него ми се е случвало да оставаме в квартирата с други шофьори.Колегите който оставаха там се грижеша за няколко неща :да е чисто и що годе побредено ,ако нещо от обзавеждането се повреди що годе да го оправят винаги се оставяше храна и вестници и списания  , а квартирата беше нещо като гараж за няколко леки коли само дето имаше монтирани преградни стени.Когато никой не се грижи за тези неща нормално е и най-голямият лукс да стане кочина.Затова най-добрия вариянт е когато имаш възможност ползвай си своята лична квартира(нали ако работиш за чуждестранна фирма), а през останалото време в камиона.Лично мнение.

Хубава квартира имат колегите от UNION IVKONI във Ventimiglia.

WWW.elmaz.com

germaneca

Колега тук се говори за квартири за фирми който имат камиони, а не фирми които имат автобуси то и тея турските фирми за автобуси имат хубави квартири
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

LKW

Колега ясно ми е за какъв тип квартири става въпрос в темата, това го вметнах просто между другото.
WWW.elmaz.com

dinko_68

Цитат на: LKW - Понеделник, 14 Ноември, 2011, 00:46:23
Към колегата Динко: Колега сега като върна лентата на зад  преди около 6 години баща ми работеше за една БГ транспортна фирма (там искара 13 год) и тази фирма имаше подобна квартира в Белгия.Когато ме зимаше с него ми се е случвало да оставаме в квартирата с други шофьори.Колегите който оставаха там се грижеша за няколко неща :да е чисто и що годе побредено ,ако нещо от обзавеждането се повреди що годе да го оправят винаги се оставяше храна и вестници и списания  , а квартирата беше нещо като гараж за няколко леки коли само дето имаше монтирани преградни стени.Когато никой не се грижи за тези неща нормално е и най-голямият лукс да стане кочина.Затова най-добрия вариянт е когато имаш възможност ползвай си своята лична квартира(нали ако работиш за чуждестранна фирма), а през останалото време в камиона.Лично мнение.

Хубава квартира имат колегите от UNION IVKONI във Ventimiglia.

Много си прав колега, че предоставените ти условия трябва да се пазят и поддържат само, че в конкретния случай какво да направят колегите???....-Да извикат пътното да им асфалтира двора който им е дал белгиеца или да вземат да се съберат да забъркат бетон като си закупят материалите и да си бетонират дворчето, да вземат и да си викнат и енергото та да им прекарат ток който разбира се ще трябва и да си го плащат.....ами,че той тъпия белгиец ще поиска тогава и райграс да му засеят и да го поливат и косят всеки ден. По въпроса какво е било преди около 6 години там където е работил баща ти, не е важно защото вече е история но защо просто 6 години трябва нашия бранш да тъпче на едно място и да няма подобрения в условията на труд и не само, че няма подобрения ами те продължават и да се влошават когато фирми като тази и много други си позволяват да държат персонала си на подобни условия само, че за това вината си е само наша. Ще ти кажа и още нещо-имайки в предвид какви условия ти е предоставила фирмата можеш да си направиш и извода какво ще им бъде и отношението им към техниката най напред от която самия ти ще си много зависим а също така и не по малко важно е, че и отношението им към теб ще бъде на същото ниво на което са материалната им и техническа база.

niki2

На какъв адрес мога да получа повече информация!

admin

Цитат на: niki2 - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 17:51:46

Колега, ти направи ли си труда да прочетеш цялата тема? Направи го и се надявам, че ще получиш съответната информация.

dinko_68

Цитат на: admin - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 18:12:32
Цитат на: niki2 - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 17:51:46

Колега, ти направи ли си труда да прочетеш цялата тема? Направи го и се надявам, че ще получиш съответната информация.

Поредния лапни шаран ли е това или поредния, който не знае какво иска и къде е тръгнал. Аз наистина съм изумен от такива хора, които със затворени очи се хвърлят в материя която явно им е дълбоко не позната.

niki2 аз също ще ти задам въпроса, като на admin-a:
  Колега, ти направи ли си труда да прочетеш цялата тема? (Дори и 1/3 от темата да прочетеш само и трябва да си наясно със ситуацията.)

п.п. ГОСПОДИ СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИИТЕ

Lorinser

Колега нищо лично, ама ако е нов, в коя фирма може да започне работа според теб.Избора не е много голям в България - ПИМК и сие.Аз лично без стаж за 6 месеца търсене на работа в България нямах особен успех.Така, че леко с определенията дали е лапни шаран.Не може всички да сме с по 20 години стаж и препоръки.

loshdancho

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 19:08:25
Колега нищо лично, ама ако е нов, в коя фирма може да започне работа според теб.Избора не е много голям в България - ПИМК и сие.Аз лично без стаж за 6 месеца търсене на работа в България нямах особен успех.Така, че леко с определенията дали е лапни шаран.Не може всички да сме с по 20 години стаж и препоръки.
А защо веднага като се изкара книжка не се почва на бус първо ,след това на соло камион и тогава на съчленена композиция
Не може от главата за  краката.Поне аз виждам така нещата. Съдя по себе си  качих се на прицеп без  или почти никакъв стаж на камион  и ми беше много трудно от началото (свързано с големи неприятности и разходи).
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

dinko_68

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 15 Декември, 2011, 19:08:25

Колегата никак ама никак не е нов, поне той така твърди в една друга тема и там е упоменал, че е по пътищата от 1992г....

dinko_68